Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


21.feb.2012 01:04

Sorry igjen! Men eg kan ikke fortsette med historia! Eg beklager virkelig! Men jeg skjønner ikke, jeg skriver helt ræv og mister motivasjon til å skrive, grunnet lite kommentarer.. Men jeg har begynt på en ny, du kan lese den her -> http://imaginesaboutean.blogg.no/?c=1329781284

Hilsen mæ<3
Kommenter her

1 Kommentarer

19.feb.2012 21:36

Hei<3

Først vil jeg bare si at jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke har blogget i de siste to ukene. Det har vært så mye på en gang. Skole, prøver, lekser, Venner, kjjæreste, fritids aktiviteter og familie. Noen ganger er det vansklig å få blogginga til å passe inn med hverdagen. For som alle andre har jeg også et liv utenfor blogging. Dette er også en av grundene til at jeg virkelig trenger hjelp med bloggen. Så om noen har lyst til å blogge sammen med meg på hel tid, kontakt meg på facebook: http://www.facebook.com/bieberizme

I REALLY NEED UR HELP!


POSTED BY; Christina
Kommenter her

2 Kommentarer

18.feb.2012 13:06

«ohh, nå ble jeg redd!» du gjorde munnen din om til en o. (som dette Ö) du gikk ned og fant noe å spise. «*DN* kan du riste et brød til meg?» Du måtte le av Peder sin rare morgenstemme. Du ristet et brød til han. Han kom ned med det sureste fjeset du noen sinne har sett. «HVA?»

«haha, nå skulle du sett ansiktsuttrykket ditt» åh.. du blir så irritert av han noen ganger. Han gjør så mye unødvendig.. «PEDER! Slutt med det der! Jeg ble redd!» du faket sur. Du snudde deg og hentet to tallerkener fra skapet. «åh, så sur da» svarte Peder tilbake og rakte tunge. Du måtte bare le. Men du sluttet straks og le da det ringte på døren. «JEG ÅPNER» ropte du ut så alle hørte deg. Du gikk for og åpne. Foran deg sto en brun svær mann. «ja? Hvem er du?» spurte du litt frekt. Hvorfor du var frekk? Nei det visste du ikke. Du bare var sånn. Noen ganger var det bare for kødd. Men ikke denne gangen. Du kjente han igjen. Han var nemlig en av de som var med Justin i byen. «Jeg er Kenny» han tok en pause og rakte hånden sin mot min. «Kenny Hamilton» (Aner ikke hvordan det skrives..) Du tok den imot og shaka den. «DuHarIkkeNoeMedIHvaJegHeter» sa du. Han så bare rart på deg. «Neida.. kødda med deg! Jeg heter *DITTFULLENAVN*» han smilte. Mobilen din ringte. Skulle du ta den? Eller var det bare frekt? Nei du tok den. «Bare kom inn du» sa du og smilte vennlig. Du fiska mobilen opp fra lommen. Ukjent nummer? Du trykka på answer. «Hallo?» det var helt stille i den andre enden. «Hvem faen er det?!» omg. Hater folk som bare skal tulleringe. «Hallo?» sa du igjen. «Hei» sa den andre personen. Det var en gutt. Han hadde en behagelig stemme, og du følte at du kjente den igjen. Men fra hvor? «Hvem?» spurte du denne ukjente gutten. «uhm.. det er Chaz, hvem er dette?» du gikk til Peder, som satt på kjøkkenet. «Det er *DN*. Hvordan fikk du nummeret mitt? Og hvem i helvette er Chaz?» jeg kunne høre noen guttestemmer i andre enden. «Er det *DITTFULLENAVN*?» «Argh.. hvem søren er du?» du la på før han rakk og svare? Hvem var det? Hmm.. nå skulle du ikke tenke mer på det. «Hvem var det?» Peder så spørrende på deg. «haha, enellerannen Chaz?» du lagde en grimase. «*DN*! Kom opp hit på rommet ditt litt!» du løp opp og inn på rommet. Det var ingen der. «nei.. kom opp på loftet!» åh.. hva skjer nåda? Det er jo der de pusser opp.. Du gikk opp på loftet. «Hva?» du fikk rett og slett helt sjokk da du så hva som sto og ventet på deg. Ja DEG! Eller var det til meg? «Er det til meg?» du formet munnen din til en O. du så lederne av barnehjemmet nikke på hodet.

Meer? Kommeter :)

//Charlotte
Kommenter her

1 Kommentarer

14.feb.2012 18:32

«ZARA» Emilie ropte ut og alle stirret på hun. Hun rødmet svakt. Dere gikk inn og innenfor sto det en person du virkelig ikke ville møte nå. Hun var så irriterende..

Pliiis ikke la henne se oss. «Uansett, så ikke snakk med hun» du pekte på Melody som snakket med en som jobbet her. «Neida» dere gikk forbi henne. «Neimen, *DN*! Hva gjør du her med 2 kjekke gutter?» jeg snudde meg. Ohh, crap! Der sto hun. «Vi shopper, og dette er Christian han er kjæresten min, men det visste du jo» hun nikket sakte før hun pekte på Peder. «Dette er Peder, tvillingbroren min, men woops.. vi må stikke, skal kjøpe gave til Camilla! Dårlig tid» du dro de andre etter deg «Hadebra, snakkes senere da» du gjorde en rar håndbevegelse som så skikkelig rar ut. Dere gikk opp til dameavdelinga. Du fikk kjøpt deg kjempe masse. Dere stoppet opp på starbucks. Du bestilte en frappe med sjokolade.

*PÅ BARNEHJEMMET*

Dere stod utenfor barnehjemmet og bare snakket. «Argh.. I morgen kommer Justin» du var virkelig irritert nå. Hvorfor skulle han idethele tatt komme? «Ja, det er så teit han skal komme» du måtte le litt når du så hvor irritert Emilie var. «Men vi må nesten stikke inn vi..» dere gikk inn. Plutselig ringte telefonen til Christian. Han svarte og snakket i den. «ehm.. jeg må gå.. mamma sa jeg skulle komme hjem» han ga deg et skjevt smil. «Hade da søta!» han kysset deg kjapt. «Tror nesten at jeg også må hjem da» Emilie ga hver deres klem og gikk ut. «Ja, da er det bare oss to igjen da brutter» du smilte lurt til han. Du hadde en god plan for i morgen. «Hvorfor så lur?» han så spørrende på deg. «Har en plan, høre den?» han kom nærmere deg. «Jo, vi skal?»

*DAGEN ETTER*

Det var så søtt å se Peder sove. Han sov der så fredelig som om ingenting plaget han. Hadde det gått inn på han det med mamma og pappa? Får spørre han senere. Nå er det nemlig tid for planen. Må vell vekke Peder? «Peder! Du må våkne!» «huhh? Hva er det forno?» du måtte le litt han så skikkelig teit ut der han lå. «Planen? Remember?» Han nikket og smilte ondskapsfullt. Dere hadde den beste planen ever! Den var kanskje litt drøy, men verdt det! Du kledde på deg og løp ned. Du kræsjet i noen på vei ned trappen. «Flytt deg daa!» du så opp og så inn i øyna til Sirill, hun var en av de som jobbet på barnehjemmet. «*DN* jeg vil at du skal oppføre deg ordentlig når Justin Bieber kommer, selv om du kanskje ikke liker han skal du oppføre deg!» hun pekte strengt på deg. «ohh, nå ble jeg redd!» du gjorde munnen din om til en o. (som dette Ö) du gikk ned og fant noe å spise. «*DN* kan du riste et brød til meg?» Du måtte le av Peder sin rare morgenstemme. Du ristet et brød til han. Han kom ned med det sureste fjeset du noen sinne har sett. «HVA?»

 

Hadde egentlig skrivd mange deler, men de hadde tydeligvis ikke blitt publisert, og blitt slettet.. fml:p

KOmmenter :)))

//Charlotte

Kommenter her

1 Kommentarer

05.feb.2012 21:31

Hei! Sorry for lite blogging, but u know.. Helgen er her osv:p Men var ikke det jeg ville snakke om.. Jeg synes det er for få som kommenterer:( flere kommentarer = mere motivasjon til å skrive på historia.. Så håper dere kommenterer mer.. Men nok om det..... Maraton imorgen? Hva sier dere til det?:)
Kommenter her

3 Kommentarer

05.feb.2012 15:35

Heisann<3

Grunen til at jeg ikke har blogget i helgen var fordi jeg var på color line magic, en cruice båt som går fra Olso-Kiel. Kiel er i tysklad for dere som ikek vet det. Et tips til, man kan IKKE kjøpe someday i tyskland :( Jeg lette, men de hadde den ikke...

POSTED BY; christina
Kommenter her

0 Kommentarer

01.feb.2012 21:53

hallo<3

Jeg hadde blirr veldig takknemelig hvis dere kue stemme på meg, sånn at jeg kunne fått mi største drøm i oppfynnelse.. å møte Justin Bieber <3

 

#BeliebersHelpBeliebers<3

TAKK!

POSTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

01.feb.2012 20:57

«Eyy, gutta! Vi kan jo se denne her?» du holdt opp Hangover part 2. alle nikket. Plutselig gikk døren til TV-stuen opp og inn kom?

Du snudde deg mot døren. Der stod en gutt som bodde her. Han var ginger. Han hadde med en jente bak seg. «Gå ut, vi skal se på film» han åpnet munnen og skulle si noe men du avbrøt han. «GÅ UT DA MISFOSTER» han snudde på hælen og gikk ut. Du smilte fornøyd. «Skal bare hente noe godis» du gikk ut døren og hørte de andre begynte å hviske.

*Peder?s synsvinkel*

«GÅ UT DA MISFOSTER» *DN* skrek til han stygge gingeren som stod i døren. Greit nok om at han er stygg, men det var unødvendig. Hun smilte fornøyd før hun fortsatte. «Skal bare hente godis» hun gikk ut døren og jeg hviska til de to andre «*DN* er virkelig ikke forandret» jeg fniste et lite fnis. «Nei, haha, hu var sånn når hun var liten også jo» vi hviska., men hvorfor skjønte jeg ikke. Meg og Emilie snakket om masse crap fra barndommen. «Hvorfor hvisker vi egentlig?» jeg så spørrende på Emilie. «Vet ikke jeg» begge to fikk helt latterkrampe og falt på gulvet.

*Tilbake til deg*

Du hentet masse godteri. Det var ingen hjemme utenom dere og han stygge gingeren, tror han heter Nikolas ellerno? Aner ikke.. hahah, kjenner  nesten ingen her, siden her gang vi har sånn ??Samla?? kveld dro jeg alltid på fest eller til Christian. Du tok en Pepsi Max ut fra kjøleskapet, og gikk inn til de andre. Der lå Emilie og Peder på bakken i full latter krampe. Du måtte bare le av de to som sparket i beina. «Hva ler dere av?» du måtte innrømme at de var ganske morsomme der de lå. «hahahaha.a.. vii.. haha.. fikk bare helt lættiss.. hahahahah» du hørte så vidt hva Emilie sa. Du la fra deg godteriet og Christian hadde gått på do. Emilie og Peder klarte å skjerpe seg og satt seg i den andre sofaen. Dere ventet på Christian en stund. Han kom inn og satt seg ved siden av deg. Han la den ene armen sin over deg. Det var så koselig. Filmen startet.

*FILMEN ER FERDIG*

Filmen ble ferdig for 5 min siden og dere satt bare og snakket. Døren åpnet seg og inn kom en av de voksne som jobbet her. Hun heter Kari. «*DN*? kan jeg snakke med deg?» hun pekte på døren. Du reiste deg og fulgte henne opp trappen. Dere gikk inn på rommet ditt. «Hva er det?» sa du med litt irritert stemme. For du var jo irritert! Dere hadde det så koselig! «Jo, du skjønner. I morgen kommer jo Justin Bieber, og vi vil ha alle sammen her samlet! Så da kan ikke du og Peder dra noe sted» du så på henne med åpen munn. «JO! Vi skal til badeland med Christian og Emilie, og dere kan ikke stoppe oss» du var kjempe sur på dem nå. «*DN* ikke klikk sånn! Det er jo alle jenters drøm om å få møte Justin Bieber, og du bare gir den rødt kort?» du roet deg ned litte grann. «Da skal Christian og Emilie være her da» hun så på deg en stund før hun nikket sakte. «Da har vi en deal?» du shaket hånda hennes. Du gikk ned til de andre igjen. «Eyy, dere folks! Emilie og Christian gidder dere å sove her eller?» de nikket fort. «Men må hjem å hente klær» Christian kom mot deg og klemte deg. Han ga deg et kyss på kinnet. «ey, du bommet» han nærmet seg deg og kysset deg på munnen. «Sånn ja» sa du fornøyd. Emilie og Christian hadde dratt hjem og hentet klær og det var bare deg og Peder igjen. Du satt lenge og tenkte på deg og Christian. Alle minnene deres sammen. Peder hadde lagt merke til tenke ansiktet ditt og spurte deg hva du tenkte på «Meg og Christian, alle minnene våres sammen» du fniste. «aaww, så søtt! Lillesøstra mi er forelska» du snudde deg og så på han «haha, trokke du skal si så mye.. Jeg er faktisk 2  minutter eldre enn deg» sa du stolt. Han sukket. Dere går opp på rommet ditt og setter dere i sengen din. Christian og Emilie kom etter hvert og dere koste dere skikkelig. «Vi drar på shopping daa» Alle snudde seg mot deg. «Hallo, *DN*? klokken er 20.00?» du gjorde en rar håndbevegelse «Pfft.. samma det? Senteret stenger klokken 22.00?» de spratt opp og du tok på deg noen sko. Dere gikk ut og mot senteret. «ZARA» Emilie ropte ut og alle stirret på hun. Hun rødmet svakt. Dere gikk inn og innenfor sto det en person du virkelig ikke ville møte nå. Hun var så irriterende..

Q: Hvem var det?

//Charlotte
Kommenter her

3 Kommentarer

01.feb.2012 14:44

Dere gikk inn på starbucks. Du gikk mot kassa og fikk sjokk da du så hvem som stod i køen helt forrerst.

«Emilie?» du hvisket lavt. Hun snudde seg og så på deg med store øyne. Hun åpnet munnen og tok hånden foran. «*DN*» hun skrek høyt. Du følte at det bare var dere to her inne. Alle snudde seg mot dere. Dere løp mot hverandre. Du fikk tårer i øynene, gledestårer så klart. «Hva gjør du her?» dere klemte fortsatt. «Jeg har flytta hit. Savnet deg så mye!» du slapp klemmen. Du så sjokkert på hun. Du fikk fram et lite smil og tørket tårene dine. «Men.. men, flyttet du hit bare for å se meg?» det ble din tur og du bestilte 3 frapper. Du snudde deg mot Emilie. Hun nikket. «Du vil ikke sitte med oss da?» du smilte mot henne. «jo, såklart! Hvem sitter du med?» «Peder og Christian» du snudde deg mot bordet deres. Du fikk frappene og dere gikk mot bordet. «PEDER» Emilie løp rundt bordet og satt seg på fanget til Peder. Hun klemte han hardt. «Emilie, lilsis!» Peder pleide å kalle Emilie for lilsis, fordi hun ble født 2 mnd akkurat etter oss. «bigbroo» sa hun etter hvert og de slapp. «Sååee, hvem er han da?» hun pekte på Christian. «Jo, Emilie. Dette er Christian, han er kjæresten min» du satte deg på fanget hans og kysset han på kinnet. «aww, så søtt» Emilie rakte han hånden. «Emilie» de shaket. Du fikk en rar følelse om at noen stirret på dere. Du snudde deg rundt. Og fikk øye på Justin. «Eyy, dere.. Justin Bieber duden følger med på oss. Hva om han ble sur på det jeg sa?» du fniste. Han stirret og du ble bare irritert. «Hva sa du?» haha, ja.. Emilie var like nysgjerrig som vanlig. Peder fortalte hun alt som hadde skjedd. Heldigvis var ikke Emilie en fan. Dere to hadde i alle år gått rundt og snakket om hvor Diva han var. og han brukte Selena for å komme over Jasmine. Da hadde dere mistet respekten for han fult. Emilie reiste seg opp og gikk mot han.

*Justin sitt synsvinkel*

Jeg satt og stirret på hun jenten i evigheter. Hun snudde seg og jeg latet som at jeg ikke så på dem. Hun snudde seg mot de andre og de drev og hvisket og lo. Hva snakket de om? Jeg må bli kjent med henne assa. Det var noe spessielt. Hun ene jenta reiste seg og kom mot meg. Okey, Justin! Lat som ingen ting. Hun satte seg på den ledige stolen foran meg. «Åhalla» hun hadde en fint smil. «Hallo der» svarte jeg kort og fort tilbake. Hvorfor sa du det? Herregud det høres helt fail ut. «Såee.. kan du værsåsnill å slutte og stirre? det er litt irriterende. So what at venninna mi ropte det hun ropte. Du er bare en person, og ikke tro du kan få hva du vil assa. Så hold deg unna oss. Hun er ikke singel uansett» jeg fikk litt sjokk av det hun sa. Jeg bare la til en liten latter. «Meg? ha henne? Neitakk» hun så rart på meg. Og ristet sakte på hodet. «Du er noe for deg selv, Justin» hun reiste seg opp og gikk.. hæh? Hva mente hun md det? Jeg er noe for meg selv. De reiste seg opp og gikk ut. Han ene gutten viste meg fingern. Ohh no you didnt. Kanskje det er noen jenter jeg kan hooke med opp på det barnehjemmet jeg skal besøke? Det var visst en del beliebere der hverfall. Jeg reiste meg opp og gikk.

*Tilbake til deg*

«Eyy, dere vi kan jo dra tilbake på barnehjemmet og se på en film?» alle nikket seg enige i det du hadde sagt. Dere gikk og gikkk og kom tilslutt fram. Dere gikk inn. Og inn i TV-stua. «ah, digg.. ingen er her» du tok opp en helt random film. «eyy, gutta! Vi kan jo se denne her?» du holdt opp Hangover part 2. alle nikket. Plutselig gikk døren til TV-stuen opp og inn kom?

Q:Hvem kom inn?

No Pictures, sorrryy! <'3

//Charlotte 

Kommenter her

0 Kommentarer
hits