Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


30.nov.2011 23:19

"Jo, men jeg har noe jeg må si deg..Det er en ting jeg vil du skal vite" sa han forsiktig. Du ble ikke overasket, for du visste nøyaktig hva han kom til å si. "At du og Victoria er sammen?" sa du fort, og så på ham. Han fikk ikke frem et eneste ord. Han var sjokkert. Hvorfor det? Var ikke Victoria og Justin sammen likevel? 


"HVA?! Hvem har sagt det?" ropte van fortvilet. "Det sier seg jo selv, når du 'dumper' meg, og drar til New York med Victoria! Og når dere blir omtalt som Årets hetese kjendispar!" sa du, og tok hendene i kryss. "DittNavn, det er ikke slik som du tror! Hvis du bare lar meg forklare!" Du så på han. Øynene hans var helt blanke. Hva hadde du gjort? Skulle du la han forklare? "Vet du hva Justin? Jeg hadde faktisk troen på deg! Jeg hadde faktisk følelser for deg! Jeg ofret faen meg mitt eget forhold med christian for deg! Så ikke tro at du bare kan komme her å leke med følelsene mine! For det kan du ikke! Jeg drar tilbake til Florida! Jeg holder ikke ut dette lengre!" Ropte du til han, og angret med en gang på det du hadde sagt. Du ble vanvittig sur på deg selv. Hvorfor klarte du aldri å tenke før du åpnet munnen?

"Jeg elsker deg, DittNavn! Ikke dra fra meg, vær så snill! Jeg kan forklare alt sammen, bare ikke dra til Florida!" tryglet han, og du kunne kjenne samvittigheten krype seg inn på deg. Kanskje alt bare var en stor misforståelse? "Jeg skal ikke dra, på én betingelse! Du må være helt ærlig med meg hele tiden, uansett hva! Og du må forklare absolutt ALT!" sa du, og smilte lurt til han. Du kunne se at han lyste opp, og ble utrolig lettet. "okei, alt sammen startet med.." begynte han, men du avbrøt han. "Kom, vi kan gå inn på rommet mitt, så slipper vi å stå ute i gangen og prate!" Han tok av seg skoene og hengte fra seg jakka, før han fulgte etter deg inn på rommet ditt. Dere satte dere ned i sengen, med ryggen lent mot veggen. Han sukket, og pustet tungt ut. "Såå, hvor var vi? Ja, alt sammen startet med..."

Nå overlever du vel, Sonya? :)
Sorry, for veldig kort og kjedelig del, men det var alt jeg rakk å skrive!
Kommenter her

6 Kommentarer

30.nov.2011 22:17

Justin la ut denne videoen på twitter for bare noen få minutter siden! Og dette skrev han: best skaters of all time. #real . they asked if we could be in the olympics but were busy.

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

30.nov.2011 22:00

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

30.nov.2011 21:56

Du reiste deg opp, og begynte å rote i alle skuffer og skap. Til slutt, i den nederste skuffen, fant du det du lette etter. Et barberblad. Du dro opp genseren din, og så ned på armen din. De tykke blodårene vistes gjennom huden. Hadde du noe igjen å leve for? Var det noen som kom til å legge merke til det om du forsvant? Du la barberbladet forsiktig mot håndleddet. Du følte en stor trang til å gjøre det, men var det det rette å gjøre? 


"Hva er det du holder på med?!" ropte Ryan bak deg. Du skvatt, snudde deg fort, og barberbladet glapp ut av hånden din og du fikk et dypt kutt på armen. "DittNavn!" ropte han forskrekket, og tok fram et håndkle som han surret rundt såret. Du stod  helt i ro, skjønte ingenting av hva som skjedde. Genseren din var full av blod, og det samme var Ryan's hender. "Nå har det gått for langt, du skal prate med Justin i dag. Jeg bryr meg ikke om du vil eller ikke. Det kan ikke fortsette slik!" sa han, og renset såret. "Nei" sa du stille, men bestemt. Du ville aldri se Justin igjen. Det eneste dere hadde til felles, var at dere begge to var noen duster. "Jeg vet at du ikke liker livet ditt akkurat nå, men slapp av. Alt kommer til å gå bra!" sa han, og strøk deg på ryggen. "Hvordan kan du si at alt kommer til å gå bra?! Du vet ikke noe om hvordan jeg har det!" Ropte du sint, og ristet hånden hans bort. "Jeg prøver ihvertfall!" sa han irritert tilbake. Det var første gangen du hadde hørt han så sint. Hva hadde du gjort galt nå? Du ville ikke miste en av de få vennene  du hadde igjen. "Sorry, Ryan! Jeg mente det ikke på den måten. Jeg bare..." .. "er ikke i rett humør?" avsluttet han. Du nikket, og så ned på armen din. Du angret på at du i det hele tatt tok frem barberbladet. Hvordan kunne du tenke på å gjøre noe slikt? "Vi burde nok gå ned til Chaz igjen, han lurer nok på hvor det blir av oss" sa han, og dere gikk ned til han. "Hvor ble d----DittNavn, WTF?" ropte han når han så armen din. Han så overasket på deg, og så på såret du hadde. "Ryan? Kan du fortelle meg hva som har skjedd, eller?" sa han, og glanet på såret. "La det være, Chaz. Du gjør bare vondt, verre" sa han, og skrudde av TV'en. "Skal vi legge oss?" spurte han, og alle nikket. Dere ordnet i stand madrasser og puter i stuen. "Når kommer de hjem igjen?" hvisket du lavt, før dere sovnet. "I morgen" svarte Chaz med en trøtt og surken stemme. "Og da skal du prate med Justin!" la Ryan til, og dere sovnet. 

"aaw, så søtt! Kom å se, Victoria!" halv-ropte tanten din, og et lys blinket. Du kunne høre skritt som kom mot deg, og stoppet brått. Du strekte deg, og åpnet øynene forsiktig. Du myste bort på tanten din og Victoria som stod og så på dere. "God morgen, syvsover!" sa Victoria, og lo. Du ga henne et stygt blikk, og snudde deg. Chaz og Ryan lå der fortsatt, og de snorket som to store griser. Ihvertfall Chaz. "Ja, vi kan gå og ordne frokost til dere, vi!" sa tanten din ivrig, og dro med seg Victoria inn på kjøkkenet. Du ristet i skulderen til Ryan for å vekke han. "Hva er det?" mumlet han sint. "Våkne, de er kommet hjem!" sa du. Han hoppet opp med en gang. "Jeg er våken!" sa han, og du lo. "Og hva med Chaz?" dere så skeptisk på hverandre. "1, 2, 3!" telte dere i kor, og hoppet opp på han. "Æææh, drittunger!" ropte han surt, og dere begynte å le. "Sånn går det når man absolutt skal sove lenge! Kom, vi skal spise!" sa du, og du hadde fått tilbake det glade humøret ditt igjen. Takket være Ryan og Chaz. Du lurte på hvordan det kom til å bli fremover, siden du og Victoria bodde under samme tak. "Neimenn, se! Småtrollene er våken!" utbrøt tanten din, og lo. Dere spiste frokost, nesten som normalt. Victoria trodde alt var normalt mellom dere, men der tok hun feil. Du hadde jo funnet ut av Justin og Victorias lille 'hemmelighet', så nå var ''bestevenn-forholdet'' deres slutt. Aldri i livet om du skulle stole på henne igjen! Aldri.

"Du husker vel hva du lovte meg?" hvisket Ryan når dere var ferdige å spise. "Mhm" mumlet du tilbake. "Han er her nå" fortsatte han. "Hva?!" ropte du. Alle sammen så rart på deg, og lurte på hva du ropte for. "Unnskyld, jeg trodde bare jeg så en mus under bordet, men det var visst bare en stein. Heh, dumme meg!" sa du, og de andre fortsatte med sitt. "Hva gjør han her? Nå?" hvisket du tilbake til han. "Det er ikke så viktig! Det som er viktig nå, er at du går ut å prater med han!" sa Ryan. "Javel da! Men om alt sammen bare blir mye verre, så har jeg deg å skylde på!" sa du bestemt, og gikk ut i gangen. 

"Hei" hørte du en kjent, mørk stemme nøle. Du kjente boblene begynte å bruse, føttene dine sveve og hodet ditt sure i den kjærlighetsrusen du hadde lengtet så lenge etter. Det var så godt å høre stemmen hans igjen, selv om du hatet han. "Jeg trodde du sa at du aldri ville prate med meg?" sa du alvorlig, og så på ham. Du så inn i de nydelige, nøttebrune øynene hans. "Jo, men jeg har noe jeg må si deg..Det er en ting jeg vil du skal vite" sa han forsiktig. Du ble ikke overasket, for du visste nøyaktig hva han kom til å si. "At du og Victoria er sammen?" sa du fort, og så på ham. Han fikk ikke frem et eneste ord. Han var sjokkert. Hvorfor det? Var ikke Victoria og Justin sammen likevel?♥God natt!
Kommenter her

5 Kommentarer

30.nov.2011 18:12POSTED BY AMALIE
Kommenter her

2 Kommentarer

30.nov.2011 15:05


//JDBnorway

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

30.nov.2011 14:57

Hei!Mange har spurt oss om vi kan legge ut dette bilde på bloggen, og skrive om det. Jeg la det ikke ut før nå, fordi jeg synes ikke at alle belieberne burde få et innsyn i at Justin skader seg selv. For det tror jeg ikke han gjør! Jeg er 99% sikker på at bildet er redigert!  

Dette bildet går rundt omkring på facebook nå for tiden, og ryktene sprer seg fort. Min menig om det, er at det er fake..De fleste tror også at det er fake!Hva tror du? Fake or Real?

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

2 Kommentarer

30.nov.2011 14:51POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

30.nov.2011 14:50

I dag er det presis 1 år siden musikkvideoen til Pray kom ut på VEVO! Og det er 2 år siden sangen One Less Lonely Girl kom ut! 

 I tillegg så kommer musikkvideoen til All I Want For Christmas med Mariah Carey og Justin Bieber ut på VEVO i dag!

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

1 Kommentarer

30.nov.2011 14:33


Yeey, Justin har nådd 15 millioner følgere på twitter!

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

30.nov.2011 13:42

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 23:04

Heisann<3

Jeg vet om en kjempe bra Bieber-blogg med historie som dere virkelig burde lese. Den er skrevet av to kjempe søte jenter som hadde blitt veldig glad for at dere hadde tatt dere en tur innom bloggen dems. 

Gå inn på bloggen HEEEEEEEEEEEEER!

Les historien dems HEEEEEEEEEEEEER!

POSTED BY; christina
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 22:38

"Hva mener du?" spurte du, og så på forvirret Ryan. Han svarte ikke, men nikket mot Tv'en. Du vridde hodet ditt, og så på TV'en. Du klarte ikke å tenke klart. Du ble irritert, sint, skuffet, såret og rasende på samme tidspunkt. Du kastet fjernkontrollen hardt i tven, og ropte høyt. "FA*N! STYGGE B*TCH! JEG SKAL DREPE HENNE!""Kom, jeg tror du trenger deg litt luft" sa Ryan alvorlig, og dro deg med ut. Du var fortsatt like sjokkert, og klarte nesten ikke å få ut et eneste ord. "Det var derfor Justin sa det-du-vet på skolen i dag. Han ville unngå den reaksjonen. Jeg skjønner at du syntes at alt er ganske komplisert, for det synes jeg også!" Du hørte såvidt noe av det han sa. Du var helt oppgitt i tankene dine. Du visste ikke hvor du skulle gjøre av deg. "Han er en dust!" sa du bestemt, helt ut av det blå. "hvem?".."Hvem tror du?".. "Justin?".."Mhm.. Jeg burde ha visst bedre enn å falle for en kjendis. Jeg angrer sykt mye på at jeg slo opp med Christian, bare slik at jeg kunne bli sammen med Justin! JEG er en dust!".."Du, kanskje du burde prate med Justin? Han liker deg jo fortsatt, han mente sikkert ikke å såre deg!"..."Så hvorfor sa han at han aldri ville prate med meg mere?".. Ryan sukket, og gikk saktere. "Det jeg vil frem til, er at selv om han kanskje er en dust nå, så vet du godt at det ikke er den ekte Justin. Bare tenk tilbake på den første uken. Justin falt pladask for deg, han hadde ventet på deg i mange år, han hadde pratet, grått, sørget, og fortalt om deg hver dag. Han reddet livet ditt, han holdt seg våken i 9 dager for din skyld, han støttet deg og ofret mye for deg. Han skrev til og med en sang til deg! Kom igjen, DittNavn! Innerst inne vet både du og jeg at den gutten på tv'en, ikke er den gutten vi kjenner" sa han, og fikk deg til å innse noe. "Du har vel rett..." sukket du, og sparket i en liten stein på bakken. "Se der Ja, det var akkurat det jeg ville høre!" rope Ryan, og klemte deg. "men jeg forstår fremdeles ikke hvorfor Victoria gjør dette mot meg? Vi er jo bestevenner, vi forteller hverandre absolutt ALT! Og hun visste jo at jeg og Justin holdt på! Hvorfor kom hun og ødela alt sammen?" sa du, og bøyde deg vekk. "uhm, det var det jeg skulle si Ja..Det er kanskje litt vanskelig å forstå dette, men det var på en måte DU som kom og ødela alt. Ikke Victoria.." sa han stille, mens dere var på tur inn igjen. "Jeg?!" ropte du forskrekket, og tok hånden på brystet. "Ja, altså...Victoria og Justin er på en måte sammen" sa han, og så ned. "Hæ? Når ble de det? I går liksom?" spurte du irritert. "ehm, det er over 1 år siden." .. "Whaaat? Kødder du? Og så har ingen sagt noe?".. " Altså, forholdet demmes er egentlig hemmelig, de tror ikke at noen vet om det. Men jeg og Chaz har noen virkelige nøttehjerner, vi fant ut av det med en gang!"

"Og så har dere ikke sagt noe om det før nå?!" ropte du sint, og sprang inn i huset, og opp på badet. Du låste døren, og datt ned på det kalde gulvet. Du følte deg som en komplett idiot. Du skulle ønske du kunne dra tilbake til Florida. D ville ikke være her lengre. Det var altfor mye drama enn det du klarte å takle. Hvorfor kunne ikke alt bare være som normalt? Du så deg rundt. Alt rundt deg var hvitt. Du reiste deg opp, og begynte å rote i alle skuffer og skap. Til slutt, i den nederste skuffen, fant du det du lette etter. Et barberblad. Du dro opp genseren din, og så ned på armen din. De tykke blodårene vistes gjennom huden. Hadde du noe igjen å leve for? Var det noen som kom til å legge merke til det om du forsvant? Du la barberbladet forsiktig mot håndleddet. Du følte en stor trang til å gjøre det, men var det det rette å gjøre? 
Kommenter her

10 Kommentarer

29.nov.2011 20:08

"Nei, det er jeg som skal beklage! Jeg har vært altfor slem med deg! Jeg skjønner bare ikke hvordan jeg kunne være slik mot deg..Jeg beklager, kan du tilgi meg?" sa hun, og så på deg met et søtt, blikk. "Selvfølgelig, Victoria! Tror du virkelig at jeg ville blitt sur på bestevennen min for en liten misforståelse?" sa du, og ga henne en klem. "Men jeg må nesten pakke ferdig nå, flyet går om en halv time!" sa hun, og lukket kofferten. 


"Kos deg!" ropte du, idet hun sprang ut døren. En mørk bil hentet henne, den lignet veldig på Justins. Du og tanten din stod ute på trappen og vinket til Victoria, før bilen kjørte vekk. "Så hva er dine planer for helgen?" spurte hun, idet dere gikk inn igjen. "Egentlig ikke noe spesielt..Eller jo, Jeg tror jeg skal være sammen med Ryan og Chaz!" svarte du. "Åja, så koselig da! Hvor skal dere være?" Dere gikk inn på kjøkkenet, og du hjalp henne med å rydde etter middagen. "Ja, det var det ja..Tror du vi kan være her? Vi tenkte å leie en film, og bestille pizza" Sa du, og lukket oppvaskmaskinen. "Ja, det går vel fint! Jeg kan dra ut wn tur i kveld, så slipper dere å ha meg slitende etter dere" sa hun, og lo. 

"Mmmm, det lukter godt! Pepperoni-pizza, her kommer jeg!" hørte du en gnelende stemme rope fra gangen. Du lo, og gikk ut til gangen for å ta i mot dem. "Hei til deg óg!" sa du til Chaz, som allerede var halveis inne. "Du kjenner jo Chaz. Ingen kan stoppe han når det er snakk om mat!" sa Ryan, og hang fra seg jakken. "Haha, ja! Det er litt rart det der..Han er jo ikke akkurat så veldig tykk" mumlet du, og så bort på Chaz' mage. "Hey, jeg hørte den der!" ropte han med munnen full. "Jeg tok med et par filmer som vi kan se! Vi har allerede sett alle drama filmene til Victoria" Sa Ryan, og tok frem et par DvD-er. "Dear John! Herregud, jeg elsker den filmen!" ropte du og famlet med coveret. Du hørte Chaz sukke høyt fra kjøkkenet. Han likte tydeligvis ikke den filmen. "Hey, ikke spis opp alt! Spar litt til oss også!" ropte du, og satte på filmen. Chaz kom ut i stua med pizza og brus. Dere satte dere ned i sofaen. Du satt i midten, mellom Ryan og Chaz. Filmen startet, og du husket hver eneste replikk. Dear John hadde vært favorittfilmen din så lenge du kunne huske. Selv om den var utrolig trist, likte du den. 

"Okei, denne filmen er altfor jentete til at jeg og Ryan kan se på den uten å svi bort øynene våre!" sa Chaz helt plutselig, og tok fjernkontrollen. Han switchet mellom kanalene, og stoppet på MTV. "Opp og hopp, nå skal vi danse!" ropte han, og dro deg opp fra sofaen. Han stoppet, og så rart på TV'en. "Flott! Akkurat når jeg vil ha musikk, så må det være noe teit show som blir sendt!" sutret han, og datt ned i sofaen igjen. "Ååh, det er jo AMA's!" ropte Ryan, og skrudde opp lyden. Dere satt klistret til skjermen, og fulgte med på alle kjendisene som inntok den røde løperen i New York. "DittNavn! Se, en krokodille på verandaen deres!" ropte Chaz så høyt at du skvatt. "Hysj!" ropte du forskrekket, og slo til ham. Du så tilbake på tv'en igjen, og en svart limo stoppet ved den røde løperen. "Jeg er trøtt, kom vi går opp og legger oss!" Sa Ryan, og prøvde å dra deg opp fra sofaen. "Hva feiler det dere?! Jeg vil jo se på prisutdelingen!" ropte du irritert, og så på dem. "Helt sikker?" spurte Chaz stille, og så fra deg til tv'en. Du så sjokkert på han, og skjønte ikke hva han mente. "Hva mener du?" spurte du, og så på forvirret Ryan. Han svarte ikke, men nikket mot Tv'en. Du vridde hodet ditt, og så på TV'en. Du klarte ikke å tenke klart. Du ble irritert, sint, skuffet, såret og rasende på samme tidspunkt. Du kastet fjernkontrollen hardt i tven, og ropte høyt. "FA*N! STYGGE B*TCH! JEG SKAL DREPE HENNE!" 


Kommenter her

8 Kommentarer

29.nov.2011 18:58

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 18:55

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 18:52

Utrolig søtt skrevet!

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 15:50POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 15:45

Justin Bieber er klar med nytt julealbum, og singelen «Misteltoe» er elsket av jenter verden over. Jenta han kysset i videoen forteller om opplevelsen. Noen som er sjalu?

Brunetten heter Ali Williams og er 18 år. Det har ryktest at hun er 28 år, noe hun føler seg fornærmet av. Det er hun Selena er sjalu på. Hun ble i det hele tatt overrasket over alt oppstyret:

? Jeg var ikke egentlig forberedt på alt som kom til å skje. Alle har vært veldig støttende, men det har gått rykter om alderen min der ute. Det er ikke hyggelig, men alle har vært så snille med meg.

En skulle tro at hun var overlykkelig for å ha blitt valgt ut til den ene som får lov til å kysse Justin Bieber. Millioner av jenter ville nok gitt høyrearmen sin, bare for å få lov til å ta på han, men hun er mye mer nøktern:


- Vennene mine friket ut mye mer enn meg, sier hun til MTV News. Jeg hadde ikke hørt så mye av musikken hans fra før.

Selv om hun ikke var en Belieber fra før, er hun kanskje blitt det nå.

- Jeg beundrer ham veldig mye. Han har stor suksess i det han driver med, og jeg gledet meg til å møte ham. Veldig glad for at jeg gjorde det. Å kysse Justin var egentlig ikke noe spesielt, det hele var veldig profesjonelt. Han var utrolig høflig og lett ås nakke med. Det var bare en jobb.

 //Topp

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 15:38

Justin Bieber er den mest søkte kjendisen av året 2011, og den eneste mannlige stjernen som greier å slå de 10 beste. Justin slo til og med Lady Gaga, som endte på 5.plass. 

Mest søkte personer i 2011:

  1. Justin Bieber
  2. Katy Perry
  3. Jennifer Lopez 
  4. Britney Spears
  5. Lady Gaga
  6. Selena Gomez
  7. Nicki Minaj
  8. Rihanna
  9. Beyonce
  10. Taylor Swift

 

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 15:34

Musikkvideoen kommer ut i morgen! Noen som gleder seg, eller?

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 13:57

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

1 Kommentarer

29.nov.2011 13:53
POSTED BY AMALIE 
Kommenter her

0 Kommentarer

29.nov.2011 13:51

Stjerneparet Selena Gomez og Justin Bieber har et sukkersøtt og rosenrødt forhold. Nå går det rykter om at Selena er sjalu på en annen vakker brunette. 

Det virker som om de to har et sterkt og godt forhold, noe de også har nakket om selv. Ting er kanskje ikke like fantastisk som alle tror. I Justins nyeste plate, spiller han mot en søt jente. Ikke nok med det, han kysser henne til og med. 

Dette er ikke svært populært i Selena-land, i følge ryktene. Mange spekulerer i at hun er nødt til å bli sjalu på at han kysser en annen jente. Disney.stjernen har enda ikke uttalt seg om det, men ryktene tilsier at hun ikke er veldig glad for det. 

Mistletoe-stjernen, Justin, har imidlertidlig gjort alt kan kan for å bevise sin kjærlighet til Selena. For ikke lenge siden leide han et helt kjøpesenter, og de er glade for å feriere sammen. 

Hvorfor kunne ikke bare Selena spilt rollen som kjæresten hans? Hun er jo tross alt den ekte!

//Topp

Ingen som vet om dette er 100% sant eller ikke. Men om det er sant, så mener jeg personlig at hun ikke har noe å være sur over. Selena har jo også kysset en gutt i en film, når dem var sammen, og det blir jo akkurat det samme nå. Dette kysset ble profesjonelt gjort og betyr ingenting, det har hun jo selv sagt. 

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

2 Kommentarer

28.nov.2011 20:37


//NinajbfanDet sies at Kidd Kraddick har snakket dritt om Selena og/eller hennes familie. Intervjueren skal ha sagt at moren skulle ha tatt abort eller noe, ellers har ingen skrevet eller sagt noe mer enn det. Vet ikke 100% om akkurat den biten er sant, men Selena og Justin har ihvertfall twittret om det..

Syns det er utrolig respektløs av en helt random intervjuer/dude og snakke dritt om Selena og/eller hennes familie. Liksom helt uten grunn. Ingen har en grunn til å snakke dritt om noen man ikke kjenner. Seriøst, det værste jeg vet om! 

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 19:05

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og da trenger vi litt hjelp på bloggen!

Derfor trenger vi 2 personer som kan blogge sammen med oss i julen. (Hele desember, og frem til skolestart)

Men vi gir ikke "jobben" til hvem som helst. Vi må vite litt om deg og dine skriveferdigheter osv, derfor har vi laget et skjema som dere må fylle ut, og sende til oss på mail. En av våre tidligere gjestebloggere, Nina, skal komme tilbake, så hun er da én av gjestebloggerne! Hun kommer til å skrive historie her på bloggen, når Complicated Love er ferdig.

Fyll ut dette skjemaet, og Send det på mail til tirilaj@hotmail.com


Navn:

Alder:

Tidligere blogger/Nåværende blogg (URL) :

Hvorfor bør vi velge deg?:

Ellers info vi bør vite om deg:

Kommenter her

1 Kommentarer

28.nov.2011 18:52

"fint, da ses vi klokken sju!" sa du, og gikk inn i klasserommet. Du så deg rundt, og læreren var ikke kommet enda. Den eneste plassen som var ledig, var helt bakerst i klasserommet. Mellom Victoria og Justin...


Du så rundt i klasserommet enda en gang, for å se om det var noen andre ledige plasser.Du sukket, slengte fra deg sekken og satte deg ned ved pulten. Du likte ikke å sitte i klasserommet når det var så stille, spesielt siden du ikke hadde noen å prate med. "Hei" sa du lavt til Victoria, og smilte. Hun smilte falskt tilbake, og snudde seg. Hva var det som feilet henne? Hun hadde oppført seg utrolig merkelig den siste uken. Læreren kom inn i klasserommet, og ble sjokket. "Hva er det som skjer? Er Megan Fox død?" sa han, og prøvde å virke morsom. Det verste var at ingen flirte. Det var som om hele klassen var påvirket av ditt humør. Deprimert. "Vel, slå opp på side 78 i geografi boken deres, så går vi gjennom teksten fra forrige uke!" sa han, og snudde seg for å skrive noe på tavlen. Du lente deg bakover, og pustet ut. Om du bare hadde latt Sonya være i fred, hadde ingenting av dette skjedd. Du kunne ha levd det normale, enkle tenårings-livet ditt, men nå var den tiden forbi. Det var ingen vei tilbake. 


"Hei! Hvordan gikk det på skolen i dag da?" spurte tanten din, med et stort smil om munnen da du kom hjem. "Neimenn, er det noe i veien, vennen?" sa hun, da hun så det ynkelige, lille ansiktet ditt kom subbende inn på kjøkkenet. "hm? neida" mumlet du, og letet i kjøleskapet etter noe å spise. "Middagen er snart klar, du klarer vel å vente med å spise til da?" Du ristet på hodet, og tok med deg en youghurt på rommet.

Du satt deg i vinduskarmen og spiste youhurten. Du hørte ytterdøren slamre igjen, og visste med en gang at det var Victoria som var hjemme. Skulle du gå ut og prate med henne? Nei, du lot være. Hun kom sikkert ikke til å bry seg om deg uansett. Du kastet youghurten i søpla, og lyttet til fuglene som kvitret utenfor vinduet, som var dekket av dugg. Det var kaldt og ganske fuktig ute, det var like før sneen kom. Du la deg ned på senga, og tok et godt tak rundt Tasse. Tasse var bamsen som du fikk i avskjedsgave fra Justin før du flyttet. Du gråt, kjente tårene i munnen. De rant nedover kinnene dine. Du trakk dyna godt over deg. Du ville aldri stå opp. Ikke så lenge du lever. Angsten krøp gjennom deg, langsom og seigt, gjennom de trange blodårene dine. 

"Hei, kommer du ikke og spiser middag?" hørte du en lys stemme si. Du så opp fra dynen, og så Victoria stå der med en koffert i hånden. "eh, nei...Jeg har allerede spist, jeg" svarte du, og tørket fort bort alle tårene. Det ble stille en stund. Du så ned på kofferten ved siden av benet hennes. "Hvor skal du?" spurte du, og så opp på henne. "Jeg skal til New York i helgen, sammen med en venn" forklarte hun, og forsvant fort. New York? Hvorfor hadde hun ikke fortalt deg det før? Åja, det var det ja. Dere hadde jo ikke pratet sammen på en god stund. Kanskje det gikk rette veien? Kanskje dere var på vei til å bli venner igjen? Du reiste deg opp fra sengen, og gikk bort til Victorias rom. Døren sto halvåpen, og hun holdt på å pakke ferdig i kofferten. Du banket forsiktig på dørkarmen, før du gikk inn. Victoria snudde seg, og så overasket på deg. "Åh, er det deg?" sa hun glad. Du nikket, og smilte. Hun virket mye lykkeligere nå, enn hun hadde vært sist uke. Kanskje det var turen til New York som fikk henne i bedre humør? 

"Duh, beklager hvis du synes jeg har vært litt for...eh, jeg vet ikke helt hva jeg skal si...frekk? i det siste.." sa du til slutt, og satte deg ned på sengekanten. "Nei, det er jeg som skal beklage! Jeg har vært altfor slem med deg! Jeg skjønner bare ikke hvordan jeg kunne være slik mot deg..Jeg beklager, kan du tilgi meg?" sa hun, og så på deg met et søtt, blikk. "Selvfølgelig, Victoria! Tror du virkelig at jeg ville blitt sur på bestevennen min for en liten misforståelse?" sa du, og ga henne en klem. "Men jeg må nesten pakke ferdig nå, flyet går om en halv time!" sa hun, og lukket kofferten. Delta på konkurransen vår HEEEEER!
Kommenter her

6 Kommentarer

28.nov.2011 18:23Dette bildet la han ut på facebook.

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

1 Kommentarer

28.nov.2011 18:07


//ninajbfan

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 17:32Selena og Justin har vært travelt opptatte i det siste, men når de først har fri og kan være sammen, utnytter de sjansen stort.

Jelena er nemmelig veldig ledige utover vinteren, og har planer om å være masse sammen. Selena gleder seg til å tilbringe tid sammen med kjæresten sin utenfor værdagen. De er begge to travle superstjerner og har da masse og gjøre. Rykter sier at Selena og Justin har planlakt en ferie som inneholder bare dem to. De kommer til å være helt alene utenom kelnere og slike folk, men de er helt uten sikkerhetsvakter. 

-'' jeg kommer til å ha en uke fri på grunn av Thanks giving, og en og en halv eller to uker litt etter jul.'' -'' og da kommer jeg og sansyneligvis Justin bare til å slappe av og ikke gjøre noe.''

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 15:55

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 15:32

#LOVE♥

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 15:12POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 14:56


hahah, laget det nettop! Gjerne følg meg på weheartit, heer! Heter VTpicture

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

1 Kommentarer

28.nov.2011 14:15


#StillKidrauhl

POSTED BY AMALIE


Delta på konkurransen vår HEEEEEER!
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 14:11POSTED BY AMALIE
Kommenter her

1 Kommentarer

28.nov.2011 14:05

POSTED  BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 14:00POSTED BY AMALIE
Kommenter her

1 Kommentarer

28.nov.2011 13:58

//JDBnorge

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

28.nov.2011 13:55

Det er ikke så veldig mye nytt som har kommet ut om Justin nå i det siste, så derfor poster jeg litt videoer, bilder og masse historie istedenfor.

 

 
Kommenter her

1 Kommentarer
hits