Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


24.sep.2011 22:27

Hei!

Ukens belieber ble Sunniva! Sendte henne noen spørsmål, og her får dere se hva hun svarte!

Hvordan oppdaget du Justin?

-Jeg oppdaget Justin først på msn. Det var en dag jeg logget på msn, så kom Today opp og da var det bilde av Justin og under sto det at han kunne date en fan. Så trykket jeg inn der for å se mere. Da jeg først så bilde av han for første gang syntes jeg ikke han var noe fin, men så hørte jeg sangen "baby" av han og da begynte jeg å like musikk. Hørte bare sangen flere ganger, og flere sanger av han. Så også flere bilde av han. Og da begynte jeg å like Justin. Jeg tenkte  etter jeg hadde hørt noen sanger av han og sett noen bilder av han at, jeg kan godt date deg. Men det var etter jeg begynte å lese bloggen bibses eg ble stor fan av han og en beliber. Nå elsker jeg han. Justin er den beste gutten som finner. Hver gang jeg ser Never Say Never begynner jeg alltid å smile. Uansett om jeg hører på musikken hannes eller ser på bilder av han blir jeg i godt humør og smiler. 
I begynnelsen var det ikke så lett og takle å være fan av han for nesten alle vennen mine hatet han, og det gikk inn på meg. Men nå bryr jeg meg ikke lenger hva de syntes om han, det går jo litt inn på meg at de sier stygge ting om han når de er med meg. Men jeg tåler det. Jeg elsker Justin. Han bare må komme til Norge nåå <3<3

Hvorfor liker du han?

-Jeg liker han fordi han er kjempe flink å synge og super deilig og søt. Elsker smilet hannes, latteren hannes. Liker egentlig alt med han. Han har gjot livet mitt mye lettere. 

Hvor lenge har du vært belieber?

-har vært en beliber siden Januar 2010

Har du vært på noen konserter eller noe sånt?

-Nei, jeg har ikke vært på noen konserter, men har kjempe lyst :)

Har du hatt en ''bieber-experience'' ?

-nei, det har eg ikke. Men eg har twitter. og jeg sjekker hver dag om han føller meg. Men det har ikke skjedd enda, men håper han gjør det en dag. Føll meg gjerne @sunnivastubseid :)

 

....aner ikke hvorfor skriften ble så stor, men får ikke fikset det.. ;O
Uansett, blogganbefalingen kommer i løpet av kvelden/morgendagen!

Gratulerer som Ukens Belieber! 
Kommenter her

3 Kommentarer

23.sep.2011 21:23

Hei!

Da var det på tide å finne Ukens Belieber igjen! Men nå skal vi gjøre det til en litt større ting, så fra nå av blir det litt mere stas å bli kåret!:) 

Vi gjør det slik at jeg sender en mail til den heldige, og legger ved noen spørsmål eller noe sånt..(slik at det blir et slags intervju) og så kan hun ta med et bilde hvis hun vil!:) Hvis hun/han har blogg, så ordner vi en blogganbefaling + link til bloggen hele uken!


Hva synes dere om dette?
Kommenter her

6 Kommentarer

09.sep.2011 23:51

Hei!

Sorry, har ikke blogget noe i dag..hehe, men har hatt besøk helt siden skolen, og har fortsatt besøk:)

I dag er det jo fredag, og det betyr at ukens belieber skal kåres! Vi har fortsatt ikke funnet på noe spesielt for Ukens Belieber, så dere må komme med forslag!

Uansett, Ukens Belieber er Siri Malene! Gratulerer så mye! Du fortjente å bli kåret til Ukens Belieber, fordi du gir oss så mange koselige tilbakemeldinger, og kommenterer ofte!<3 


Har du forslag til hva vi kan gjøre for Ukens Belieber?

HUSK AT NESTE UKES BELIEBER BLIR KÅRET NESTE FREDAG!
Kommenter her

2 Kommentarer

02.sep.2011 22:33

Hei!

Nå har jeg kåret Ukens Belieber!  Men husk at det betyr IKKE nødvendigvis at Han/hun er en større belieber enn dere andre. Jeg trekker bare ut en av de jeg ser har kommentert mest, og oftest. 

Uansett, Ukens Belieber bleAda ! Gratulerer så mye<3 Gjerne ta en titt innom bloggen hennes!

- Amalie - bieberizme@hotmail.com -
Kommenter her

1 Kommentarer

02.sep.2011 14:48

Hei!

 

Ville bare minne dere på om at i dag er det fredag, og det betyr at det er tid for å kåre Ukens Belieber igjen!

Forrige fredag var det Malin som ble det, og nå blir det spennende å se hvem det blir..!

Vi har enda ikke funnet på noe spennende for de som blir Ukens Belieber, så setter stor pris på om dere hjelper oss og komme med forslag i kommentarfeltet! Blir jo litt kjedelig å bare skrive et helt vanlig innlegg, med navnet til den som ble det, hvis dere skjønner..?

Uansett, noen tips til hva dere kan gjøre for å forstørre sjansen deres, er å kommentere ofte! Og ellers andre ting, slik at vi legger godt merke til dere. Gjerne kom med bloggforslag og tips til noe vi burde begynne med på bloggen. 

Regner med at jeg Kårer Ukens Belieber i kveld en gang...Men husk, selv om det kanskje ikke blir akkurat DEG denne gangen, så betyr ikke det at du ikke er en stor belieber! 


(hehe, skrev dette på skolen i fjor, så tok jeg bilde av det XD )

- bieberizme@hotmail.com -
Kommenter her

2 Kommentarer

26.aug.2011 20:02

Hei!

Som noen av dere sikkert vet, så skulle vi begynne med å kåre Ukens Belieber her på bloggen, og når vi finner ut hvem som fortjener å bli det, ser vi på hvem som kommenterer oftest, og ellers de vi legger godt merke til. 

Den som ble den første Ukens Belieber her på bloggen er Malin! 

Gratulerer så mye!♥

 

♥Den neste Ukens Belieber trekker vi neste fredag♥
Kommenter her

1 Kommentarer
hits