Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


31.jan.2012 22:39

Døren ble revet fort opp. «HVA FAEN, DN! Er du utro også nå!?» Du så mot døren og der sto Christian?.

Du så sjokkert på han. «nei, Christian! Kom hit, sett deg!» han hadde rødsprengte øyne. Han gikk lydig bort til sengen din og satte seg ved siden av deg. «Christian dette er Peder, han er boren min.. altså tvillingbroren min» han så sjokkert på deg. Han klemte deg hardt og lenge. Du fikk kriblinger i magen. Du var så forelsket i han. «Unnskyld, DN! jeg er så dum, som blir så fort sjalu! Haha, selv på din egen bror.. Hey, du har aldri fortalt at du hadde en bror» han så på deg. Du fortalte han hele historien du hadde fortalt Camilla (orker ikke skrive alt på nytt :p) han satt igjen med åpen munn han også. «Trodde det var fordi de var døde ellerno jeg» han så ned i bakken. Du ristet sakte på hodet. «Men herrigud, Peder!» du snudde deg mot han. Han så på deg med store øyne. «Vet du hva?» han så nysgjerrig på deg. «JUSTIN BIEBER SKAL KOMME HIT! OM 2 DAGER! 2 FREAKINGS DAGER! FYFAEN, BLIR SÅ SUR! DE GJORDE DET MED VILJE, FOR DE VET AT JEG IKKE LIKER HAN!» Peder så sjokkert på deg. «Vi kan jo dra på kino da han kommer?» jeg smilte mot han. Christian kremtet. «Oja, vil du bli med? Så kan dere to bli bedre kjent?» Christian nikket og smilte. «Christian, forresten.. fikk ikke hilst ordentlig» Peder rakte han hånden og de shaket. «Peder» du smilte mot dem. «Oohhhmygad assa, vi kommer til å bli bestevenner, skal vi dra på shopping eller?» Peder lagde en jente stemme. «Ja, ohmygod, Justin Bieber kommer hit liksom, v må style osss» Christian og Peder så serriøst ut som noen jenter. Du måtte bare le. Du lo og lo og lo. De fikk også helt lættis og etter hvert lå alle på gulvet. «Joiner?.. hahaha.. dere? hahhahahahha.. byen nå?» fikk du ledd fram. Guttene spratt og smilte. Du fikk også kommet deg på beina. Du skiftet til noe annet og dere gikk ut.


//Imagine klær, tilbehør og hår

Dere løp ned trappen. Du tok fram vesken din. «HADEBRA, VI STIKKER UT! MOTHERFUCKERS» Peder så sjokkert på deg for måten du sa hade på. «De ga meg opp» svarte du med et lite smil og fniste. Du skjønner, de hadde gitt deg opp helt. De gadd ikke diskutere med deg, siden du vant uansett. Dere gikk mot byen. Det stod mange jenter i en klynge rundt en gutt på ca deres alder. «hahha, der ar vi jo Justinerrrrn» sa du og gjorde en rar håndbevegelse. Peder måtte bare le. Jente hylte og skrek. «Skal jeg gjøre noe moro?» spurte jeg guttene. Ingen av dem var no spess fans heller. Men hvis det kom i alt var det du som hatet han mest. «HEY, MATHAFACKERS! HAN ER EN HELT NORMAL GUTT, HVORFOR IKKE KOMME Å KLENGE PÅ DISSE TO, FOR EKSEMPEL? HVORFOR AKKURAT HAN? HAN ER IKKE NOE SPESIELL UANSETT!» alle jentene sine øyner var på deg. De så helt forskrekket ut. «JA, HERREGUD, IKKE BARE STÅ DER OG SE PÅ MEG» alle snudde seg igjen.

*Justins synspunkt*

Det var mange jenter rundt meg. Det var så slitsomt. Please.. noen kom å hjelp meg! Plutselig hørte jeg en jente stemme rope. «HEY, MATHAFACKERS! HAN ER EN HELT NORMAL GUTT, HVORFOR IKKE KOMME Å KLENGE PÅ DISSE TO, FOR EKSEMPEL? HVORFOR AKKURAT HAN? HAN ER IKKE NOE SPESIELL UANSETT!» jeg snudde meg mot henne. Alle jentene gjorde jo såklart det samme. Damn, hun var pen! Alle stirret forskrekket på hun. De to guttene vedsiden av klarte ikke la vær å le, så begge brøt ut i full latter. Jenta bare fniste, men så fortsatt serriøs ut. Hun åpnet munnen. JA, HERREGUD, IKKE BARE STÅ DER OG SE PÅ MEG» alle snudde seg mot meg igjen. Idet alle snudde seg fikk hun også helt læætiis. Det var noe spessielt med hun. De gikk mor starbucks og jeg fikk en trang til å følge etter.

*Ditt synspunkt*

Du følte det var noen som fulgte etter. Du snudde deg og så en gutt med caps og solbriller gikk bak dere. «haha, lol! JustinBieber duden følger etter oss» guttene snudde seg mot han og begynte å le litt. Dere gikk inn på starbucks. Du gikk mot kassa og fikk sjokk da du så hvem som stod i køen helt forrerst.

Q: Hvem er det?

//Charlotte
Kommenter her

3 Kommentarer

31.jan.2012 22:18

«Men jeg skal bare ned og ta en prat med de nede, jeg» du gikk ned trappen. Og når du kom ned fikk du deg litt av en overraskelse, og kjente tårene presse seg på.

Du kunne bare se bakhodet hans, men du visste godt hvem det var. Du kjente at du ikke klarte å kontrollerer tårene dine. Så de bare strømmet på som en foss. Du kunne ikke tro det. «Peder?» hvisket du lavt. Men høyt nok til at han hørte det. Han snudde seg og så på deg. Han fikk tårer i øynene. «*DN*!» skrek han høyt og løp mot deg. Du møtte han halvveis og kom inn i de sterke armene hans. «Fysøren, jeg har savnet deg bror!» du var kjempe glad og lykkelig! «Savnet deg også, *DN*» dere klemte leeeeenge, kanskje sånn 5 minutter ellerno. Du slapp klemmen. «Hva bringer deg hit?» du smilte som aldri før. «jeg fikk lov til å flytte til dette barnehjemmet, siden det er en jente her som har fått foreldre» han gliste. «Åhh? Hvem da?» du ville virkelig ikke at det skulle være Camilla, da hadde du dødd. «uhm, tror det var hun Christina ellerno?» du pustet lettet ut. Christina var en av taperne, hun var så god på skolen og det var noe du hatet. Hun skulle alltid komme hjem og skryte over alle 6?ere hun får. Mens du, ja du hadde bare droppet ut fra skolen. «Skal vi gå opp?» du pekte på trappen. Dere gikk opp. Det var så mye dere måtte få tatt igjen. «Såe, hvordan går det på skolen ogsånn da?» du rødmet svakt. «Jeg.. har liksom droppet ut av skolen.. duda?» han smilte litt, før han rødmet litt han også. «Hha, har liksom.. gjort det samme» dere brøyt ut i latter begge to,f ør dere ga hverandre en high-five. «Så.. det jeg gjør på fritiden er å feste og være med kjæresten» begge sa det i kor. «SMURF! DU SKYLDER MEG EN ISKALD COLA, DU KJØPERN JEG DRIKKERN, DU PANTER, JEG FÅR PENGA!» du sa det heldigvis først. Dere fikk helt lættis igjen, dette var noe dere alltid pleide å gjøre når dere var små. Dere så litt på hverandre. «hmm, lurer på hva mamma og pappa gjør nå» du kjente tårene presse på. Peder hadde lagt merke til det så han dro deg inn i en klem. «Lurer jeg også på, men vi skal klare oss, med littegrann teamwork» du elsket virkelig Peder, han hjalp deg så mye. Han var ikke bare som en tvillingbror for deg, ånei! Han var mer som en bestevenn. Du slapp klemmen. «Skal jeg vise deg noe?» han så spent på deg. Du viste han piercingen du hadde i navlen. Han hadde ikke sett den siden du tok den etter at dere hadde flyttet fra hverandre. «Oooh, NICE» han smilte. «du er faktisk blitt kjempe tynn, spiser du noe idethele tatt?» han så bekymret på deg. «Uhm.. ja?» sannheten var at du nesten aldri spiste. «Hvor mye da?» Du tenkte deg om litt. «Okei daa.. jeg spiser nesten aldri..» han så sjokkert på deg. De fleste her kalte deg anoreksiabarn, noe du synes var veldig trist. Du fikk tårer av tanken. Peder dro deg nok en gang i en klem. Døren ble revet fort opp. «HVA FAEN, *DN*! Er du utro også nå!?» Du så mot døren og der sto Christian?.

Q: OMG, hva skjer?:o hahaha

Sorry, skulle egentlig ha minimaraton, men så skulle jeg besøke papppaaaa :)

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

31.jan.2012 20:14

hallo!

 

POSTED BY; Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

31.jan.2012 18:35

hello<3

 

Dette bildet ble tatt av han på lørdag, men jeg har ikke lagt det ut på bloggen før.. :D<3

POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

31.jan.2012 18:32

Hei<3


 

POSTEBY: Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

31.jan.2012 17:21

"hva vardet for?" du latet som om at du var sur. "derfor!" hun pekte bort mot døra. Det stod en plakat der. "Ååh, DAMNIT!" ropte du høyt.

Du kunne ikke tro det. Hvorfor? Du var sur på alle folkene som jobbet her nå. Du stormet inn døren. «HVA FAEN VAR DET FOR?» skrek du fot til noen som sto i gangen. De smilte. Fysøren, dette gjorde de så sykt med vilje. «Hva da?» hun ene spilte dum. «Herregud, ikke spill dum! Hvorfor i hellvette skal Justin Bieber komme hit?» Du var hvertfall ikke en fan. Det var mange andre her som var det, men man kan trygt si at du ikke var det. «*DN*, ro deg ned litt da! Take a chill pill» Nå begynte jeg å gråte. «Ikke si det en gang til Camilla. Det pleide nemlig broren din å si. Han het Peder, men han ble sendt til et annen barnehjem. Han var tvillingbroren din, og dere lignet litt. Du hadde mange bilder av han inne på rommet. Du løp opp og hentet alle bildene fra nattbords skuffen din.


// Deg og Emilie


// deg og Emilie


// Deg og Peder, bare at dere ser litt yngre ut :)

Han var ganske kjekk. Tårene dine rant ned. Du hadde vært sterk for lenge. Du fant et bilde av deg og den gamle bestevennen din. Hun het Emilie. Dere hadde vært bestevenner en god stund nå, og du trodde ingenting kunne skille dere. Men så skulle hun flytte til L.A. du ble kjempe lei deg, du mistet moren din, faren din, broren din og bestevennen din på under 1 år. Det var ganske tøft. Det banket på døren. «kom inn» ropte du, og Camilla kom inn. «*DN* hva skjedde? Går det bra?» hun kom mot deg. Camilla hadde ikke fått vite hvorfor du måtte på barnehjem, og hun visste ikke noen ting om Peder eller Emilie heller. Jeg snufset og tørket en tåre. «Vil du snakke om det?» en av tingene du elsket med Camilla var at hun alltid var der for deg, men noen ganger kunne hun være litt rar. Men ingen toppet Emilie. Du savnet henne virkelig. «Jo, du skjønner, jeg er på dette barnehjemmet fordi mamma og pappa ville ikke ha oss lengre» du tok en liten pause. «oss?» Camilla så forvirret på deg. «Ja, meg og Peder. Han er tvillingbroren min, vi måtte skilles, og vi måtte skilles. Det var virkelig tøft for meg, og det gikk innpå meg. Jeg ble kjempe lei meg. også hadde jeg en bestevenn, Emilie. Hun var alltid her for meg. Hun trøstet meg og fikk meg til å tenke på andre ting. Og hun lyktes jo. Men så en dag sa hun plutselig at hun skulle flytte til L.A og da klarte jeg ikke mere. Jeg knakk sammen og gråt og gråt. Ingenting hjalp. Og etter 2 uker på rommet gikk jeg ut, og gikk forbi en club. Så jeg gikk inn å møtte på søstra til Christian og ble kjent med hun og ble med hun hjem. Da ble jeg kjent med Christian» hun så skikkelig sjokkert ut. «Så, kom du» avsluttet jeg og fniste. Hun tok meg inn i en lang og deilig klem. «Det går bra, skal du se! Du har jo Christian og meg, vi kommer aldri til å dra fra deg» du trakk på smilebåndet. Camilla fikk deg alltid til å smile. Du var enda litt brisen og ville bare legge deg. «Men jeg skal bare ned og ta en prat med de nede, jeg» du gikk ned trappen. Og når du kom ned fikk du deg litt av en overraskelse, og kjente tårene presse seg på.

Q: Hvem står der?

Bare å komme opp med idêer dere vil ha senere:) Jeg tenkte å ha et mini maraton i dag:)

//Char0tte
Kommenter her

1 Kommentarer

31.jan.2012 16:51

Du løp ned og holdt på å snuble. Du stormet ut døren. Du hadde bare 2 minutter på deg. Du løp alt du hadde i håp om at han ikke hadde dratt. det tok jo litt under 10 minutter å komme seg dit. men du visste at Christian aldri bare ville gått. Du nærmet deg parken. I håp om at Christian var der, du rundet hjørnet. Du så at Christian satt på en benk i parken. Men han satt ikke alene..

Du nærmet deg mer og mer for hvert skritt du tok. Du gikk med store skritt. Du var nervøs. Tenk om han ville slå opp? Nei, tanken på det gjorde deg bare trist. «*DN* Jeg trodde ikke du ville komme!» du smilte til han. «Joa, såklart! Glemte meg bare litt bort» du smilte skjevt. Christian dro deg i armen, som tegn på at du skulle følge etter han. Dere begynte å gå bortover veien. «Christian? Hvem var hun jenten du satt med?» du så opp på han. Han snudde seg sånn at han så deg i øynene. Omg, du ble helt lost i dem. De var så fine. Og så blå! «oja, ikke bekymre deg, så du ikke at det var Nina?» du kjente at du ble 1000 kg lettere. «Nina? Var det Nina? Har hun farget håret?» du så sjokkert på han. Nina? Hadde hun farget håret? Nina var storesøsteren til Christian, og du hadde alltid vært god venn med henne. Det var pågrunnav henne dere møttes. Du møtte hun på en fest og dere ble gode venner så ble du med hun hjem engang, og møtte Christian. «Ja, hun gjorde det for 4 dager siden tror jeg? Også har hun skiftet stil» Christian smilte litt. «Christian, la oss gå innom Starbucks, så vi kan snakke» han så på litt på deg. Dere gikk inn og fant fram et bord. "Jeg kan gå å bestille jeg" Christian reiste seg opp. Du kunne høre at han bestilte to frapper. Han kom og satt seg ned. "*DN* kan vi ikke snakke om det?" du nikket, du ville virkelig snakke om det, og ikke være sur på han. Du kikket sakte og gjorde tegn til at han skulle starte. "Jo.. Altså" han svelget litt. Og du kunne se at han prøvde å formulere ordene. "Jo. Du skjønner.. Jeg hadde prøvd å ringe deg mange ganger. Og gikk til parken i håp om at du var der. Men så var du ikke der. Så så jeg denne jenta, og skjønte ikke helt hva jeg gjorde, så jeg flørtet litt med hun, så kom du og så det. Og det var først da jeg skjønte hva som hadde skjedd. Jeg skjønner hvis du ikke tilgir meg, men om vi ikke blir sammen klarer jeg ikke å tilgi meg selv en gang" du så på han en liten stund. Frappene kom og du tok en slurk av den. "Christian, jeg tilgir deg" han gliste opp med en gang du sa det. "Virkelig? *DN*, tilgir du meg?" han smilte stort. Du reiste deg opp og gikk og satt deg på fanget hans. Du kysset han lidenskapelig på leppene. "jaa, Christian det gjør jeg!" du måtte le litt. Han klemte deg hardt og lenge. Du klemte tilbake. "Men, hva skal vi finne på?" du tenkte litt på hva dere kunne gjøre. "Joiner du fest ikveld?" du så spørrende på han og lurte på hva han kom til å svare. "ofc, baby!" dere reiste dere opp og gikk ut av starbucks. Dere begynte å gå mot barnehjemmet du bodde på. Dere hadde et lite stykke igjen, det tok litt tid siden det eneste dere gjorde nesten var å flørte og kysse hele tiden. Dere var utenfor barnehjemmet nå. "så, vi møtes her om 20?" du snudde deg mot han og nikket. Du kysset han og gikk inn. Du løp opp på rommet og fant frem en kjole du kunne bruke. Du fant frem en og startet å sminke deg. Du ble utrolig fornøyd med resultatet egentlig.

//Imagine kjole

//Imagine sminke


//Imagine sko

du løp ned og fant fram en clutch, du puttet mobil, bilnøklene dine og penger inni. "Jeg drar ut nå!" ropte du høyt ut. Du gikk fort ut før du fikk spørsmål. Du ventet en stundt på Christian før han kom. "Hei, søta!" han ga deg et kyss på kinnet. "Hei kjekken" dere startet raskt å gå. Det var en hjemmefest, noe som var litt kjipt. Dere gikk inn og du ble møtt av en jente som heter Melody. Du tok tak i koppen hennes og drakk alt som var igjen. "Takk" du gikk forbi og inn. Du hentet deg en gul smirnoff. Du stilte deg på midten av dansegulvet og åpnet smirnoffen md tenna. Alle som så det begynte å klappe. Du drakk den kjempe fort opp. "REKORD!" ropte du høyt utbi rommet. Alle klappet. "Grttis med ny rekord da, *DN*!" du snudde deg og så rett i de blåe øynene til Camilla. "hva gjør du her?" spurte du og fniste litt. "Visste jeg ville finne deg her, så hvorfor ikke se hva du gjør på fester" Camilla var egentlig ikke en festjente. "Oja, kom, lest get drunk, and Party!" ropte du ut og folk hoyet på deg. Du gikk og tok fram en sprit hver til deg og Camilla.
*DA DU ER PÅ BARNEHJEMMET*

Dere var blitt nokså fulle så Christian som var edru og imot alkohol fulgte dere hjem. "Hade, søtaa! Snakkes imorgen" han ga ga deg en lang klem og kysset deg hardt og lenge på leppene, som gikk fort over til klining. "Jaja! Nok for ikveld! Hade Christian!" Camilla dro deg med inn. "hva vardet for?" du latet som om at du var sur. "derfor!" hun pekte bort mot døra. Det stod en plakat der. "Ååh, DAMNIT!" ropte du høyt.

Q: Hva sto det på plakaten?

- Sorry, men pappa er på sykehuset og kan død, så å tenke på det er førsteprioritet :)

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

30.jan.2012 22:04

Heei<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

30.jan.2012 21:48

hei<3

POSTED BY ; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

29.jan.2012 22:44

hallo<3


 

POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

29.jan.2012 11:59

Hei Beliebers!

            

 

       

 

         

    

 

 

 

 

POSTED BY; Christina

    

 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

29.jan.2012 11:42

Hello♥


 

 

POSTED BY; Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 23:34

Hey beliebers


POESTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 23:21

Heii<3

Jeg er sååå sisykt stolt av Justin nå! Han var ikke nominert i en eneste award, men alikevell vant han årets artist!<3 Ikke rart vi beliebers er stolte av den gutten.- Han fortjener det virkelig sa, han er bare en helt utrolig sanger!

POSTED BY; Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 23:12

Yo<3

 

 

POSTED BY; Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 22:20

Hallo<3

Han har enda ikke kommet på scenen og hvis du ikke vet hvor du kan se det, kan du se det HER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte sveisen hans i kveld<3

 

Posted By; Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 11:46

hallu:)

SOO TRUE!

POSTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 11:35

hei<3


POSTED BY; Christina<33
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 11:26

Hallo!

Hihi, dette er egentlig litt tøft!<3

POSTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 10:52

Hey♥


Hvorfor kunne ikke Norway Loves Bieber cært tt da? :( <3

POSTED BY: Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 10:46

Haii<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 10:11

hei<3


POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

28.jan.2012 00:37

halo!

På søndag så skal vi norske beliebers prøve å gjøre " Bieber 2 Norway " til en trend. 

For å bli med gå inn HER!

POSTED BY; Christina<333
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 23:28

Hallo!

Som dere helt sikkert har fått med dere nå så har Charlotte  begynt å skrive historie her igjen, men nå har hun begynt med sin helt egen nye. Jeg og Charlotte håper virkelig dere vil like historien hennes, noe jeg tror dere gjør :) 

ENJOY!!!!!!!!

POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 23:19

Hei, ja da begynner jeg med den nye historien! Klarte bare ikke å vente! hihi :)

Men jeg håer du liker den, og sier hva jeg kan endre på eller gjøre bedre :)


Du er en jente som er 16 år. Du heter *DN*. Foreldra dine forlot deg når du var 14 år, så du bor på barnehjem, noe du hater. Du fester ganske ofte og er aldri på skolen. Du er ganske populær der du bor. Og alle kjenner deg som «partyjenta» noe som er like greit. Du har en kjæreste som heter Christian og dere har vært sammen i 2 måneder. 


Arrgh! Du var så sur! Hvorfor måtte alt være så komplisert? Du hadde nettopp kranglet med Christian, fordi han drev og flørtet med en annen jente. Du ble ganske såret. Men du klarte ikke være sur på han. Du elsket han virkelig. Du må få ordnet opp i dette. Og det nå! Du tastet inn nummeret hans. 1 pip. 2 pip. Kjente jeg Christian rett kommer det bare 3 pip. «*DN*! Jeg beklager, kan du tilgi meg værsåsnill? Jeg klarer meg ikke uten deg!» Christian snakket ganske fort. «Christian, bare møt meg i parken om 10» du la på, fordi en av de andre som bodde på samme rom som deg kom inn. Hun het Camilla, hun var 15 år og dere var bestevenner. «Såee, hvordan går det med Christian?» spurte hun deg. Du tenkte litt. Det gikk jo bra. Men hvorfor spør hun bare om hvordan det går med han, og ikke forholdet? «uhm, det går bra. Skal møte han i parken om, oishiit! 6 minutter, jeg må skifte!» Du hoppet opp fra sengen og løp til skapet ditt. Du bare fant fram noen klær og ble litt fornøyd, i og med at du bare slang på deg no.


//Imagine

Du løp ned og holdt på å snuble. Du stormet ut døren. Du hadde bare 2 minutter på deg. Du løp alt du hadde i håp om at han ikke hadde dratt. det tok jo litt under 10 minutter å komme seg dit. men du visste at Christian aldri bare ville gått. Du nærmet deg parken. I håp om at Christian var der, du rundet hjørnet. Du så at Christian satt på en benk i parken. Men han satt ikke alene..

 

//Hvem tror du det er?

//Mer, og hva synes du så langt?

 //Charlotte

 
Kommenter her

2 Kommentarer

27.jan.2012 22:59

Hei, jeg skal starte en ny historie her, den andre ble litt fail.. hehhe :p

jeg har enda ikke funnet ut navn til den, men jobber med saken :)

Har du noen forslag til navn? - kom med dem daaa velll :D

jeg håper du leser historien og liker den.

Enjoy<3

 

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 22:33

YoYo

I morgen skal Justin på NRJ awards som er i frankriket. Han har ikke blitt nominert til noen kategoreier, men kilder sier at han skal få en. Vi for bare håpe ryktene er sanne, eller hva beliebers?

( Gammelt bilde fra en gang han var i frankriket i 2010 )

POSTED BY: Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 22:29

Heei♥


 

POSTED BY; Christina!<3
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 22:24

Halluu

Justin skrev dette på twitter ;)


 Og nå trender dette:Hihi, belieber har litt #SWAg da!<3

POSTED BY: Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 22:19

hei<3¨

Justin har fått ny bio og nytt bilde på twitter. Han skrev Believe feil i bioen da, haha! Han er sååå søt. Det beviser bare hvor normal han faktisk er :P

POSTED BY; Christina <3
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 16:09

Hei♥

POSTED BY; Christina

 
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 15:17

YoYo

POSTED BY; Christina!
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jan.2012 15:08

Heisann!

Siden historiebloggeren vår chartlotte har slutta har jeg tekt til å finne en annen som kan skrive historie på bloggen vår. Hvis jeg ikke finner noen så kan det hende jeg lager en historie selv, har gjort det før så vet akkurat hvordan det er. Om jeg lager den selv kan jeg ikke love dere at det blir verdens beste historie, men vi for vel håpe den blir bra. 

POSTED BY; Christina
Kommenter her

1 Kommentarer

27.jan.2012 15:06

Hallo!

I Går ettermiddag var Justin på hollywood Boulevard i Los Angeles for å hyye Michael Jackson. Han gjorde en kort tale og en liten ytelse på arrangamentet. 

 

 

 

 Posted by; Christina
Kommenter her

1 Kommentarer

26.jan.2012 23:42

Hei! Æ kn dessverre ikke blogge mer her! Æ e altfor opptatt! Men det kan hende at æ laga en ny historie, men på en anna blogg:) æ beklaga virkelig!

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

25.jan.2012 19:45

Heei<3

Først vil jeg bare beklage for verdens dårligste bloggig de siste 3-4 dagene. Har hatt en del annet å tenke på og gjøre. 

Også må dere jo se de tre fine trendene som er nå da..<3

POSTED BY; Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

21.jan.2012 11:07

Hei♥

Fysøren noen våksene er så dumme, tror at Justin bieber er en jente.

 

POSTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

21.jan.2012 00:22

*DN* skulle til å svare før en ung gutt på vår alder kom mot oss "Eyy! *DN* kom hit, her er hotellet!"

Fortsatt Justin sitt synspunkt.

Han så kjempe kjent ut. Hvor har jeg sett han før? Han kom nærmere. "Eeyy! Justin!" Oja! Nå vet jeg hvem det er! Har jeg vært så dum? Ofc! Joakim, BESTEVENNEN hennes? Var det han hele tiden? Neineineineineinei! Nå følte jeg meg dum!! Hvordan kunne jeg. Jeg begynte å slå meg selv i pannen.

*DN* sitt synspunkt.

Justin stod der og slo seg selv i pannen. Hva driver han med? Oja, han innså nå at han var dum, og var sjalu på min egen bestevenn.. Hah, det høres så dumt ut. "Justin? Går det bra?" jeg så rart på han. Han ristet litt på hodet. Og så mot meg. "Du, *DN* jeg beklager! Jeg trodde det var Joakim eksen din" du hørte noen le. Du snudde deg og der stod Joakim. "Meg? *DN*? Duuude, hun er bestevennen min! Jeg er ikke eksen hennes?" du fikk hellt lættis, og forklarte Joakim alt mens dere gikk opp på rommet hans. Justin rødmet nesten hel veien opp, og du så ha ble mer og mer flau. Dere gikk inn på hotellrommet og satte dere ned i sofaen som var der. "Så, Justin. Du trodde jeg var Joakim? Eksen hennes?" Joakim snudde seg mot Justin. "ehh, ja. Fordi Nina sa at du du gikk til en som het Joakim, og da tenkte jeg på eksen din" han snudde seg mot deg. "Men kan vi glemme dette, *DN*? Kan du tilig meg?" Såklart tilgir du ham? Det var en feil. Men han hadde uansett ikke rett til å kysse Nina? "Ja, jeg tilgir deg" "Yes" kunne du høre Justin si, men du fortsatte "men du hadde ikke rett til å kysse Nina" du så strengt på han. "Halloooooo! Jeg er hjemme!" du snudde deg mot døren og der stod....

Sorry for en kjedelig del, men jeg har feiret bursdagen min, og nå har jeg besøk av bestevennen min:) kommer nok 2 deler imorgen:)

//Charlotte
Kommenter her

1 Kommentarer

19.jan.2012 20:36

hallo<3

Nå er dette bildet lag ut på artige :) 

artig bilde

Lik det HER!

POSTED BY; Christina
Kommenter her

0 Kommentarer

19.jan.2012 19:18

Han satt ved benken dere satt på for noen dager siden.

Du gikk mot han. Du kunne se at han hadde en gitar i fanget. Du gikk nermere. Han så opp og du kunne se at han hadde grått. "Justin, vi må snakke. Først hva mener du med at jeg har blitt forelsket i Joakim igjen? For det første han er bestevennen min, for det andre jeg har aldri hatt følelser for min bestevenn. Og det andre jeg ville spørre om hvorfor i hellvette kysset du Nina?" du merket at du ble sur bare av tanken på det. Han så på deg med et hva-mener-du blikk. "*DN* la meg forklare. Jeg skulle gå bort til deg men du begynne å løpe til en dude. Også spurte jeg Nina om hvor du skulle, så svarte hun at hun skulle til en som het Joakim, og jeg trodde det var eksen din, også så eg at du ble kjempe glad så tenkte jeg ikke over på hva jeg gjorde.." du kunne se med engang at Justin var lei seg. Egentlig ville du bare hoppe i armene hans og kysse han overalt. Men det ble for dumt. Du satte deg nermere han. Du kan han en klem fra siden. Justin reiste seg opp og du fulgte etter, utenom å ødelegge klemmen. Dere stod sånn leeeenge, ja da mener jeg lenge. Men det ble brutt at den freakings mobilen din ringte.

Justin's synspunkt.

*DN* sin mobil ringte. Flott! Ødela alt sammen. Håper henne vare tilgir meg. Det var bare kjempe dumt det jeg gjorde. *DN* tok opp telefonen sin. Hun hadde noen fæle sår på armene. "Hallo (...) jaa (....) Men, ok! Greit, skal jeg ta med Justin? (....) jaa, vi har fikset opp, tror jeg. (.............) ok, slapp av litt, ja jeg forteller når eg kommer. OK, elsker deg å, Joakim" *DN* la på. Men Joakim, hvem var det igjen a? Navnet høres så kjent ut. "*DN*?" hun snudde seg mot meg. "ja?" hun begynte å gå. "Hvem er egentlig Joakim?" hun så på meg med et lurt smil. Nei, uff! Nå føler jeg meg dum. "Joakim? Husker du ikke Joakim? Du kødder vell nå Justin?" hun formet leppene som en stor O. Jeg prøvde å tenke. "burde jeg?" jeg så spørrende på hun. *Dn* stoppet opp og så på meg. "Vi skal til dem nå, så da får du finne det ut" "Ok, så alt er bra mellom oss?" *DN* skulle til å svare før en ung gutt på vår alder kom mot oss "Eyy! *DN* kom hit, her er hotellet!"

Hva tror du *DN* svarer?

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer
hits