Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


28.mai.2011 17:09

Hei!

 Kuult;)

 

Blogges<3
Kommenter her

1 Kommentarer

27.mai.2011 20:10

Hei!

 

Hei alle Beliebers!
Som dere sikkert vet er det laget mange arrangamenter her på facebook om bieberparade i Oslo. Men denne er en 110% ekte! Vi er i et samarbeid med Paramount Home Entertainment/Topp. Vi skal stoppe på veien og ha en flashmob dance! Vi prøver å gjøre trinnene så enkle og kule som mulig, så alle kan være med å danse! :) (Video del2 kommer så fort vi er ferdig) 
KLESKODEN ER JB!! :) (hvis du ikke har det, kan du bruke noe lilla eller noe du føler deg vell i) 
DETTE ARRANGAMENTE ER HELT GRATIS! :)

FLASHMOB DANSEN DEL1 !: 
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150611397435562&oid=172215066167085&saved#!/video/video.php?v=10150611397435562&oid=172215066167085&comments


VIKTIG: Hvis du trykker deltar er det viktig at du møter opp! Hvis ikke er det fint om du trykker "Deltar Ikke" :)

We are gonna make it bigger than someone ever did! :D 
Hilsen Rikke Lillian Nesheim, Sandra Andersen, Ann Cathrin Larsen og Nadia Jensen :) 
MER INFORMASJON KOMMER SEINERE! 

PS: Vi trenger ca. 1 voksen per 10. deltager for at politiet skal godta paraden, og lurer derfor på om DU kan ta med deg en voksen? Gi oss tilbakemelding fortest mulig!

Oppfordrer ALLE til å delta! 

Blogges<3

Kommenter her

0 Kommentarer

27.mai.2011 20:03

Hei!

Dagens sang er:

Up - Justin Bieber

 

 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

27.mai.2011 19:27

Hei!

 

Som dere sikkert vet, så var Justin i Danmark i april, og da var det noen heldige, norske fans som møtte Alfredo og fikk pratet med ham! 

 

 

 

Om det er vanskeli å høre hva de sier i videoen, så spør en av jentene om han kan si noe på norsk. så spør Alfredo hva han skal si, og de sier ''Æ e fra Harstad'' og han sier det!:) Kult...

Og for de som ikke vet hvor Harstad er, så er det en by i Troms i Nord-Norge.

 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

27.mai.2011 15:14

Hei!

 

Day 3:

det må bli enten dette:eller dette:

 

//Hva synes du?//

 

Blogges<3

Kommenter her

0 Kommentarer

27.mai.2011 15:00

Hei!

Som dere sikkert vet, så er Jelena på Hawaii nå for tiden, og dette skrev Topp:

Går det an å få en mer romantisk setting?

Popfenomenet Justin Bieber (17) feiret helgens prisdryss på årets Billboard Awardsmed en velfortjent tur til eksotiske Maui, Hawaii, med kjæresten Selena Gomez (18).

Kjærlighetsferien er kjærkommen for paret, som ikke hadde sett hverandre siden påsken (da de nesten ikke forlot presidentsuiten på hotellet i eksotiske Malaysia) og det er tydelig at de forsøker å gjøre det beste ut av tiden de får sammen.

På samtlige av bildene vi har fått huket tak i fra turen er paret uadskillelige idet de leier hverandregjennom flyplassen, på stranden (hvor Justin forøvrig avslørte at han hadde skaffet seg en ny tatovering) eller spiser lunsj med familiene sine.

Og vi tror mang en Bieber-fan her hjemme kanskje blir litt misunnelige, da de får se et av høydepunktene fra turen som ble tatt på stranden den 26. mai:

Idet paret tasser ut i det varme vannet på stranden, løfter nemlig Justin opp Selena, som snurrer beina rundt typen sin og gir ham et ømt og langt kyss.

Det er ikke første gangen paret viser sin kjærlighet på denne måten - ser vi bortifra seierskysset de delte på årets Billboard-utdeling, skal de både ha kysset på en pressekonferanse i Indonesia i april ogunder en tur til St. Lucia i Det Karibiske Hav i nyttårshelgen.Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

27.mai.2011 14:42

Hei!

Dette er bare en liten historie jeg skriver i full fart..kommer flere deler senere!

 

Du gikk hjem fra skolen.. Du gruet deg til å komme hjem. Moren din ville friket helt ut når hun fikk se deg. Men det var da vel ikke din feil at du ble mobbet og slått på skolen? Det var jo ikke din feil at du ikke var sterk nok til å forsvare deg? Du vurderte å gå opp i skogen, langt vekk fra virkeligheten, og aldri komme tilbake..tanken var fristende, men du lot være og fortsatte hjemover.

Du skjønte ikke helt hvorfor du ble mobbet, det var ikke akkurat noe galt med utseende? Du var jo ikke heller en person som var stor i kjeften heller. Du var liksom mer av den stille, sjenerte typen. Uansett hva du gjorde, var det noen som protesterte. Uansett hvor du gikk, ble du plaget. De hadde jo ikke noen grunn?
Tankene dine surret rundt om kring i det lille hodet ditt. Det var like før du fikk et raserianfall. Du fikk så lyst å bare rope ut til hele verden at nok var nok, nå er det slutt! Du skulle slutte å godta det. Du skulle stå i mot. Det eneste problemet var at mobberne var en ganske så stor gjeng, og du hadde bare én venn, men hun flyttet til Russland for tre år siden. Alt var helt håpløst!

Du åpnet døren, slengte fra deg sekken på det banangule gulvet og gikk inn. De mørke veggene presset seg mot deg. Du ble sperret inne, eller, det føltes ihvertfall slik ut. Det var ekkelt, så du gikk inn i stuen, la deg på sofaen og slo på tven. Du bladde gjennom et par kanaler før du kom til viasat 4. Det var "Saturday night live show" som ble sendt i reprise. Du elsket det showet! men selvfølgelig var det Justin som var kveldens gjest.

Justin, justin, justin...hvorfor skulle alt handle om han hele tiden? Han fikk det jo som han ville hele tiden, og fikk lov til alt. Og sangene hans var jo litt egoistisk også..."i just need somebody to love" hallo? Det hørtes faktisk ganske så normalt ut? Nei. Og som om "love me, love me, say that you love me...kiss me o.s.v." var noe bedre? han var jo bare en helt vanlig tenåringsgutt.

Du følte deg så urettferdig behandlet. Og tanken på youtube sensasjonen, Justin Bieber, gjorde det ikke noe bedre.//Hva synes du?//

//Vil du ha mer?//

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

26.mai.2011 16:11

Hei!

Har tenkt å begynne med å ha 'Dagens sang' ..

dere kan stemme på hvilken sang dere vil, i kommentar feltet:)

 

Dagens sang er:

 

 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

26.mai.2011 15:44

Hei!Day 2:

Har aldri vært på Justin Bieber konsert...

men håper jeg kan dra når han kommer til Norge da:)

 

//Har du vært på JB konsert?//

 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

26.mai.2011 14:42

Hei!


//jdbnorge//

 


Justin betalte $25.000 (rundt 137 000 NOK) for det Family Guy inspirerte halskjedet. Det inneholder over 12 karat rubiner og diamanter.

Den berømte gullsmeden i Beverly Hills Jason Arasheben forteller at han og Justin designet smykket sammen. "Justin had a specific vision for how he wanted it to look."

Jason sier at smykket inneholder 12 karat av edelstener, inkludert multi-farget rubiner og hvite diamanter. Og det er satt på 14 karat gull.

 

Blogges<3


Kommenter her

0 Kommentarer

26.mai.2011 07:47

Hei!

Husk at jeg tar i mot imagine/historie fra leserne.. så om du har lyst å skrive historie eller imagine på denne bloggen, kontakt meg på; bieberizme@hotmail.com

Jeg legger forresten ut ALLE som blir sendt inn!;)


-Justin pusser tennene tre ganger daglig.

-Justin er født på en tirsdag

-Justin liker jenter med brunt hår.

-Justins bestevenner er Ryan og Chaz

-Justin ble ikke oppdaget av Usher, men av Scooter Braun

-Justin har vært sammen med en jente som heter Caitlin.

-Justin liker å reise rundt om kring i verden.

-Justin og crewet pleier å spille kort når de kjeder seg.

-Justin har to tatoveringer

Justin og crewet elsker å ha vannkrig.

-Justin har en twitter-bruker som nesten ingen vet om.

-Justin har to søsken.Noe du ikke visste?

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

25.mai.2011 20:26

Hei!

 

Har tenkt å begynne med Imagine og/eller historie på bloggen..

Men jeg har ikke akkurat verdens beste fantasi....så derfor har jeg tenkt at imaginen/historien skal skrives av leserne!

så om du har lyst å skrive en imagine, kort eller lang, kan du sende den på mail til meg; bieberizme@hotmail.com

Jeg kommer til å legge ut ALLE jeg får inn!:) 

du bestemmer selvfølgelig selv om du har lyst til å skrive en lang historie med mange deler, eller bare korte imagine:)Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

25.mai.2011 20:17

Hei!

 

052411_bieber_demi_exclusive_114504906110524184718.jpg

Justin Bieber og Selena Gomez er tilbake fra Hawaii.

Paret møtte opp med Demi Lovato og Chris Brown rundt midnatt for å se "Pirates of the Caribbean 4: On Stranger  Tides" på ArcLight teater i Sherman Oaks, California.

Fire kilder mble snakket til, og alle de komfirmerte at de var der, de forteller til HollywoodLife.com:

"They left the movie before it ended, and were so amped up to be hanging out they kept jumping up and down."

De fire møtte opp med seks andre venner:

"They didn't buy any concessions they just went straight to the movie at midnight. Two hours later they all walked out of the theater before the film even ended."

En av vitnene forteller at de dro fordi Demi sa at hun var sliten.

"Barely anybody bothered them. One girl approached Selena and said she was a 'Wizards of Waverly Place' fan. Selena smiled and took a picture with her. It didn't look like any of them even had bodyguards.

Everyone in the theater couldn't believe they were all here together. It was so surreal, and a little random. They were all jumping up and down around each other like kids. Selena and Demi were especially affectionate with each other. They all looked really to be hanging out together. If you didn't recognize them you'd think they were a bunch of regular high schoolers."

Alle fire kildene foralte at de alle var glade, og Justin og Selena ikke klengte på hverandre men var bare med "de høylytte" gruppen av venner

 

Hva synes du?

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

25.mai.2011 20:11

 Hei! 

NinaJBfan.blogg.no spurte om jeg kunne skrive om idéen hennes på bloggen min, og selvfølgelig kan jeg det!


Hei Hei!

Jo, jeg dusjet, og i dusjen kommer jeg på veldig mye (hah, fin info..sorry skal være alvorlig) så kom jeg på vi vil ha noe nytt her på bloggen, noe som ingen andre jb blogger har, noe som knskje kan være litt nyttig. Ikke bare lese om Jb, men om andre. 

Jo, vi ALLE vet at Justin er STERKT i mot mobbing, trakkasering, voll, og andre ting som det.Det er noe som er helt forferdelig, og jeg er sikker på at mange som leser denne bloggen, eller noen som kommer over dette har opplevd dette. Jeg vet skjøl hvordan det er og bli mobbet, bli kalt fet, osv, men det er ikke meg det er snakk om nå..tehe

Jeg vil at ALLE dere som 1 gang eller flere har blitt mobbet , trakasert, osv sender inn en historie av dere, altså mobbehistorie eller noe. Detter er FULLT ANONYMT! Ingen navn skal nevnes eller noe, om du ikke vil si ditt eget navn. Du kan velge og skrive på norsk eller engelsk. DU lurer på hva skal vi med engelsk på en Norsk blogg, jo for om du virkelig vil at jb skal se det, skal vi hjelpe deg og spre den sånna t kanskje jb ser den!  Jeg vil ikke si det er 100% at den kommer til jb, for det er såå mange som tweeter til han, men vi skal prøve og sende den til han og folk som kanskje kan få han til og se dette. 

Jeg håper virkelig om du har en historie du vil fortelle til andre, håper jeg virkelig du sender det til oss! Det hadde betydd mye for oss! Vil vite hvordan folk har det. Jeg har blitt mobbet mange ganger før, og jeg vet det er JÆLIG. Husk dette trenger ikke bare være mobbing men andre sterke saker som har hendt med deg. 

Jeg håper også, så mange JB blogger og andre blogger vil spre dette innlegget, for at vi kan få inn mange. Mye jeg håper men 1 siste ting. Jeg håper ikke andre jb blogger tar dette fra oss, for dette var MIN idè? og jeg vil at dette skal være noe som er ninajbfan sitt, og ikke alle jb blogger sitt. Håper ingen blir sure for dette! 

Om du har noe du vil fortelle oss er det bare og sende det til NORAMUSIC1@HOTMAIL.COM

Dette kommer ikke til og komme ut vær eneste dag, men når vi får inn ting, men om vi har mange som skal ut, kan det kommer flere dager etter værandre !

200153_120714624670621_100001962538807_151690_7586485_n_large

 

Så  håper jeg ALLE vil spre dette, og dere som vil dele ting med oss sender inn ting! Betyr mye for oss! <3

Håper alle syntes dette var greit også! :)

 

@Nora Bieber- Noramusic1@hotmail.com??


 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

25.mai.2011 11:00

Hei!:)

''oh yeah...this happened again today. no lie. walked into a glass door again. 3rd time. dont ask.  ''

 

Justin tweetet nettop om at han gikk i en glassdør for tredje gang! han linket til en video av en av de andre gangene han gjorde det....

http://www.youtube.com/watch?v=RKLpKHBkumg&feature=youtu.be

 

(sorry for at jeg linker til youtube, men jeg aner ikke hvordan man får selve videoen inn på bloggen, hehe...)

 haha....hmmmm, hva er det med Justin og glassdører?

 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

25.mai.2011 10:36

Hei!:)

day 1: your favourite song of justin bieber

Liker egentlig alle sangene hans, men hvis jeg skal velge én så blir det down to earth...

http://www.youtube.com/watch?v=uOAU_1hWslM


Blogges<3
Kommenter her

2 Kommentarer

25.mai.2011 10:25

Hei!Ja, jeg skal begynne med 30 day challenge!

egentlig bare på grunn av at jeg må ha noe å blogge om....og da er det nok større sannsynlighet for at jeg blir å blogge hver dag!:)

 

Blogges<3
Kommenter her

0 Kommentarer

25.mai.2011 10:18

Hei!

som dere kanskje ser, så har jeg ikke header...eller jeg har jo egentlig header da, men det er bare et bilde jeg har tatt fra justinbieberzone.com....så jeg lurer på om det er noen som kan, og har lyst til å lage meg en header?

 

det er egentlig uansett hvilke bilder du/dere bruker, så lenge det er bilde av Justin!:) hehe....

her er noen ''forslag'':

 

ja...det var ikke så mange bilder, men som sagt; det er UANSETT hvilke bilder, så lenge det er av Justin..:)

 

dere kan kontakte meg på; bieberizme@hotmail.com

 

blogges<3
Kommenter her

1 Kommentarer

03.mai.2011 18:59

Heisann Beliebers!

Som du sikkert har fått med deg, så er dette en Justin Bieber blogg! Her vil du få mange nyhetsoppdateringer, bilder, historier, musikkvideoer, bieberfacts og ikke minst...ALT du trenger å vite om Justin Drew Bieber!

Hvis du er en ny leser, og ikke har fått med deg siste news, kan du bla gjennom kategoriene for å finne frem. Det samme gjelder historiene, klikk deg inn på kategorien som f.eks. heter JB-Historie: Complicated Love for å finne hele historien.

Bloggen ble oprettet 3.mai 2011 av Amalie. Hun styret bloggen alene frem til 5.juni, da ble Christina også eier av bloggen. Siden da har de hatt endel gjestebloggere, men foreløpig har de ingen faste. Jentene bak bloggen, altså Amalie og Christina, er begge 14 år og er store beliebere. De blogger om alt som har med Justin å gjøre, og hva som angår han. De poster bare nyheter som de vet er 100% ekte, for å ikke medvirke rykter. Ingen av bloggerne har på noen måte kontakt med Justin eller noen andre av hans familiemedlemmer. Nyhetene blir funnet gjennom forskjellige medier, og kommunikasjonsmidler. 


Om du kopierer elementer, tekst o.l. fra denne bloggen, må du be om tillatelse først, med mindre elementet er merket med bloggnavnet vårt.

Reklamering i kommentarfeltet er forbudt, og vil bli slettet! 
Om du hater Justin Bieber har du ingenting på denne bloggen å gjøre. Hvis du har så fryktelig mye imot han, kan du jo krysse ut dette vinduet?

 

Vi setter bestandig pris på kommentarer og nye lesere!

Med Vennlig Hilsen

                             
Kommenter her

0 Kommentarer

03.mai.2011 18:45

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Kommenter her

0 Kommentarer
hits