Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


30.sep.2011 22:42

Helloo<3

Jeg tok meg en tur innom mailen min i sta og jeg hadde fått denne mailen!Gå Inn HEER for å delta!

- Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

30.sep.2011 08:03

HeiHei<3

Forsiden på coveret av under the mistletoe kommer til å se sånn ut!


Han postet det på face og skrev uner : Nov 1st.... Not your normal christmasalbum <3

- Chriatina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

29.sep.2011 22:04

heei<3

Justin singing to Jazzy how cute (: - justin-bieber photo

Søtee<3

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

29.sep.2011 21:43

hei<3


- Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

29.sep.2011 20:29

Hellu!


Han er så søt der! Fy søren... Han er bare den skjønneste jeg veit om!<3 OMB
- Christina<3 
Kommenter her

3 Kommentarer

29.sep.2011 19:09

Yooo<3

 


Ps: Husk å bli med på #NorwaylovesJustinBieber gå inn HER for mer info!

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

29.sep.2011 18:47

heei<3

Den britiske popstjernen og tidligere dommer i programmet X Factor , Cheryl Cole , antar det er en stor fan avJustin Bieber . Cheryl valgte å se filmen Bieber, Never Say Never , og kommentert om det på twitter hans:

"Jeg vet at jeg er litt sent, men jeg så filmen Never Say Never med Justin Bieber ... Dette bare bekreftet det jeg trodde .. Dette barnet ble født en stjerne! "                                                                                     

- Christin<3
Kommenter her

2 Kommentarer

29.sep.2011 14:09


Beliebers gått vill da de fant stedet der Justin skyter hans kommende juleplate i Franklin Square, Tennessee.

"De fant oss beste fans i verden. # lojalitet - takker u. kjærlighet yall. "JB tweeted.

Sjekk ut hva andre tweet:

Når min lille sis hørt at Justin Bieber var skyting hans musikkvideo rett nedover veien, hun ville ikke gå til sengs før vi tok henne å se.

OMB ... jeg nesten besvimer når jeg så Justin kom ut av bussen!

Justin Bieber er filming en Xmas video i Dwntwn Franklin kveld. Alt du mødre til tenåringsjenter, vet du hva du skal gjøre.

Bli Gray Drugs i Franklin Square for et tilfeldig møte med Justin Bieber og Selena Gomez. Han skyter en musikkvideo!

Mens JB er opptatt skyte den nye videoen, tilbringer Scooter Braun gang feire den jødiske nyttår:
"Dette er hva u kaller en hektisk arbeidsdag. det gjorde ikke stoppe. nå på tide å feire jødisk nyttår, mens min mann jb skyter en xmas vid. # ironiske "Scooter tweeted!


Justin gjør # Dougie med nisse!

Tror dere at Selena vil være med i julealbumet?

 
Kommenter her

2 Kommentarer

29.sep.2011 14:00

Hei Mitt van er Linda Synøve Bieber :D

jeg skal nå blogge for dere : D Håper dere liekr det jeg komemr til å blogge her :)

Kan neste nikke tor jeg fikk jobben av å blogge her :) Er kjempeglad akkurat nå <3

Kommer til å komem noen nyheter om Justin senere i dag og litt bilder :)

Jeg har også min egen blogg som er: http://lindajustinbieber.blogg.no/

Håper vi blir litt bedre kjent og må bare takke ledern som ga meg muligheten TUSEN TAKK :)

#NEVERSAYNEVER


Kommenter her

2 Kommentarer

28.sep.2011 22:16

Skuespiller og sangeren Christina Milian , som møtte Justin Bieber i fjor, dukket opp i forrige uke i et arrangement i New York og ble spurt om sin karriere som sanger, og selv om har hun lyst til å arbeide med Bieber.

"Jeg elsker, elsker jeg det. Egentlig har jeg jobbet på et par sanger i studio nylig at vi prøver å få i prosjektet, noe som vil bo der. Fingrene krysset. " svarte sangeren.

- Christina<3
Kommenter her

3 Kommentarer

28.sep.2011 22:09

heiHei<3Det var døds bra!<3 Han har så sexy stemmme nå syns jeg, hehe. Dette var en kul remix syns jeg! hehehe

Hva syns du?

- Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.sep.2011 22:02

heihei<3

Justin Bieber king of swag er nå TT på twitter!<3


- Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.sep.2011 14:58

Hei!

Tenk...det har faktisk gått ett helt ÅR siden den kom ut! Husker godt den dagen, kunne teksten etter første gangen jeg hørte på den, og det var ikke noe tvil om at jeg elsket den. Det er en av mine favorittsanger, og det kommer den til å være lenge.

Elsker musikkvideoen! Den har fått 50 millioner visninger på youtube til nå! #Incredible


Og det trender forresten på twitter også!


Tiden går utrolig fort..!

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

28.sep.2011 14:45

Hei!


Dette tweetet justin for ikke så veldig lenge siden.. 

#BeliebersAreFamily

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

28.sep.2011 14:35

Hei!


Aww, de er så søte!

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

2 Kommentarer

27.sep.2011 16:13

Hei!

Vet ikke om det bare er meg, men jeg begynner å bli ganske så lei av det designet vi har nå.. Det er liksom så originalt, hvis dere skjønner hav jeg mener. Har lyst på et nytt design som er litt annerledes, og kanskje litt mere profesjonelt o.s.v. 

Håper noen av dere kan hjelpe oss med et nytt design, eller vet om noen som er veldig flink til å lage det! Bare skriv det i kommentarfeltet, tusen takk!♥
Kommenter her

3 Kommentarer

27.sep.2011 16:09

Hei!

Du jogget ut av parken, på vei hjemover. Pulsen gikk fortere og fortere. Føttene sprang fortere og fortere. Musikken på ørene spillte fortere og fortere. Du var fremme, og stoppet. Du stod foran huset hans. Du tok forsiktige, men bestemte skritt opp trappen. Det er nå eller aldri, sa du og banket på døren.

--------------------

Døren ble åpnet, og der stod Jack. Han så overrasket ut, men skjulte det raskt med et stort smil. ''Hei, hva gjør du her?'' spurte han. ''eh, jeg...jeg tenkte at vi kanskje kunne bli litt bedre kjent eller noe?'' sa du, og innså plutselig hvor pinlig det egentlig var. ''Bare vent litt!'' sa han og forsvant inn igjen. Du kunne høre at han pratet med noen, men du var ikke sikker på hva han pratet om, eller hvem han pratet med. han kom tilabke igjen like etterpå og tok på seg skoene. ''Trodde du ikke likte meg, eller syntes jeg var irriterende eller noe, så jeg ble ganske overasket når du plutselig dukket opp på døren asså!'' sa han og flirte litt mens dere gikk ned trappen. ''Ja, jeg skjønner det godt. Det var ikke meningen med å være så frekk osv, men jeg hadde det veldig hardt da. Jeg hadde vært hos Justin skjønner du, og så skjedde det noe, så skulle jeg møte han igjen i dag, men han dukket aldri opp. Jeg prøvde å ringe han, men han svarte bare at han ikke kunne komme..Så da dro jeg til deg, siden du er den eneste jeg kjenner her, utenom Justin og Pattie.'' sa du.

Dere gikk langt og pratet om masse, og ble bedre kjent med hverandre. Du var redd for å si eller gjøre noe som kunne ødelegge alt. Egentlig ble det litt galt å tvinge deg selv til å ha følelser for Jack, når den eneste du ville være sammen med var Justin. Du kunne ikke glemme han, du klarte det bare ikke. Du kom aldri til å glemme de nydelige øynene hans, og det smilet han hadde. Han var så romantisk, men samtidig så sviktet han deg gang på gang. Jack hadde støttet deg ved hver eneste sak, han var som skapt for deg. 

Du og Jack var sammen hele dagen. Dere hadde bestilt pizza, og leid film som dere koste dere med på kvelden. Det føltes som om dere hadde kjent hverandre hele livet, han var din nye bestevenn. Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

4 Kommentarer

27.sep.2011 15:32

Hei!


Har ikke funnet ut hvorfor det trender ennå, men skal sjekke det nå!

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

27.sep.2011 08:12

Heeelo<3

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

27.sep.2011 08:04

Heei<3

Når intervjue for Justin Bieber Fantasy , Zeca Camargo ikke skjule sin angst og eller de forventninger det skapte for den etterlengtede dagen. Det er det han rapportert i sitt eget vitnesbyrd om sin offisielle blogg .Sjekk ut:

"Som jeg legger frem her, møtte jeg den nyeste" idol av folkemengden "forrige uke i Los Angeles for å gjøre et intervju, bør du se i" Strangelove "på søndag. Å gi en kort redegjørelse - som lovet jeg ville gjøre - det var et møte litt rart. Ikke for ham - stille fans, jeg sier ikke noe!Men forventningen om at jeg hadde skapt for samme tid.

Den meteorlignende Framveksten av Bieber - en historie som er så perfekte synes det gjort gjennom annaler "show business" - er virkelig imponerende. Så mye at jeg dro til ham med "to hundre meter bak." Hvor mye forbannelse folk som ikke liker singer - tro meg, eksisterer de! - Han har all maling skal gjøres en avgud, noen som satt på musikken helt tilfeldig og at uten deres egen mening, er en "liten robot" styrt av "sterke krefter" i musikkbransjen. Er det sant? Vel ... ja og nei.

Den første dårlig tegn jeg fikk var forsinkelse i tid for intervjuet - typisk merke kjendis. Bieber ankom mer enn en time etter det kombinerte - som, i hvert fall min erfaring, er ikke veldig alvorlig (som fortalt når Courtney Love gjorde meg vente på henne i åtte timer Vel komme bort fra emnet ...).? Til tross for å se vårt team der, klar til å motta den, gikk rett i garderoben og var "grooming". I "on" så med hennes "personlige manager" (en slags "personlig assistent"), gjorde jeg at Sabbath noensinne, et ritual som jeg er vant til når jeg intervjue en "superstar" variasjoner over temaet "kan ikke spørre noe om livet" ... Så langt så bra, alle normale ... Men er det alt jeg ønsket å si at Bieber var bare "en" - bare "produkt av tiden" på treffet parade?

Da han endelig dukket opp for å snakke, ble jeg tvunget til å svelge disse, min pre-dommer.Til tross for alle de "sirkus" rundt ham, er han veldig stille - i riktig retning: ingen stjerne positur. For noen som ser mye yngre enn sine 17 år enn han snakker som noen som kunne være mye eldre - la oss si ... 18! Og hva en samtale kan bli berørt, fortsatte i en mer normal enn jeg trodde. Of course, her og der med noen svar Bieber var mer "klar" - de som han (og mange artister) er øving med en trener før avreise til et batteri av intervju. Men møtet ble avbrutt av øyeblikk av stor spontanitet - Jeg er sikker på at fansen vil forlate glade (og "de" fans - at en eller annen måte, å overraske sangeren selv, fortalte han meg). Dommen, selvfølgelig, kommer snart etter intervjuet vises. Men jeg vil spille her et øyeblikk morsommere enn jeg hadde antatt, og overraskende avslappet (større bevis på dette er det neste bildet, ville det bare være "protokoll", men at Bieber hadde muligheten til å invitere produsent som hjalp oss Los Angeles for å delta også ... Bieber er et godt mennesker ...). "

ps: Det kan være skriefeil her ;)

- Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

27.sep.2011 07:57

hallo<3

Rupert Grint, altså kjent som skuespilleren 'Ronny Wiltersen' fra Harry Potter filmene, er belieber.

//JdbNorway

- Christina
Kommenter her

2 Kommentarer

27.sep.2011 06:22

Hei!

I dag har verdens beste bieber-venn, Linda bursdag! Gratulerer så mye med dagen vennen, elsker deg!<3


haha, Linda og meg! Slapp av, vi ser ikke så gal ut til vanlig...


Jaa, vi er belieber-beste-venner!<3 Er så utrolig glad for å ha deg som venn, at du ikke aner det! 

Har skrevet et mye lengre innlegg på den andre, personlige, bloggen min. For å lese det, klikk HER

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

26.sep.2011 17:58

Hei!

Spør bare rett ut, Bor noen av dere i NORD-NORGE???

for det første, så har det aldri vært noen belieber-treff, bieber-parader e.t.c. her i nord-norge, og det irriterer meg! Jeg bor jo i Troms, så jeg har veldig lyst til å dra på noe bieber-arrangemang snart! Så hvis noen av dere har planlagt å ha det, eller vet om en som skal være i kommende fremtid, så si gjerne i fra til meg! 

Elleeeer, kanskje noen som blir med på å ARRANGERE en bieber-parade ELLER et belieber-treff? Har veldig lyst til det! Ta kontakt med meg på facebook (Tiril Amalie Johansen) eller mail tirilaj@hotmail.com


Kommenter her

3 Kommentarer

26.sep.2011 17:41

Hei!

Fikk forresten oslo-gave fra mamma på tirsdagen! Gjett hva jeg fikk? jo, en Justin Bieber håndduk!

Ble skikkelig glad, den er veldig stor og er veldig myk, kjennes ut som bommull!


orket ikke å ta bilde av den, så jeg fant bare bilde på nettet, hånduken er til venstre, og så er det dynetrekk til høyre!

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

4 Kommentarer

26.sep.2011 16:05

Hei!

Ja, du leste faktisk riktig! Den 4 år gamle lillesøsteren til Justin har nettop fått seg twitter, og hun har allerede over 5,000 followere!har du fulgt henne på twitter?

Synes det er kjempesøtt at hun har twitter! Men hun har jo ikke tweetet noe enda, men når den dagen kommer, tror jeg alle belieberne kommer til å si ''aaaaw'' ♥
Kommenter her

0 Kommentarer

26.sep.2011 15:14

heei<3

Voksende artister står i kø for å arbeide med Justin Bieber i hans julen album.Justin nylig delte at bror / søster trio "Band Perry" hjalp ham med en sang for sin nye ferie album. Det er riktig, er bandet Perry lagt til listen.

På sin Twitter-side, Bieber sier, "@ thebandperry hørt den endelige versjonen av sangen vår for juleplate! Love it. glad for å ha deg! "På onsdag Kimberly, Reid og Neil Perry tweeted tilbake," Thx JB. Begeistret for å bli en del! "

- Christina<3

Kommenter her

0 Kommentarer

26.sep.2011 15:07

Hei!
Jeg kjedet meg litt, har ingen ting å blogge om..Så derfor lagde jeg en sånn chat-boks! Har prøvd å få den inn i selve designet, men fikk det ikke til, så derfor ble det bare i et innlegg!
Så nå kan dere lesere prate med hverandre, dere kan også skrive ting til oss om dere vil, f.eks. komme med tilbakemeldinger :)
Kommenter her

1 Kommentarer

26.sep.2011 12:15

Hei!

Når du hørte sekundviseren fra klokken på veggen tikke, ble du enda mere nervøs. Du svarte på meldingen, og gjorde deg helt klar til å dra.

--------

Da du nærmet deg parken kunne du føle på deg at det kom til å bli en bra dag. Det kriblet i magen og det føltes som om du var laget av tynt glass. Du så ned på klokken, redd for å ikke komme tidsnok. Du så deg rundt omkring etter Justin. Du kunne ikke se han noen plass, så du så på klokken igjen. Det var 2 minutter siden dere skulle ha møttes, du begynte å bli urolig. Du fant en benk som du børstet av, før du satt deg ned for å vente. Du så bekymret rundt deg, men ingen Justinn var å se. Du tok opp mobilen din for å ringe han. Du ventet lenge før han endelig svarte. ''Heii, hvor blir det av deg?'' sa du med en gang du hørte pusting. ''Eh, heiiii..Du, jeg...jeg, jeg..'' sa han veldig anpusten. Menneskene som gikk forbi deg så skikkelig rart på deg. Du så ut som et stort spørsmålstegn. Hva var det som skjedde? Hva hadde skjedd med Justin? Etter en liten stund med stillhet sa han fort, ''jeg kan ikke komme, jeg er veldig lei for det. Jeg må gå nå, vi snakkes'' og før du fikk sagt noe som helst hadde han lagt på.

Du kunne kjenne irritasjonen bruse inni deg. Hvorfor måtte Justin alltid være så idiotisk? Snart hadde du ikke no valg, du måtte gi opp. Du kunne ikke la deg selv blir såret, gang på gang. Enten så måtte du dra til Pattie å prate med henne, eller så måtte du ignorere han. Resten av livet. Det siste alternativet fristet deg ikke noe særlig, men så kom du på Jack. Han hadde kommet bort til deg fordi han syntes så synd i deg. Han hadde trøstet deg, og respektert deg. Hvorfor kunne du ikke bare glemme Justin, og heller velge Jack? Hvorfor var  det så vanskelig for deg? 

Du strammet skolissene og reiste deg bestemt opp. Du hadde tatt et valg, og du skulle verken stoppe eller se deg tilbake. Du håpet på at du hadde tatt det rette valget, men om det skulle gå galt, skulle du dra hjem til Norge med en gang. Uansett hvor mye du ville eller ikke. Du jogget ut av parken, på vei hjemover. Pulsen gikk fortere og fortere. Føttene sprang fortere og fortere. Musikken på ørene spillte fortere og fortere. Du var fremme, og stoppet. Du stod foran huset hans. Du tok forsiktige, men bestemte skritt opp trappen. Det er nå eller aldri, sa du og banket på døren.


Tror dere at *du* har valgt Justin eller Jack?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

5 Kommentarer

25.sep.2011 23:53

hei<3

syns det er rart, for det så ut som det var tegna, men så er det ost xD

- Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

25.sep.2011 21:12

Hei!

 

Hadde nesten glemt helt av facebook-siden vår! Merket den ikke før nå...Så for dere som ennå ikke har likt den, LIK LIK LIK LIK LIK ;D Kommer til å ha småe konkurranser omtrent hver kveld på den siden! Jo flere som liker, jo artigere blir det! Gjerne hjelp oss med å få flere til å like siden også:)

BTW; på den siden får dere blant annet få vite når det har kommet ut en ny del av historien o.s.v. 


KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL FACEBOOK-SIDEN
Kommenter her

1 Kommentarer

25.sep.2011 19:04

HEEEi<3

Jeg lagde nettopp et arrangament på face om at vi beliebers skal få #NorwayLovesJustinBieber til å trende på twitter den 9.oktober klokka 16.00 - 20.00 <3 Jeg håper så mange som mulig blir med på dette!!! <3

Bli med HER!Ps: Hadde satt pris på om du kunne spre dette rundt! kankje skrive det på din blogg?

- Christina<333
Kommenter her

0 Kommentarer

25.sep.2011 18:22

HeiHei<3Hva syns du? xD

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

25.sep.2011 17:45

Hei!

Jeg har bare et lite spørsmål til dere lesere...Hva sier dere om Jelena gifter seg?!


Aner ikke hav JEG hadde gjort, men hadde ikke hoppet i taket og vært glad ihvertfall...JA, jeg støtter Jelena, men liker dem ikke noe særlig..Likte Jaitlin bedre! Hva er deres mening om Jelena? Og hva hadde dere gjort/sagt om de giftet seg?!

Amalie - bieberizme.blogg.no
Kommenter her

4 Kommentarer

25.sep.2011 17:43

HeiHei<3

Nå legger jeg ut noen fine bilder av vår kjære jb!

Fine??'

-christina!!!<3
Kommenter her

1 Kommentarer

25.sep.2011 09:53

Heeeei♥

Jeg har valgt ut dagens sang i dag. Ikke det at vi pleier å ha det hver dag, men i dag har vi det. Sangen ble Ride!<3

 

Syns du vi skal legge ut dagens sang oftere?

- Christina<33
Kommenter her

1 Kommentarer

25.sep.2011 00:23

Heii!<3

Jeg er bare så irritert. Hvorfor funker ikke Beliebbook.com lenger? for dere som ikke vet hva det er så er det en Justin Bieber facebook der man kunne snakke med beliebers fra alle steder i verden. jeg hadde blitt ganske godt kjent med mange der, for eksempel en som heter Lara. Savner så sykt å snakke med henne og mange andre. Er det noen som vet hvorfor ikke Beliebbook finker lenger eller?? 

I MISS U BELIEBBOOK!<3

- Christina!<3
Kommenter her

4 Kommentarer

24.sep.2011 22:27

Hei!

Ukens belieber ble Sunniva! Sendte henne noen spørsmål, og her får dere se hva hun svarte!

Hvordan oppdaget du Justin?

-Jeg oppdaget Justin først på msn. Det var en dag jeg logget på msn, så kom Today opp og da var det bilde av Justin og under sto det at han kunne date en fan. Så trykket jeg inn der for å se mere. Da jeg først så bilde av han for første gang syntes jeg ikke han var noe fin, men så hørte jeg sangen "baby" av han og da begynte jeg å like musikk. Hørte bare sangen flere ganger, og flere sanger av han. Så også flere bilde av han. Og da begynte jeg å like Justin. Jeg tenkte  etter jeg hadde hørt noen sanger av han og sett noen bilder av han at, jeg kan godt date deg. Men det var etter jeg begynte å lese bloggen bibses eg ble stor fan av han og en beliber. Nå elsker jeg han. Justin er den beste gutten som finner. Hver gang jeg ser Never Say Never begynner jeg alltid å smile. Uansett om jeg hører på musikken hannes eller ser på bilder av han blir jeg i godt humør og smiler. 
I begynnelsen var det ikke så lett og takle å være fan av han for nesten alle vennen mine hatet han, og det gikk inn på meg. Men nå bryr jeg meg ikke lenger hva de syntes om han, det går jo litt inn på meg at de sier stygge ting om han når de er med meg. Men jeg tåler det. Jeg elsker Justin. Han bare må komme til Norge nåå <3<3

Hvorfor liker du han?

-Jeg liker han fordi han er kjempe flink å synge og super deilig og søt. Elsker smilet hannes, latteren hannes. Liker egentlig alt med han. Han har gjot livet mitt mye lettere. 

Hvor lenge har du vært belieber?

-har vært en beliber siden Januar 2010

Har du vært på noen konserter eller noe sånt?

-Nei, jeg har ikke vært på noen konserter, men har kjempe lyst :)

Har du hatt en ''bieber-experience'' ?

-nei, det har eg ikke. Men eg har twitter. og jeg sjekker hver dag om han føller meg. Men det har ikke skjedd enda, men håper han gjør det en dag. Føll meg gjerne @sunnivastubseid :)

 

....aner ikke hvorfor skriften ble så stor, men får ikke fikset det.. ;O
Uansett, blogganbefalingen kommer i løpet av kvelden/morgendagen!

Gratulerer som Ukens Belieber! 
Kommenter her

3 Kommentarer

24.sep.2011 20:35

Siri Malene Ligia Bieber Gratulerer så mye. Jeg har sendt deg en kommentar på blogg og jeg vil sende premien til degi løpet av neste uke. Igjen gratulerer så mye, håper du blir glad!<3

Sorry for at jeg ikke kåret vinneren før nå, men jeg glemte meg bare helt bort. Unnskyld unnskyld unnskyld!!!

- Chrstina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

24.sep.2011 17:41

hello<3

Som dere kanskje vet har jeg en konkurranse som foregår på bloggen for tiden der dere kan vinne en pakke med Justin Bieber samlekort + 8 JB klistremerker.Vinneren av konkurransen vil bli avslørt klokka 20:00 i kveld<3 SÅ sender jeg den i løpet av neste uke. LYKKE TIL<3

For å melde dge på på, gå inn HER!

- Christina :)
Kommenter her

4 Kommentarer

24.sep.2011 17:30

HeiHei<3

Kjekk ut disse søte bildene av Jelena da de var i California i går :D

 

søte eller hva?

- Christina<3
Kommenter her

3 Kommentarer
hits