Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


07.04.2012 10:20

Hallo ♥

 

Justin og Selena ble oppdaget da de hadde en romantisk kjøretur sammen da du skulle ta turen til en fast food restaurant.

 

Click to view full size image

 

 Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

 

Click to view full size image

 

 

Click to view full size image

 

 

Click to view full size image

 

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

 

Click to view full size image

 

 

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

 

Hadde ikke hatt noe i mot å ha den bilen, den var råååkul!<3

 

- Christina

 
Kommenter her

0 Kommentarer

06.04.2012 12:39

hei ♥

 

I går ettermiddag ble Justin og Selena sett og fotografert mens de gikk sammen til resturanten Panera Bread i Los Angeles. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps: Sorry hvis noen av bildene kom to ganger.. og det skulle egentlig vært flere bilder, men alle kunne ikke lastes opp :/ <3

 

- Christina

 

 

 

 

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

05.04.2012 12:26

Hello<3

 

ustin og selena var på piknik sammen i en park i LA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- christina
Kommenter her

0 Kommentarer

05.01.2012 14:42

Selena Gomez har måtte tåle mye fra Justin Biebers fans.

Hun har blitt truet med livet, fordi hun kysset ham og hun har blitt forfulgt av kjærestens såkalte «beliebers».

I et intervju med radiostasjonen Z104.8, sier hun at hun forstår hvorfor Justins ivrige fans ikke liker henne, skriver cellebuss.com

Kaller det lidenskap

Selena sier også at hun forstår hvorfor Justin har så god kontakt med sine tilhengere.

-Jeg fårstår at de hater meg. Det er litt rart, men jeg forstår det fullt og helt. Det er utrolig å se hvor lidenskapelige fans som finnes. Du må sette fanskaren først, og det er ok, sier hun.

Gomez, som er en tidligere Disney-stjerne, sier også at det er bra at hun og Justin har to forskjellige fanskarer.

-Det er litt kult at vi har våre egne, sier hun. 

//tv2

-Amalie
Kommenter her

0 Kommentarer

02.01.2012 17:05

Aaaaaw, så utrolig søtt! Anbefaler dere å se hele!

-Amalie
Kommenter her

0 Kommentarer

16.12.2011 13:33

Noen andre som også digger den bilen, eller?

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

13.12.2011 14:11


We don&#8217;t know if are justin and selena&#8217;s foot.  (x)

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

09.12.2011 13:18

Hei!

Denne teksten er tatt fra dailybieber, og det er IKKE jeg som har skrevet det. Legger det ut fordi jeg er så sykt enig i det hun skriver, så jeg synes dere burde ta en liten titt på dette her..

På 2 år har Selena har vært sammen med 3 gutter. Nick Jonas, Taylor Lautner og Justin Bieber. Det lengste forholdet er Justin. Rett og slett så tror jeg det fordi Justin er for snill. Han gjør virkelig alt for henne. Kanskje litt for mye også? Jeg selv har vært fan av alle disse guttene og har hatt alle sammen på veggen min. Jeg har aldri vært noe stor fan av Selena, hun dater jo alle de jeg virkelig elsker. De er jeg virkelig har sett opp til. Hvorfor akkurat dem? Man kan som sagt ikke styre sine egne følelser, men et spørsmål jeg har i hodet mitt hele tiden er '' Hvorfor akkurat de populære? '' Noe jeg kanskje aldri får svar på.

 

Når Nick og Selena var sammen // syntes faktisk at de var ganske søte på denne tiden. Det var jo Selena's første kjæreste som kjendis? 

 

Vi går rett over til Taylor Lautner. Her fikk jeg fakktisk sjokk. t a y l o r   l a u t n e r ? Han med den fine magen?Jeg gadd faktisk ikke bry meg så mye om forholdet dems, bare fordi jeg var så opptatt med Justin. Hun skulle aldri få han uansett, for hun hadde kalt han en '' lillebror '' Etterhvert.. ble det plutselig hennes kjæreste. Rart det der. Lurer på hvem som er den neste. 

Jeg er glad på dems vegne, eller Justin sin. Han elsker jo henne.  Jeg klarer ikke å støtte '' Jelena '' Det er derfor jeg aldri skriver det. '' Jelena? '' Spør du meg, høres det ut som bare '' Selena '' Og det mest irriterende med folk er når de skriver '' Hvis du ikke søtter Jelena, er du ikke en ekte belieber '' Virkelig? Jeg har ikke denne bloggen her for å støtte et forhold. Jeg støtter den gutten som kom fra youtube. Jeg håper dere bare skjønner meg. 

Forresten så ser det ikke ut som Pattie heller er så glad for det, for å si det sånn så er hun så mye mere med Caitlin enn Selena. Noe jeg faktisk digger.  

Hva synes dere om Selena/Jelena?

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

4 Kommentarer

08.12.2011 15:42

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

08.12.2011 14:49POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

07.12.2011 07:08

Hei!

Har ingen anelse om hvorfor de er der, eller hva de skal gjøre, men de er ihvertfall i Mexico!

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

29.11.2011 13:51

Stjerneparet Selena Gomez og Justin Bieber har et sukkersøtt og rosenrødt forhold. Nå går det rykter om at Selena er sjalu på en annen vakker brunette. 

Det virker som om de to har et sterkt og godt forhold, noe de også har nakket om selv. Ting er kanskje ikke like fantastisk som alle tror. I Justins nyeste plate, spiller han mot en søt jente. Ikke nok med det, han kysser henne til og med. 

Dette er ikke svært populært i Selena-land, i følge ryktene. Mange spekulerer i at hun er nødt til å bli sjalu på at han kysser en annen jente. Disney.stjernen har enda ikke uttalt seg om det, men ryktene tilsier at hun ikke er veldig glad for det. 

Mistletoe-stjernen, Justin, har imidlertidlig gjort alt kan kan for å bevise sin kjærlighet til Selena. For ikke lenge siden leide han et helt kjøpesenter, og de er glade for å feriere sammen. 

Hvorfor kunne ikke bare Selena spilt rollen som kjæresten hans? Hun er jo tross alt den ekte!

//Topp

Ingen som vet om dette er 100% sant eller ikke. Men om det er sant, så mener jeg personlig at hun ikke har noe å være sur over. Selena har jo også kysset en gutt i en film, når dem var sammen, og det blir jo akkurat det samme nå. Dette kysset ble profesjonelt gjort og betyr ingenting, det har hun jo selv sagt. 

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

2 Kommentarer

28.11.2011 17:32Selena og Justin har vært travelt opptatte i det siste, men når de først har fri og kan være sammen, utnytter de sjansen stort.

Jelena er nemmelig veldig ledige utover vinteren, og har planer om å være masse sammen. Selena gleder seg til å tilbringe tid sammen med kjæresten sin utenfor værdagen. De er begge to travle superstjerner og har da masse og gjøre. Rykter sier at Selena og Justin har planlakt en ferie som inneholder bare dem to. De kommer til å være helt alene utenom kelnere og slike folk, men de er helt uten sikkerhetsvakter. 

-'' jeg kommer til å ha en uke fri på grunn av Thanks giving, og en og en halv eller to uker litt etter jul.'' -'' og da kommer jeg og sansyneligvis Justin bare til å slappe av og ikke gjøre noe.''

POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

27.11.2011 14:17


Justin Bieber tilbragte Thanksgiving med kjæresten Selena Gomez i hjembyenhennes sammen med Selena familie i Texas.
Ifølge kilder, bodde Jelena sammen på familiens hjem og ble selv observert ute og spiller rundt på gaten og gjør dagligvarer shopping på det lokale Kroger for noen siste minutt Thanksgiving elementer.
Paret har også truffet opp en lokal kino "Magnolia Theater" for å fange en visning av Twilight: Breaking Dawn! med Buddy Alfredo Flores.

From Taylor Green

Here?s what happened last night!

My friends and I went out for Pinkberry and we turned in to a neighborhood to turn around. As we turned, we saw two people laying in the middle of the street. They got up and ran, and the guy ran back into the road cause he dropped something. Then the girl jumped into his arms and straddled around him, and they started to makeout, or we think that they may have been hiding their faces.

So we drove up to them and stopped and cat-called them (urban dictionary it :-) ) When we did that, they stopped and looked at us and that?s when we realized who it was??? FREAKIN JUSTIN BIEBER AND SELENA GOMEZ. So we kind of just stared at each other for like 3 seconds and then we freaked out! We didn?t know if we should ask for a picture or what, so we were just screaming and yelling and drove around the block. When we went back to ask for a picture they had already gone inside :(

But, to be able to see them last night was so cool and they really were super adorable! :)

//Justinbieberzone
POSTED BY AMALIEKommenter her

0 Kommentarer

22.11.2011 15:38

Justin Bieber (17) og Selena Gomez burde virkelig ha fått prisen for årets heteste par under årets «American Music Awards» som gikk av stabelen søndag kveld.

Kjæresteparet stjal all oppmerksomheten da de dukket opp på den røde løperen til«American Music Awards» som ble holdt på Nokia Theatre LA i Los Angeles.

Dermed gjorde paret slutt på alt av bruddrykter som har omringet dem de siste ukene.

For at Justin og Selena ikke er annet enn lykkelige er det ingen tvil om. Paret så ut til å være mer forelsket enn noensinne der de flørtet og fniste foran fotografene.

Turtelduene var også det desidert stiligste paret på den røde løperen denne kvelden, ogfor å toppe det hele viste Justin seg fra sin galante side da han konstant passet på at kjærestens kjole holdt seg på plass. 

Og Selena (19) viste seg virkelig fra en mer glamorøs og voksen side under årets AMA.

Stjernen hadde på seg en sexy champagne-farget satin-kjole med høy splitt fra designeren Giorgio Armani, kombinert med en machende clutch Judith Leiber, noe som virkelig falt i smak hos fotografene.POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

11.11.2011 10:26


POSTED BY AMALIE
Kommenter her

0 Kommentarer

08.11.2011 19:33

Hei♥

Justin la ut dette bilde på Instagram og skrev: "Hit the lights". Justin og Selena er sammen i Paris nå = The city of LOVE! Utrolig søtt!


POSTED BY; Amalie
Kommenter her

1 Kommentarer

23.10.2011 21:37

Hei<3

Jeg kommer kanskje litt seint med dette, men som dere sikkert allerede vet har Justin og Selena vært å spilt hokey i går. Her kommer mange bilder!

 

 
DE ER BARE SÅ UTROLIG SØTE!!!<3 Det ser ut som de har det veldig fint sammen!

- Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

06.10.2011 22:47

HeyHey<3- Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

06.10.2011 21:46

Justin Bieber og Selena Gomez gikk på klubben i går kveld når de treffer opp i Copa Club i Rio de Janeiro, Brasil. Jelena gikk hånd i hånd mens du gjør deres vei ut av klubben og inn i baksetet på bilen

AWWWWW!!!!! <3 
Kommenter her

0 Kommentarer

05.10.2011 17:01

Hei!Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

25.09.2011 17:45

Hei!

Jeg har bare et lite spørsmål til dere lesere...Hva sier dere om Jelena gifter seg?!


Aner ikke hav JEG hadde gjort, men hadde ikke hoppet i taket og vært glad ihvertfall...JA, jeg støtter Jelena, men liker dem ikke noe særlig..Likte Jaitlin bedre! Hva er deres mening om Jelena? Og hva hadde dere gjort/sagt om de giftet seg?!

Amalie - bieberizme.blogg.no
Kommenter her

4 Kommentarer

13.09.2011 16:47

Hei!
Den 1. juli, 2010, tikket det inn et rykte som hevdet at Justin Bieber (17) hadde truffet ekskjæresten Caitlin Beadles (17) på en ferietur i Bahamas.

Beadles hadde vært Justins kjæreste før han ble berømt og de todelte noen kryptiske meldinger på Twitter om savn og det å holde noe hemmelig.

Ryktet ble aldri bekreftet og 9. september, samme år satt Justin Bieber (17) i baksetet på en bil i Venice, California, og klina med en jente.

Noen turister fra Canada oppdaget hva som skjedde, fisket opp et kamera, foreviget øyeblikket på film og vips så var kyssebildene av tenåringssensasjonen over alt i mediene.

Jenta viste seg å være den unge popstjernen Jasmine Villegas (17) - som ikke bare er den samme jenta Justin jakter på i musikkvideoen til hitlåta «Baby», men som samtidig har åpnet for tenåringsidolet på en rekke konserter i USA.

Men tiden gikk og Justin ble snart koblet til en annen skjønnhet: Disneyskjønnhten Selena Gomez (19).

Justin og Selena hadde da kjent hverandre en god stund, men da de første romanseryktene tikket inn - nektet Selena standhaftig ved å kalle ham lillebroren hennes på TV.

Noen måneder senere havnet disse romantiske bildene av paret i sladderpressen og forholdet ble etter hvert et faktum.

Og skal vi tro Justin, ble han ganske så sjokkert da Selena takket ja til å date ham.

- Jeg ble ganske så sjokkert. Hun er veldig vakker. Vi begynte som venner, for to år siden eller noe sånt, så vi hadde vært venner en lang stund. Så det er vel mer eller mindre sånn det begynte, innrømmet 17-åringen da han ble intervjuet av radiostasjonen Mike Missanelli Show, nylig.

Men forholdet startet kanskje ikke på den beste måten:

- Jeg hadde en kjæreste da Selena var vennen min, avslørte Justin og la til at han tror han «ikke knuste jentas hjerte» da han ble sammen med Gomez.

Tiden får vise om han snakker om Caitlin eller Jasmine?

//Topp

Hva tror dere??

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

2 Kommentarer

12.09.2011 14:39

Hei!


hva synes dere om bildet?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

2 Kommentarer

10.09.2011 20:17

Hei!


//tumblr

Hva synes dere om Jelena?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

3 Kommentarer

04.09.2011 21:42

Hei!

hahah, de er så søte!<3

- Amalie
Kommenter her

1 Kommentarer

02.09.2011 23:11

hello<3

JAITLIN JELENA


Jaitlin eller Jelena ?<3

- Christina
Kommenter her

2 Kommentarer

27.08.2011 12:58

Hei!


//jdbiieber
Dette her skal da være hunden Justin har gitt til Selena, men det kan være rykter, for ingenting er om det er sant eller ikke. Justin er hvertfall kjempe snill da, som har gitt hun den nydelige hunden

Tror dere det er sant?
Kommenter her

1 Kommentarer

27.08.2011 10:43

Heyy!♥

Nylig i et intervju Selena hadde med M Magazines September utgaven 2011 fortalte hun dette:

 

 

'You know when you're in love when you love an imperfect person.. perfectly. Everybody is different. Everyone has their quirks,

..But that's what makes them beautiful.. Confidence in a person is stunning. You notice it and I think it's great. Confidence is what it's all about.. I'm one of those people, where if I'm in love, I go for it. It's nice to have someone at my side who..

..understands me.. Just just comes out with so many funny things. & Let's say he has many good points!'

 

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

27.08.2011 08:39

Hei!

Selena Gomez innrømmer at hun har den beste kjæresten. Hun var sjenert å snakke om sitt forhold med Justin, men nå avslørerhun mer enn noensinne om de delene av han hun elsker mest.

Selena sier de sentrale egenskaper som hun liker best med han, er hans sans for humor og selvtillit.

M magasin rapporterer: "Du vet når du er forelsket når du elsker en ufullkommen person, perfekt, sier hunAlle er forskjellige. Alle har sine quirks, men det er det som gjør dem vakre. Tillit i en person er fantastisk. Du merker det, og jeg synes det er flott. Tillit er hva det handler om. Jeg er en av dem, der hvis jeg er forelsket, jeg går for det. Det er fint å ha noen på min side som forstår meg.Justin kommer bare ut med så mange morsomme ting, og la oss si han har mange gode poeng".


Hva synes dere om Jelena?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

22.08.2011 08:37

hello<3


Hadde det vært meg og jeg hadde stått så nærme han hadde jeg gråtet! <3 Hvis jeg hadde vært der i går så hadde keg hatt litt flaks da, for jeg hadde på meg JB t-Shorte i går, så da kanskje han hadde sett meg xD <3

#iheartjb

Heldig?

- Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

20.08.2011 15:48

HELLO<3

De er så søte sammen <3 

#Bibses

Hva syns du, søte?<3
Kommenter her

0 Kommentarer

18.08.2011 23:18

hello<3

Nytt bilde av Jelena

tnåå, søte!<3- Christina<3
Kommenter her

3 Kommentarer

11.08.2011 09:07

Hei!


Justin er med fra ca. 3:55

Amalie- bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

10.08.2011 13:01

Hei!

se hva Selena la ut på Instagram, og slettet like etterpå!

//aboutjdb

HAHA XD
Kommenter her

0 Kommentarer

08.08.2011 10:06

Hello<3

Som mange vet så trenda jo #dontworryjustin i går på twitter fordi mange trodde Jelena hadde slått opp eller tatt pause, men det så ikke sånn ut på tca i natt.

 
Hva syns du om jelena?


- Christina<3
Kommenter her

0 Kommentarer

04.08.2011 22:02

Hei!

Selena avslører hennes hemmelige de-understreke når livet blir veldighektisk!
Hvis du noen gang lurt på hvorfor Justin Bieber og Selena Gomez er ofte settpå tilsynelatende tilfeldige steder, er det fordi de liker å holde ting spontan!"Vi trenger ikke engang tenke på hvor vi går," Selena forteller Star i et nytt intervju. "Vi bare liker å være sammen."


Men ikke alle forhold er perfekt. Selena innrømmer press, særlig fra fans, kan være litt overveldende til tider.

"Jeg bare prøver å fortsette å være så normal som mulig," sier hun."Selvfølgelig er det vanskelig noen ganger, men jeg kommer til å være med hvem jeg vil. Det er å leve mitt liv. "

Og når ting blir virkelig gal for Selena og hun trenger å de-stress, det er bareén ting å gjøre: Sove!

"Jeg lukker gardinene og stenge ute verden", innrømmer hun.

sorry hvis det er litt uforståelig...brukte google oversetter.


Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

04.08.2011 09:32

Hei!

BTW; dette er vel et lite bevis på at de fortsatt er sammen..?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

04.08.2011 09:28

Heihei!

 

Selena Gomez mener at Justin Bieber er romantisk.

Selena snakket om Justin da hun avsl;rte at han ga henne en flaske av hans debut parfyme 'Someday' som gave.

''Yeah, he is romantic.

He gave me a bottle of his new perfume the other day. I'm not really a one-fragrance kind of girl though. I like all kinds.''

Hun legger til til more! magazine: ''I really love 'Summer of Love' by Anna Sui, it smells so good.'''

#celebtoday 


//dailybieber

Søtt!

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer

03.08.2011 21:08

Hei Hei!

Selena Gomez sier at musikken hennes ikke handler om Justin Bieber, men noen personer tar dette som en diss.


I et backstage intervju ble hun spurt om da Justin hoppet på scenen, 24.juli på konserten hennes.

Ifølge Hollywood Life ble det kleint når Selena nektet å svare, og ble helt stille. Intervjueren spurte da om Justin, og musikken hennes.

''It's not really about that. I think it's definitely just about my tour and it's about all this hard work I've done.''

//celebtoday
Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

0 Kommentarer
hits