Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


21.feb.2012 01:04

Sorry igjen! Men eg kan ikke fortsette med historia! Eg beklager virkelig! Men jeg skjønner ikke, jeg skriver helt ræv og mister motivasjon til å skrive, grunnet lite kommentarer.. Men jeg har begynt på en ny, du kan lese den her -> http://imaginesaboutean.blogg.no/?c=1329781284

Hilsen mæ<3
Kommenter her

1 Kommentarer

19.feb.2012 21:36

Hei<3

Først vil jeg bare si at jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke har blogget i de siste to ukene. Det har vært så mye på en gang. Skole, prøver, lekser, Venner, kjjæreste, fritids aktiviteter og familie. Noen ganger er det vansklig å få blogginga til å passe inn med hverdagen. For som alle andre har jeg også et liv utenfor blogging. Dette er også en av grundene til at jeg virkelig trenger hjelp med bloggen. Så om noen har lyst til å blogge sammen med meg på hel tid, kontakt meg på facebook: http://www.facebook.com/bieberizme

I REALLY NEED UR HELP!


POSTED BY; Christina
Kommenter her

2 Kommentarer

18.feb.2012 13:06

«ohh, nå ble jeg redd!» du gjorde munnen din om til en o. (som dette Ö) du gikk ned og fant noe å spise. «*DN* kan du riste et brød til meg?» Du måtte le av Peder sin rare morgenstemme. Du ristet et brød til han. Han kom ned med det sureste fjeset du noen sinne har sett. «HVA?»

«haha, nå skulle du sett ansiktsuttrykket ditt» åh.. du blir så irritert av han noen ganger. Han gjør så mye unødvendig.. «PEDER! Slutt med det der! Jeg ble redd!» du faket sur. Du snudde deg og hentet to tallerkener fra skapet. «åh, så sur da» svarte Peder tilbake og rakte tunge. Du måtte bare le. Men du sluttet straks og le da det ringte på døren. «JEG ÅPNER» ropte du ut så alle hørte deg. Du gikk for og åpne. Foran deg sto en brun svær mann. «ja? Hvem er du?» spurte du litt frekt. Hvorfor du var frekk? Nei det visste du ikke. Du bare var sånn. Noen ganger var det bare for kødd. Men ikke denne gangen. Du kjente han igjen. Han var nemlig en av de som var med Justin i byen. «Jeg er Kenny» han tok en pause og rakte hånden sin mot min. «Kenny Hamilton» (Aner ikke hvordan det skrives..) Du tok den imot og shaka den. «DuHarIkkeNoeMedIHvaJegHeter» sa du. Han så bare rart på deg. «Neida.. kødda med deg! Jeg heter *DITTFULLENAVN*» han smilte. Mobilen din ringte. Skulle du ta den? Eller var det bare frekt? Nei du tok den. «Bare kom inn du» sa du og smilte vennlig. Du fiska mobilen opp fra lommen. Ukjent nummer? Du trykka på answer. «Hallo?» det var helt stille i den andre enden. «Hvem faen er det?!» omg. Hater folk som bare skal tulleringe. «Hallo?» sa du igjen. «Hei» sa den andre personen. Det var en gutt. Han hadde en behagelig stemme, og du følte at du kjente den igjen. Men fra hvor? «Hvem?» spurte du denne ukjente gutten. «uhm.. det er Chaz, hvem er dette?» du gikk til Peder, som satt på kjøkkenet. «Det er *DN*. Hvordan fikk du nummeret mitt? Og hvem i helvette er Chaz?» jeg kunne høre noen guttestemmer i andre enden. «Er det *DITTFULLENAVN*?» «Argh.. hvem søren er du?» du la på før han rakk og svare? Hvem var det? Hmm.. nå skulle du ikke tenke mer på det. «Hvem var det?» Peder så spørrende på deg. «haha, enellerannen Chaz?» du lagde en grimase. «*DN*! Kom opp hit på rommet ditt litt!» du løp opp og inn på rommet. Det var ingen der. «nei.. kom opp på loftet!» åh.. hva skjer nåda? Det er jo der de pusser opp.. Du gikk opp på loftet. «Hva?» du fikk rett og slett helt sjokk da du så hva som sto og ventet på deg. Ja DEG! Eller var det til meg? «Er det til meg?» du formet munnen din til en O. du så lederne av barnehjemmet nikke på hodet.

Meer? Kommeter :)

//Charlotte
Kommenter her

1 Kommentarer

14.feb.2012 18:32

«ZARA» Emilie ropte ut og alle stirret på hun. Hun rødmet svakt. Dere gikk inn og innenfor sto det en person du virkelig ikke ville møte nå. Hun var så irriterende..

Pliiis ikke la henne se oss. «Uansett, så ikke snakk med hun» du pekte på Melody som snakket med en som jobbet her. «Neida» dere gikk forbi henne. «Neimen, *DN*! Hva gjør du her med 2 kjekke gutter?» jeg snudde meg. Ohh, crap! Der sto hun. «Vi shopper, og dette er Christian han er kjæresten min, men det visste du jo» hun nikket sakte før hun pekte på Peder. «Dette er Peder, tvillingbroren min, men woops.. vi må stikke, skal kjøpe gave til Camilla! Dårlig tid» du dro de andre etter deg «Hadebra, snakkes senere da» du gjorde en rar håndbevegelse som så skikkelig rar ut. Dere gikk opp til dameavdelinga. Du fikk kjøpt deg kjempe masse. Dere stoppet opp på starbucks. Du bestilte en frappe med sjokolade.

*PÅ BARNEHJEMMET*

Dere stod utenfor barnehjemmet og bare snakket. «Argh.. I morgen kommer Justin» du var virkelig irritert nå. Hvorfor skulle han idethele tatt komme? «Ja, det er så teit han skal komme» du måtte le litt når du så hvor irritert Emilie var. «Men vi må nesten stikke inn vi..» dere gikk inn. Plutselig ringte telefonen til Christian. Han svarte og snakket i den. «ehm.. jeg må gå.. mamma sa jeg skulle komme hjem» han ga deg et skjevt smil. «Hade da søta!» han kysset deg kjapt. «Tror nesten at jeg også må hjem da» Emilie ga hver deres klem og gikk ut. «Ja, da er det bare oss to igjen da brutter» du smilte lurt til han. Du hadde en god plan for i morgen. «Hvorfor så lur?» han så spørrende på deg. «Har en plan, høre den?» han kom nærmere deg. «Jo, vi skal?»

*DAGEN ETTER*

Det var så søtt å se Peder sove. Han sov der så fredelig som om ingenting plaget han. Hadde det gått inn på han det med mamma og pappa? Får spørre han senere. Nå er det nemlig tid for planen. Må vell vekke Peder? «Peder! Du må våkne!» «huhh? Hva er det forno?» du måtte le litt han så skikkelig teit ut der han lå. «Planen? Remember?» Han nikket og smilte ondskapsfullt. Dere hadde den beste planen ever! Den var kanskje litt drøy, men verdt det! Du kledde på deg og løp ned. Du kræsjet i noen på vei ned trappen. «Flytt deg daa!» du så opp og så inn i øyna til Sirill, hun var en av de som jobbet på barnehjemmet. «*DN* jeg vil at du skal oppføre deg ordentlig når Justin Bieber kommer, selv om du kanskje ikke liker han skal du oppføre deg!» hun pekte strengt på deg. «ohh, nå ble jeg redd!» du gjorde munnen din om til en o. (som dette Ö) du gikk ned og fant noe å spise. «*DN* kan du riste et brød til meg?» Du måtte le av Peder sin rare morgenstemme. Du ristet et brød til han. Han kom ned med det sureste fjeset du noen sinne har sett. «HVA?»

 

Hadde egentlig skrivd mange deler, men de hadde tydeligvis ikke blitt publisert, og blitt slettet.. fml:p

KOmmenter :)))

//Charlotte

Kommenter her

1 Kommentarer

05.feb.2012 21:31

Hei! Sorry for lite blogging, but u know.. Helgen er her osv:p Men var ikke det jeg ville snakke om.. Jeg synes det er for få som kommenterer:( flere kommentarer = mere motivasjon til å skrive på historia.. Så håper dere kommenterer mer.. Men nok om det..... Maraton imorgen? Hva sier dere til det?:)
Kommenter her

3 Kommentarer

01.feb.2012 21:53

hallo<3

Jeg hadde blirr veldig takknemelig hvis dere kue stemme på meg, sånn at jeg kunne fått mi største drøm i oppfynnelse.. å møte Justin Bieber <3

 

#BeliebersHelpBeliebers<3

TAKK!

POSTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

01.feb.2012 20:57

«Eyy, gutta! Vi kan jo se denne her?» du holdt opp Hangover part 2. alle nikket. Plutselig gikk døren til TV-stuen opp og inn kom?

Du snudde deg mot døren. Der stod en gutt som bodde her. Han var ginger. Han hadde med en jente bak seg. «Gå ut, vi skal se på film» han åpnet munnen og skulle si noe men du avbrøt han. «GÅ UT DA MISFOSTER» han snudde på hælen og gikk ut. Du smilte fornøyd. «Skal bare hente noe godis» du gikk ut døren og hørte de andre begynte å hviske.

*Peder?s synsvinkel*

«GÅ UT DA MISFOSTER» *DN* skrek til han stygge gingeren som stod i døren. Greit nok om at han er stygg, men det var unødvendig. Hun smilte fornøyd før hun fortsatte. «Skal bare hente godis» hun gikk ut døren og jeg hviska til de to andre «*DN* er virkelig ikke forandret» jeg fniste et lite fnis. «Nei, haha, hu var sånn når hun var liten også jo» vi hviska., men hvorfor skjønte jeg ikke. Meg og Emilie snakket om masse crap fra barndommen. «Hvorfor hvisker vi egentlig?» jeg så spørrende på Emilie. «Vet ikke jeg» begge to fikk helt latterkrampe og falt på gulvet.

*Tilbake til deg*

Du hentet masse godteri. Det var ingen hjemme utenom dere og han stygge gingeren, tror han heter Nikolas ellerno? Aner ikke.. hahah, kjenner  nesten ingen her, siden her gang vi har sånn ??Samla?? kveld dro jeg alltid på fest eller til Christian. Du tok en Pepsi Max ut fra kjøleskapet, og gikk inn til de andre. Der lå Emilie og Peder på bakken i full latter krampe. Du måtte bare le av de to som sparket i beina. «Hva ler dere av?» du måtte innrømme at de var ganske morsomme der de lå. «hahahaha.a.. vii.. haha.. fikk bare helt lættiss.. hahahahah» du hørte så vidt hva Emilie sa. Du la fra deg godteriet og Christian hadde gått på do. Emilie og Peder klarte å skjerpe seg og satt seg i den andre sofaen. Dere ventet på Christian en stund. Han kom inn og satt seg ved siden av deg. Han la den ene armen sin over deg. Det var så koselig. Filmen startet.

*FILMEN ER FERDIG*

Filmen ble ferdig for 5 min siden og dere satt bare og snakket. Døren åpnet seg og inn kom en av de voksne som jobbet her. Hun heter Kari. «*DN*? kan jeg snakke med deg?» hun pekte på døren. Du reiste deg og fulgte henne opp trappen. Dere gikk inn på rommet ditt. «Hva er det?» sa du med litt irritert stemme. For du var jo irritert! Dere hadde det så koselig! «Jo, du skjønner. I morgen kommer jo Justin Bieber, og vi vil ha alle sammen her samlet! Så da kan ikke du og Peder dra noe sted» du så på henne med åpen munn. «JO! Vi skal til badeland med Christian og Emilie, og dere kan ikke stoppe oss» du var kjempe sur på dem nå. «*DN* ikke klikk sånn! Det er jo alle jenters drøm om å få møte Justin Bieber, og du bare gir den rødt kort?» du roet deg ned litte grann. «Da skal Christian og Emilie være her da» hun så på deg en stund før hun nikket sakte. «Da har vi en deal?» du shaket hånda hennes. Du gikk ned til de andre igjen. «Eyy, dere folks! Emilie og Christian gidder dere å sove her eller?» de nikket fort. «Men må hjem å hente klær» Christian kom mot deg og klemte deg. Han ga deg et kyss på kinnet. «ey, du bommet» han nærmet seg deg og kysset deg på munnen. «Sånn ja» sa du fornøyd. Emilie og Christian hadde dratt hjem og hentet klær og det var bare deg og Peder igjen. Du satt lenge og tenkte på deg og Christian. Alle minnene deres sammen. Peder hadde lagt merke til tenke ansiktet ditt og spurte deg hva du tenkte på «Meg og Christian, alle minnene våres sammen» du fniste. «aaww, så søtt! Lillesøstra mi er forelska» du snudde deg og så på han «haha, trokke du skal si så mye.. Jeg er faktisk 2  minutter eldre enn deg» sa du stolt. Han sukket. Dere går opp på rommet ditt og setter dere i sengen din. Christian og Emilie kom etter hvert og dere koste dere skikkelig. «Vi drar på shopping daa» Alle snudde seg mot deg. «Hallo, *DN*? klokken er 20.00?» du gjorde en rar håndbevegelse «Pfft.. samma det? Senteret stenger klokken 22.00?» de spratt opp og du tok på deg noen sko. Dere gikk ut og mot senteret. «ZARA» Emilie ropte ut og alle stirret på hun. Hun rødmet svakt. Dere gikk inn og innenfor sto det en person du virkelig ikke ville møte nå. Hun var så irriterende..

Q: Hvem var det?

//Charlotte
Kommenter her

3 Kommentarer

01.feb.2012 14:44

Dere gikk inn på starbucks. Du gikk mot kassa og fikk sjokk da du så hvem som stod i køen helt forrerst.

«Emilie?» du hvisket lavt. Hun snudde seg og så på deg med store øyne. Hun åpnet munnen og tok hånden foran. «*DN*» hun skrek høyt. Du følte at det bare var dere to her inne. Alle snudde seg mot dere. Dere løp mot hverandre. Du fikk tårer i øynene, gledestårer så klart. «Hva gjør du her?» dere klemte fortsatt. «Jeg har flytta hit. Savnet deg så mye!» du slapp klemmen. Du så sjokkert på hun. Du fikk fram et lite smil og tørket tårene dine. «Men.. men, flyttet du hit bare for å se meg?» det ble din tur og du bestilte 3 frapper. Du snudde deg mot Emilie. Hun nikket. «Du vil ikke sitte med oss da?» du smilte mot henne. «jo, såklart! Hvem sitter du med?» «Peder og Christian» du snudde deg mot bordet deres. Du fikk frappene og dere gikk mot bordet. «PEDER» Emilie løp rundt bordet og satt seg på fanget til Peder. Hun klemte han hardt. «Emilie, lilsis!» Peder pleide å kalle Emilie for lilsis, fordi hun ble født 2 mnd akkurat etter oss. «bigbroo» sa hun etter hvert og de slapp. «Sååee, hvem er han da?» hun pekte på Christian. «Jo, Emilie. Dette er Christian, han er kjæresten min» du satte deg på fanget hans og kysset han på kinnet. «aww, så søtt» Emilie rakte han hånden. «Emilie» de shaket. Du fikk en rar følelse om at noen stirret på dere. Du snudde deg rundt. Og fikk øye på Justin. «Eyy, dere.. Justin Bieber duden følger med på oss. Hva om han ble sur på det jeg sa?» du fniste. Han stirret og du ble bare irritert. «Hva sa du?» haha, ja.. Emilie var like nysgjerrig som vanlig. Peder fortalte hun alt som hadde skjedd. Heldigvis var ikke Emilie en fan. Dere to hadde i alle år gått rundt og snakket om hvor Diva han var. og han brukte Selena for å komme over Jasmine. Da hadde dere mistet respekten for han fult. Emilie reiste seg opp og gikk mot han.

*Justin sitt synsvinkel*

Jeg satt og stirret på hun jenten i evigheter. Hun snudde seg og jeg latet som at jeg ikke så på dem. Hun snudde seg mot de andre og de drev og hvisket og lo. Hva snakket de om? Jeg må bli kjent med henne assa. Det var noe spessielt. Hun ene jenta reiste seg og kom mot meg. Okey, Justin! Lat som ingen ting. Hun satte seg på den ledige stolen foran meg. «Åhalla» hun hadde en fint smil. «Hallo der» svarte jeg kort og fort tilbake. Hvorfor sa du det? Herregud det høres helt fail ut. «Såee.. kan du værsåsnill å slutte og stirre? det er litt irriterende. So what at venninna mi ropte det hun ropte. Du er bare en person, og ikke tro du kan få hva du vil assa. Så hold deg unna oss. Hun er ikke singel uansett» jeg fikk litt sjokk av det hun sa. Jeg bare la til en liten latter. «Meg? ha henne? Neitakk» hun så rart på meg. Og ristet sakte på hodet. «Du er noe for deg selv, Justin» hun reiste seg opp og gikk.. hæh? Hva mente hun md det? Jeg er noe for meg selv. De reiste seg opp og gikk ut. Han ene gutten viste meg fingern. Ohh no you didnt. Kanskje det er noen jenter jeg kan hooke med opp på det barnehjemmet jeg skal besøke? Det var visst en del beliebere der hverfall. Jeg reiste meg opp og gikk.

*Tilbake til deg*

«Eyy, dere vi kan jo dra tilbake på barnehjemmet og se på en film?» alle nikket seg enige i det du hadde sagt. Dere gikk og gikkk og kom tilslutt fram. Dere gikk inn. Og inn i TV-stua. «ah, digg.. ingen er her» du tok opp en helt random film. «eyy, gutta! Vi kan jo se denne her?» du holdt opp Hangover part 2. alle nikket. Plutselig gikk døren til TV-stuen opp og inn kom?

Q:Hvem kom inn?

No Pictures, sorrryy! <'3

//Charlotte 

Kommenter her

0 Kommentarer

31.jan.2012 22:39

Døren ble revet fort opp. «HVA FAEN, DN! Er du utro også nå!?» Du så mot døren og der sto Christian?.

Du så sjokkert på han. «nei, Christian! Kom hit, sett deg!» han hadde rødsprengte øyne. Han gikk lydig bort til sengen din og satte seg ved siden av deg. «Christian dette er Peder, han er boren min.. altså tvillingbroren min» han så sjokkert på deg. Han klemte deg hardt og lenge. Du fikk kriblinger i magen. Du var så forelsket i han. «Unnskyld, DN! jeg er så dum, som blir så fort sjalu! Haha, selv på din egen bror.. Hey, du har aldri fortalt at du hadde en bror» han så på deg. Du fortalte han hele historien du hadde fortalt Camilla (orker ikke skrive alt på nytt :p) han satt igjen med åpen munn han også. «Trodde det var fordi de var døde ellerno jeg» han så ned i bakken. Du ristet sakte på hodet. «Men herrigud, Peder!» du snudde deg mot han. Han så på deg med store øyne. «Vet du hva?» han så nysgjerrig på deg. «JUSTIN BIEBER SKAL KOMME HIT! OM 2 DAGER! 2 FREAKINGS DAGER! FYFAEN, BLIR SÅ SUR! DE GJORDE DET MED VILJE, FOR DE VET AT JEG IKKE LIKER HAN!» Peder så sjokkert på deg. «Vi kan jo dra på kino da han kommer?» jeg smilte mot han. Christian kremtet. «Oja, vil du bli med? Så kan dere to bli bedre kjent?» Christian nikket og smilte. «Christian, forresten.. fikk ikke hilst ordentlig» Peder rakte han hånden og de shaket. «Peder» du smilte mot dem. «Oohhhmygad assa, vi kommer til å bli bestevenner, skal vi dra på shopping eller?» Peder lagde en jente stemme. «Ja, ohmygod, Justin Bieber kommer hit liksom, v må style osss» Christian og Peder så serriøst ut som noen jenter. Du måtte bare le. Du lo og lo og lo. De fikk også helt lættis og etter hvert lå alle på gulvet. «Joiner?.. hahaha.. dere? hahhahahahha.. byen nå?» fikk du ledd fram. Guttene spratt og smilte. Du fikk også kommet deg på beina. Du skiftet til noe annet og dere gikk ut.


//Imagine klær, tilbehør og hår

Dere løp ned trappen. Du tok fram vesken din. «HADEBRA, VI STIKKER UT! MOTHERFUCKERS» Peder så sjokkert på deg for måten du sa hade på. «De ga meg opp» svarte du med et lite smil og fniste. Du skjønner, de hadde gitt deg opp helt. De gadd ikke diskutere med deg, siden du vant uansett. Dere gikk mot byen. Det stod mange jenter i en klynge rundt en gutt på ca deres alder. «hahha, der ar vi jo Justinerrrrn» sa du og gjorde en rar håndbevegelse. Peder måtte bare le. Jente hylte og skrek. «Skal jeg gjøre noe moro?» spurte jeg guttene. Ingen av dem var no spess fans heller. Men hvis det kom i alt var det du som hatet han mest. «HEY, MATHAFACKERS! HAN ER EN HELT NORMAL GUTT, HVORFOR IKKE KOMME Å KLENGE PÅ DISSE TO, FOR EKSEMPEL? HVORFOR AKKURAT HAN? HAN ER IKKE NOE SPESIELL UANSETT!» alle jentene sine øyner var på deg. De så helt forskrekket ut. «JA, HERREGUD, IKKE BARE STÅ DER OG SE PÅ MEG» alle snudde seg igjen.

*Justins synspunkt*

Det var mange jenter rundt meg. Det var så slitsomt. Please.. noen kom å hjelp meg! Plutselig hørte jeg en jente stemme rope. «HEY, MATHAFACKERS! HAN ER EN HELT NORMAL GUTT, HVORFOR IKKE KOMME Å KLENGE PÅ DISSE TO, FOR EKSEMPEL? HVORFOR AKKURAT HAN? HAN ER IKKE NOE SPESIELL UANSETT!» jeg snudde meg mot henne. Alle jentene gjorde jo såklart det samme. Damn, hun var pen! Alle stirret forskrekket på hun. De to guttene vedsiden av klarte ikke la vær å le, så begge brøt ut i full latter. Jenta bare fniste, men så fortsatt serriøs ut. Hun åpnet munnen. JA, HERREGUD, IKKE BARE STÅ DER OG SE PÅ MEG» alle snudde seg mot meg igjen. Idet alle snudde seg fikk hun også helt læætiis. Det var noe spessielt med hun. De gikk mor starbucks og jeg fikk en trang til å følge etter.

*Ditt synspunkt*

Du følte det var noen som fulgte etter. Du snudde deg og så en gutt med caps og solbriller gikk bak dere. «haha, lol! JustinBieber duden følger etter oss» guttene snudde seg mot han og begynte å le litt. Dere gikk inn på starbucks. Du gikk mot kassa og fikk sjokk da du så hvem som stod i køen helt forrerst.

Q: Hvem er det?

//Charlotte
Kommenter her

3 Kommentarer

31.jan.2012 22:18

«Men jeg skal bare ned og ta en prat med de nede, jeg» du gikk ned trappen. Og når du kom ned fikk du deg litt av en overraskelse, og kjente tårene presse seg på.

Du kunne bare se bakhodet hans, men du visste godt hvem det var. Du kjente at du ikke klarte å kontrollerer tårene dine. Så de bare strømmet på som en foss. Du kunne ikke tro det. «Peder?» hvisket du lavt. Men høyt nok til at han hørte det. Han snudde seg og så på deg. Han fikk tårer i øynene. «*DN*!» skrek han høyt og løp mot deg. Du møtte han halvveis og kom inn i de sterke armene hans. «Fysøren, jeg har savnet deg bror!» du var kjempe glad og lykkelig! «Savnet deg også, *DN*» dere klemte leeeeenge, kanskje sånn 5 minutter ellerno. Du slapp klemmen. «Hva bringer deg hit?» du smilte som aldri før. «jeg fikk lov til å flytte til dette barnehjemmet, siden det er en jente her som har fått foreldre» han gliste. «Åhh? Hvem da?» du ville virkelig ikke at det skulle være Camilla, da hadde du dødd. «uhm, tror det var hun Christina ellerno?» du pustet lettet ut. Christina var en av taperne, hun var så god på skolen og det var noe du hatet. Hun skulle alltid komme hjem og skryte over alle 6?ere hun får. Mens du, ja du hadde bare droppet ut fra skolen. «Skal vi gå opp?» du pekte på trappen. Dere gikk opp. Det var så mye dere måtte få tatt igjen. «Såe, hvordan går det på skolen ogsånn da?» du rødmet svakt. «Jeg.. har liksom droppet ut av skolen.. duda?» han smilte litt, før han rødmet litt han også. «Hha, har liksom.. gjort det samme» dere brøyt ut i latter begge to,f ør dere ga hverandre en high-five. «Så.. det jeg gjør på fritiden er å feste og være med kjæresten» begge sa det i kor. «SMURF! DU SKYLDER MEG EN ISKALD COLA, DU KJØPERN JEG DRIKKERN, DU PANTER, JEG FÅR PENGA!» du sa det heldigvis først. Dere fikk helt lættis igjen, dette var noe dere alltid pleide å gjøre når dere var små. Dere så litt på hverandre. «hmm, lurer på hva mamma og pappa gjør nå» du kjente tårene presse på. Peder hadde lagt merke til det så han dro deg inn i en klem. «Lurer jeg også på, men vi skal klare oss, med littegrann teamwork» du elsket virkelig Peder, han hjalp deg så mye. Han var ikke bare som en tvillingbror for deg, ånei! Han var mer som en bestevenn. Du slapp klemmen. «Skal jeg vise deg noe?» han så spent på deg. Du viste han piercingen du hadde i navlen. Han hadde ikke sett den siden du tok den etter at dere hadde flyttet fra hverandre. «Oooh, NICE» han smilte. «du er faktisk blitt kjempe tynn, spiser du noe idethele tatt?» han så bekymret på deg. «Uhm.. ja?» sannheten var at du nesten aldri spiste. «Hvor mye da?» Du tenkte deg om litt. «Okei daa.. jeg spiser nesten aldri..» han så sjokkert på deg. De fleste her kalte deg anoreksiabarn, noe du synes var veldig trist. Du fikk tårer av tanken. Peder dro deg nok en gang i en klem. Døren ble revet fort opp. «HVA FAEN, *DN*! Er du utro også nå!?» Du så mot døren og der sto Christian?.

Q: OMG, hva skjer?:o hahaha

Sorry, skulle egentlig ha minimaraton, men så skulle jeg besøke papppaaaa :)

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

31.jan.2012 17:21

"hva vardet for?" du latet som om at du var sur. "derfor!" hun pekte bort mot døra. Det stod en plakat der. "Ååh, DAMNIT!" ropte du høyt.

Du kunne ikke tro det. Hvorfor? Du var sur på alle folkene som jobbet her nå. Du stormet inn døren. «HVA FAEN VAR DET FOR?» skrek du fot til noen som sto i gangen. De smilte. Fysøren, dette gjorde de så sykt med vilje. «Hva da?» hun ene spilte dum. «Herregud, ikke spill dum! Hvorfor i hellvette skal Justin Bieber komme hit?» Du var hvertfall ikke en fan. Det var mange andre her som var det, men man kan trygt si at du ikke var det. «*DN*, ro deg ned litt da! Take a chill pill» Nå begynte jeg å gråte. «Ikke si det en gang til Camilla. Det pleide nemlig broren din å si. Han het Peder, men han ble sendt til et annen barnehjem. Han var tvillingbroren din, og dere lignet litt. Du hadde mange bilder av han inne på rommet. Du løp opp og hentet alle bildene fra nattbords skuffen din.


// Deg og Emilie


// deg og Emilie


// Deg og Peder, bare at dere ser litt yngre ut :)

Han var ganske kjekk. Tårene dine rant ned. Du hadde vært sterk for lenge. Du fant et bilde av deg og den gamle bestevennen din. Hun het Emilie. Dere hadde vært bestevenner en god stund nå, og du trodde ingenting kunne skille dere. Men så skulle hun flytte til L.A. du ble kjempe lei deg, du mistet moren din, faren din, broren din og bestevennen din på under 1 år. Det var ganske tøft. Det banket på døren. «kom inn» ropte du, og Camilla kom inn. «*DN* hva skjedde? Går det bra?» hun kom mot deg. Camilla hadde ikke fått vite hvorfor du måtte på barnehjem, og hun visste ikke noen ting om Peder eller Emilie heller. Jeg snufset og tørket en tåre. «Vil du snakke om det?» en av tingene du elsket med Camilla var at hun alltid var der for deg, men noen ganger kunne hun være litt rar. Men ingen toppet Emilie. Du savnet henne virkelig. «Jo, du skjønner, jeg er på dette barnehjemmet fordi mamma og pappa ville ikke ha oss lengre» du tok en liten pause. «oss?» Camilla så forvirret på deg. «Ja, meg og Peder. Han er tvillingbroren min, vi måtte skilles, og vi måtte skilles. Det var virkelig tøft for meg, og det gikk innpå meg. Jeg ble kjempe lei meg. også hadde jeg en bestevenn, Emilie. Hun var alltid her for meg. Hun trøstet meg og fikk meg til å tenke på andre ting. Og hun lyktes jo. Men så en dag sa hun plutselig at hun skulle flytte til L.A og da klarte jeg ikke mere. Jeg knakk sammen og gråt og gråt. Ingenting hjalp. Og etter 2 uker på rommet gikk jeg ut, og gikk forbi en club. Så jeg gikk inn å møtte på søstra til Christian og ble kjent med hun og ble med hun hjem. Da ble jeg kjent med Christian» hun så skikkelig sjokkert ut. «Så, kom du» avsluttet jeg og fniste. Hun tok meg inn i en lang og deilig klem. «Det går bra, skal du se! Du har jo Christian og meg, vi kommer aldri til å dra fra deg» du trakk på smilebåndet. Camilla fikk deg alltid til å smile. Du var enda litt brisen og ville bare legge deg. «Men jeg skal bare ned og ta en prat med de nede, jeg» du gikk ned trappen. Og når du kom ned fikk du deg litt av en overraskelse, og kjente tårene presse seg på.

Q: Hvem står der?

Bare å komme opp med idêer dere vil ha senere:) Jeg tenkte å ha et mini maraton i dag:)

//Char0tte
Kommenter her

1 Kommentarer

31.jan.2012 16:51

Du løp ned og holdt på å snuble. Du stormet ut døren. Du hadde bare 2 minutter på deg. Du løp alt du hadde i håp om at han ikke hadde dratt. det tok jo litt under 10 minutter å komme seg dit. men du visste at Christian aldri bare ville gått. Du nærmet deg parken. I håp om at Christian var der, du rundet hjørnet. Du så at Christian satt på en benk i parken. Men han satt ikke alene..

Du nærmet deg mer og mer for hvert skritt du tok. Du gikk med store skritt. Du var nervøs. Tenk om han ville slå opp? Nei, tanken på det gjorde deg bare trist. «*DN* Jeg trodde ikke du ville komme!» du smilte til han. «Joa, såklart! Glemte meg bare litt bort» du smilte skjevt. Christian dro deg i armen, som tegn på at du skulle følge etter han. Dere begynte å gå bortover veien. «Christian? Hvem var hun jenten du satt med?» du så opp på han. Han snudde seg sånn at han så deg i øynene. Omg, du ble helt lost i dem. De var så fine. Og så blå! «oja, ikke bekymre deg, så du ikke at det var Nina?» du kjente at du ble 1000 kg lettere. «Nina? Var det Nina? Har hun farget håret?» du så sjokkert på han. Nina? Hadde hun farget håret? Nina var storesøsteren til Christian, og du hadde alltid vært god venn med henne. Det var pågrunnav henne dere møttes. Du møtte hun på en fest og dere ble gode venner så ble du med hun hjem engang, og møtte Christian. «Ja, hun gjorde det for 4 dager siden tror jeg? Også har hun skiftet stil» Christian smilte litt. «Christian, la oss gå innom Starbucks, så vi kan snakke» han så på litt på deg. Dere gikk inn og fant fram et bord. "Jeg kan gå å bestille jeg" Christian reiste seg opp. Du kunne høre at han bestilte to frapper. Han kom og satt seg ned. "*DN* kan vi ikke snakke om det?" du nikket, du ville virkelig snakke om det, og ikke være sur på han. Du kikket sakte og gjorde tegn til at han skulle starte. "Jo.. Altså" han svelget litt. Og du kunne se at han prøvde å formulere ordene. "Jo. Du skjønner.. Jeg hadde prøvd å ringe deg mange ganger. Og gikk til parken i håp om at du var der. Men så var du ikke der. Så så jeg denne jenta, og skjønte ikke helt hva jeg gjorde, så jeg flørtet litt med hun, så kom du og så det. Og det var først da jeg skjønte hva som hadde skjedd. Jeg skjønner hvis du ikke tilgir meg, men om vi ikke blir sammen klarer jeg ikke å tilgi meg selv en gang" du så på han en liten stund. Frappene kom og du tok en slurk av den. "Christian, jeg tilgir deg" han gliste opp med en gang du sa det. "Virkelig? *DN*, tilgir du meg?" han smilte stort. Du reiste deg opp og gikk og satt deg på fanget hans. Du kysset han lidenskapelig på leppene. "jaa, Christian det gjør jeg!" du måtte le litt. Han klemte deg hardt og lenge. Du klemte tilbake. "Men, hva skal vi finne på?" du tenkte litt på hva dere kunne gjøre. "Joiner du fest ikveld?" du så spørrende på han og lurte på hva han kom til å svare. "ofc, baby!" dere reiste dere opp og gikk ut av starbucks. Dere begynte å gå mot barnehjemmet du bodde på. Dere hadde et lite stykke igjen, det tok litt tid siden det eneste dere gjorde nesten var å flørte og kysse hele tiden. Dere var utenfor barnehjemmet nå. "så, vi møtes her om 20?" du snudde deg mot han og nikket. Du kysset han og gikk inn. Du løp opp på rommet og fant frem en kjole du kunne bruke. Du fant frem en og startet å sminke deg. Du ble utrolig fornøyd med resultatet egentlig.

//Imagine kjole

//Imagine sminke


//Imagine sko

du løp ned og fant fram en clutch, du puttet mobil, bilnøklene dine og penger inni. "Jeg drar ut nå!" ropte du høyt ut. Du gikk fort ut før du fikk spørsmål. Du ventet en stundt på Christian før han kom. "Hei, søta!" han ga deg et kyss på kinnet. "Hei kjekken" dere startet raskt å gå. Det var en hjemmefest, noe som var litt kjipt. Dere gikk inn og du ble møtt av en jente som heter Melody. Du tok tak i koppen hennes og drakk alt som var igjen. "Takk" du gikk forbi og inn. Du hentet deg en gul smirnoff. Du stilte deg på midten av dansegulvet og åpnet smirnoffen md tenna. Alle som så det begynte å klappe. Du drakk den kjempe fort opp. "REKORD!" ropte du høyt utbi rommet. Alle klappet. "Grttis med ny rekord da, *DN*!" du snudde deg og så rett i de blåe øynene til Camilla. "hva gjør du her?" spurte du og fniste litt. "Visste jeg ville finne deg her, så hvorfor ikke se hva du gjør på fester" Camilla var egentlig ikke en festjente. "Oja, kom, lest get drunk, and Party!" ropte du ut og folk hoyet på deg. Du gikk og tok fram en sprit hver til deg og Camilla.
*DA DU ER PÅ BARNEHJEMMET*

Dere var blitt nokså fulle så Christian som var edru og imot alkohol fulgte dere hjem. "Hade, søtaa! Snakkes imorgen" han ga ga deg en lang klem og kysset deg hardt og lenge på leppene, som gikk fort over til klining. "Jaja! Nok for ikveld! Hade Christian!" Camilla dro deg med inn. "hva vardet for?" du latet som om at du var sur. "derfor!" hun pekte bort mot døra. Det stod en plakat der. "Ååh, DAMNIT!" ropte du høyt.

Q: Hva sto det på plakaten?

- Sorry, men pappa er på sykehuset og kan død, så å tenke på det er førsteprioritet :)

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 23:19

Hei, ja da begynner jeg med den nye historien! Klarte bare ikke å vente! hihi :)

Men jeg håer du liker den, og sier hva jeg kan endre på eller gjøre bedre :)


Du er en jente som er 16 år. Du heter *DN*. Foreldra dine forlot deg når du var 14 år, så du bor på barnehjem, noe du hater. Du fester ganske ofte og er aldri på skolen. Du er ganske populær der du bor. Og alle kjenner deg som «partyjenta» noe som er like greit. Du har en kjæreste som heter Christian og dere har vært sammen i 2 måneder. 


Arrgh! Du var så sur! Hvorfor måtte alt være så komplisert? Du hadde nettopp kranglet med Christian, fordi han drev og flørtet med en annen jente. Du ble ganske såret. Men du klarte ikke være sur på han. Du elsket han virkelig. Du må få ordnet opp i dette. Og det nå! Du tastet inn nummeret hans. 1 pip. 2 pip. Kjente jeg Christian rett kommer det bare 3 pip. «*DN*! Jeg beklager, kan du tilgi meg værsåsnill? Jeg klarer meg ikke uten deg!» Christian snakket ganske fort. «Christian, bare møt meg i parken om 10» du la på, fordi en av de andre som bodde på samme rom som deg kom inn. Hun het Camilla, hun var 15 år og dere var bestevenner. «Såee, hvordan går det med Christian?» spurte hun deg. Du tenkte litt. Det gikk jo bra. Men hvorfor spør hun bare om hvordan det går med han, og ikke forholdet? «uhm, det går bra. Skal møte han i parken om, oishiit! 6 minutter, jeg må skifte!» Du hoppet opp fra sengen og løp til skapet ditt. Du bare fant fram noen klær og ble litt fornøyd, i og med at du bare slang på deg no.


//Imagine

Du løp ned og holdt på å snuble. Du stormet ut døren. Du hadde bare 2 minutter på deg. Du løp alt du hadde i håp om at han ikke hadde dratt. det tok jo litt under 10 minutter å komme seg dit. men du visste at Christian aldri bare ville gått. Du nærmet deg parken. I håp om at Christian var der, du rundet hjørnet. Du så at Christian satt på en benk i parken. Men han satt ikke alene..

 

//Hvem tror du det er?

//Mer, og hva synes du så langt?

 //Charlotte

 
Kommenter her

2 Kommentarer
hits