Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


20.aug.2011 22:17

Hello<3

Dette er den aller siste delen av denne historien. Det hadde bare vært tull og fortsette.Om jeg hadde fortsatt hadde jeg nådd toppen 4 deler til, jeg hadde en liten ide om hv som skulle skje videre, men det hadde bare vært det også ikke noe mer. Syns heller det er bedre å gjøre ferdig denne historien nå og la Amalie starte en historie. Jeg kan sikkert ha nok inpirajon til å lage en ny en engang jeg også, Men da må jeg ha en annen bakrund enn denne!<3 

" Jeg møtte han for 2 uker siden. " sa hun. " Kult, jeg håper det blir noe ut av dere da " sa du glad. " jeg også, han har sagt han liker meg veldig godt " sa hun g gliste fra øre til øre. " Men dere, jeg må nesten komme meg hjem nå jeg, har en stor dag i morgen vet dere jo, så trenger masse søvn ". " okei, hade da * ditt navn * " Hade jenter " sa du og gikk ut døren og dro hjemover. 


De store dagen var her. DU skulle være i kirken klokka 2. Nå var klokka bare 11. DU satt hos frisøren og ordnet dge på håret. Du ville jo at alt skulle være perfekt. Det tok en time før du var ferdig og fikk lov til å se deg i speilet. Håret dit var helt nydelig satt opp og du var utrolig fornøyd. Da du var ferdig hos frisøren dro du videre til sminkøren. Du ble sminket utrolig fint. Ikke for mye, ikke for lite, akkurat passe. Så var det hjem å få på seg kjolen. Du dro hjem, tok kjolen ut fra skapet som du hadde gjemt den inni i 2 uke. Du håpet bare så inderlig på at Justin ikke hadde fått øye på den. Det bringte jo ulykke hvis mannen så kjolen før brylluppet. Du satt og tenkte litt for deg selv da du var helt ferdig pyntet. " Tenk at jeg skal gifte meg, tenk at jeg skal gifte meg med mitt store kjendis idol, som liksom ikke lenger var idolet mitt, men snart mannen min. " Disse fine tankene gikk rundt i hodet ditt. Du var den lykkeligste jenta på hele jorden nå. Etter en stund til med tenking, sto limosinen klar utenfor døren. Det var en lang svart limosin. Den var utrolig stilig. 

DU var fremme og sto på kirketrappa for å gå inn. Du sto og holt hendene dine så hardt at hendene dine svettet. Du var så nervøs, men samtidig utrolig glad og lykkelig. " Hva om han sa nei, hva om han fikk panikk og løp, hva om han ikke var der da du kom inn. " alle disse tankene fløy gjennom hodet ditt, Men lenger kunne du ikke tenke på det for nå startet kirke musikken og du skulle gå inn. Du gikk sakte innover i kirken. Du så en smilende Justin som stod i en nydelig svart dress. Han var bare så kjekk. Faren din holdt dge i armen på den ene siden, mens du gikk oppover. Du var fremme ved alteret og du og Justin hadde øyekontakt og smilte til hverandre hele tiden da presten snakka. " Tar du Justin Drew Bieber * ditt fulle navn * som hos dge står til din ektefelle ?" Spurte han og så på Justin. " Ja, det gjør jeg " sa Justin og smilte til deg. " Tar du * ditt fullenavn * Justin Drew Bieber som hos deg står som din ektemann? " Spurte han. Du smilte og svarte " Ja ". " Da kan dere gi hverandre ringene " fortsatte presten med. Justin tok ringen og satte dne på fingeren din og du gjorde det samme med hans. " Nå kan du kysse bruden " sa presten. Justin gikk imot deg og kysset deg. Det var med mer lidenskap og kjærlighet enn noen gang. Det var det perfekte kyss og perfekte brylupp. Dere gikk sammen ut og alle kom bort for å gratulere dere. Så tok en av gjestene og spratt opp en sjampanjeflaske dere begynte å drikke av. Pressen kom og tok masse bilder av dere. Når dere kysset, når dere smilte og hele tiden. Dere bare ignorerte dem. Så kom en limosin og hentet dere som skulle kjøre dere videre til bryllups festen. Dere satte dere inn og tok glasene deres og skålte. Så klinte dere, lenge. 
Det var slutten på historien, håper dere likte den. Jeg ar brukt en god stund av tiden min på skrive den. Serlig om natten, Men de siste delene hadde jeg ikke planlagt helt, det bare ble sånn. Men igjen, jeg håper dere likte den<3

Så, hva syns du om historien min-?

- Christina<3

Kommenter her

3 Kommentarer

20.aug.2011 14:05

Hello<3¨

Jeg har egentlig tenkt til å bare lage en del til av historien, sånn at siste del kommer dag. Men jeg vil gjenre høre hva dere vil, vil dere at det skal være siste del etterpå eller vil dere at historien skal vare litt lenger? Jeg kommer til å høre på dere ingen andre. 

Så vil du at jeg skal avlutte med siste del av historien i dag eller fortsette?

Ps: Om min historie slutter i dag, så vet jeg at amalie jobbe rmed en historie hun kommer til å begynne med når min er ferdig ;)

- Christina <3
Kommenter her

2 Kommentarer

20.aug.2011 13:43

Heia<3

" Vil du gifte dge med meg " " Du klarte ikke annet en å smile. " Ja, Justin, Ja det vil jeg " sa du og kysset han kjempe lenge. Han satte den fine diamant ringen på fingeren din. Du fikk fram en liten tåre. Han tørket den vek og kysset deg. " Du er utrolig Justin, du er rett og slett perfekt "sa du og gliste." Du også Jenta mi, du også "¨


Turneen var over, du hadde truffet vennene dine hjemme i norge og alt var bare helt perfekt. Du og Justin satt på flyplassen og ventet på at Limoen skulle komme for å hendte dere og kjøre dere hjem etter turneen. Endelig kom bilen og dere satt dere inn. " Sp hvordan har du tenkt til å fortelle foreldrene dine at du er forlovet " sa Justin. " Jeg  et ikke " " Hvordan fortalte du det til Pattie? " Sa du og smilte. "Hun visste det før jeg hadde spurt deg" Sa han. " Jasså, så du fortalte henne at du skulle fri til meg " " Ja, og du skulle sett ansiktet hennes. Hun ble døds glad, selvom vi forsatt et veldig unge da " Sa han. " Ja, men vi trenger jo ikke gifte oss med engang da " sa du. " Nei, men jeg vil gifte meg sp fort som mulig " sa han og smilte søtt. " Du er herlig Justin " Dere var fremme hos deg. DU ga et farvell kyss til jusin, tok med deg sakene dine og gikk inn i huset. DU ble møtt av dine to smilende foreldre i døra. " mamma, pappa, JEG ER FORLOVET " skrek du og visste dme ringen. " Er dne lille jenta vår forlovet " sa de med et sjok. " Ja er ikke det fint ? " " Jo, men er dere ikke litt unge enda? " spurte moren din. Vo skal jo ikke gifte oss helt enda da, vi er jo bare forlovet " sa du og smilte. " Jaja, daså,  gratulerer " " Hvordan fridde han? " spurte mammaen din deg. " Jo vi var i Paris, han tok meg først på en romantisk tur på stranda, før han tok med meg opp til eiffeltårnet, der han satte seg ned på kne og fridde til meg " Du så at moren din ble helt rørt av måten Justin hadde gjort det på og hun fikk en liten tåre i øyenkroken sin. " Vet du hva, jeg er helt sikker på at Justin er den rette for deg " sa pappaen din. " Jeg husker da je bare var en stor fan, så bare etter ne konsert, ble alt liskom forandret, og nå er jeg forlovet med han jeg var blod fan av for ikke engang et år siden " sa du og smilte til deg selv. Du og foresldrene dine ble stående og snakket om alt som kjedde på turneen. Du hadde pratet med dem på telefonen, men ville jo fortelle litt nå også. 

Det hadde gått 2 år. DU og Justin hadde flyttet sammen. Dere hadde bodd sammen i 1 og et halvt år nå. Kjærlighetes bare vokste og vokste. Dere hadde jo hatt deres krangler, men det var bare bagateller. Dere var utrolif foreslket, like forelsket som for 2 år siden. Dere gjorde masse av de samme tingene. Var med venner, dro på turneer, dro på romantiske turer, fant på vanlige ting. Den eneste forkjellen var at dere var samboere og hadde sluttet på skolen. Det ble lit mye for dere med det og karrieren deres. Dere bodde i et ganske så stort hus. Dere bodde fortsatr i Atlanta. og nå satt dere hjemme i stua og så på tv. " Du * ditt navn *, vi skal ikke ta å gifte oss snart da? " spurte plutselig Justin deg. " Jo , jo det burde vi, vi har jo vært forlovet i 2 år " Sa du og smilte. Han ga deg et kyss og dere begynte å planlegge. Dere hadde bestemt dere for å gifte dere om bare 2 uker. Det var ganske mye forbredelser som måtte gjøres, men siden dere hadde så god familie og masse penger så fikk dere en masse hjelp. 

Nå var det bare en dag igjen til brylluppet. DU hadde kjøpt dge en helt nydelig brudekjole, og du gledet deg så inderlig mye. I natt sov Justin borte for å ikke se brudekjolen din når du skulle kle på deg neste dag. " Så du bestemte deg for å bruke kvelden din til å være med noen venner. Nemlig, Lucy og Juliet. Du dro til Juliet og dere satt på en skikkelig jente film og så på den. " Ja * ditt navn * åssen blir det å bli mrs.Bieber? " spurte Lucy deg. " o du vet som alt annet, neida, jeg gleder meg mer en noe annet. Jeg har aldri gledet meg så mye som jeg gjør nå i hele mitt liv " sa du og smilte. " det skjønner jeg godt " svarte hun. " Jeg har truffet en fyr " sa plutselig Juliet som var den eneste av dere som ikke hadde kjæreste. " Hva heter han da " sa du og smilte. " Han heter zack " sa hun og smilte. Man kunne sa at hun likte han veldig godt. " Så når møttes dere? " spurte du litt nysgjerrig. " Jeg møtte han for 2 uker siden. " sa hun. " Kult, jeg håper det blir noe ut av dere da " sa du glad. " jeg også, han har sagt han liker meg veldig godt " sa hun g gliste fra øre til øre. " Men dere, jeg må nesten komme meg hjem nå jeg, har en stor dag i morgen vet dere jo, så trenger masse søvn ". " okei, hade da * ditt navn * " Hade jenter " sa du og gikk ut døren og dri hjemover. 

Så vil du ha neste del?

- Christina <3
Kommenter her

1 Kommentarer

20.aug.2011 04:40

Hey sweeties<3

Vet ikke, sikkert bare en dust fra skolen." Sa du. " Hva om det er noen av venne våres da " sahan og så trist ut. " Det er nok ikke det ". Etter en stund hadde dere glemt alt om videoen og du hjalp Justin med pakkingen. Så måtte du dra hjem.Dagen etter voknet du ganske så tidelig, du og Justin skulle jo dra på turne sammen.Du begynte med å kle på deg og sminke deg også videre. Så gikk du ned for å spise litt frokost. Da du var ferdig og spise, gikk du opp og hendtet kofforten din. Du slep den fulle, tunge kofforten ned trappa og ut i gangen. Du gikk for å vekke faren din og sa fra at du snart måtte dra. Han spratt opp av sengen og ga den en lang kos og sa om og om igjen hvor mye han var glad i deg, det samme gjorde moren din. Begge så ut til å være veldig stolte av deg akkurat nå. Du tok kofferten med deg og gikk ut døren og ventet på at Justin skulle komme. Dere kjørte til flyplassen og ventet på deres fly. Flyet kom og det var på tide og gå til gaten deres. Dere gikk inn i flyet og startet flyturen på deres "our world tour". Du trodde virkelig ikke fansen til Justin likte at dere var på turne sammen. DU tenke også på at du faktisk selv hadde fått deg mange gode fans nå. DU hadde tross alt fått 3 millioner følgere på twitter allerede. Noe du var utrolig stolt av. 

Dere hadde landet og var fremme i det første stedet på Our world tour, som var i London. Dere tok med dere bagasjen og gikk til limoen som skulle kjøre dere til hotellet deres.Det var et helt greit hotell egentlig, ikke fo rluxseriøst og ikke for gammeldags og slitt. Dere gikk inn på hotellet og satta fra dere tingene deres og la dere rett på senga for  å slappe av litt. 

Sener på dagen dro dere og spilte en konsert for mange tusen mennesker. DU elsket det, det var så fint å bare se mange jenter og gutter smile og være gladet bare fordi dere var der, det var en helt sykt opplevelse. Konserten gikk strålende og dere fikk masse ros.

Det hadde gått noen dager nå og det var på tide og ha et intervju. Dere var nå i paris. Du elsket den byen, den var helt fantastisk og nydelig, selvom du ikke hadde fått sett deg så mye rundt i den enda da. klokka var blitt 19 og det  ar på tide med et intervju, dere skule gjøre det sammen, noe su syntes var veldig betryggende i grunn. " Dere er på om 3 2 1 " sa en dame som stod bak kameraet. " Hei og velkommen til oss her i dag  Som dere ser så har vi med oss Justin Bieber og * ditt navn * ". Dere hadde kommet et stykke ut i intervjuet, da plutselig intervjuene spurte deg " Hva er det værste som har hendt deg siden du og justin ble sammen? " Du svelget tungt og fortalte " Det verste som hendte var at i begynnelsen, da vi hadde vært sammen i ikke så alt for lang tid, så var jeg på besøk hos Justin, da jeg fikk en fæl telefonsamtale fra mamma " sa du mens en liten tåre trillet nedover skinnet dirr. DU kjente at Justin strøk deg på ryggen. " Hun fortalte meg at min kjære lillesøster hadde omkommet i en bilulykke, altså hun hadde blitt påkjørt  " Sa du trist. " Hun var bare fem år, jeg savner henne utrolig mye og tenker alltid på henne når jeg er trist. Du vil alltid være den søte lille jenta mi " sa du mens flere tårer trillet fra øynene dine. " Vel, det var jo en veldig rørende historie da, har du noe mer å tilføye? " " Vel samtidig hadde jeg mistet mange venner, hadde fått masse drapstrusler og jeg hadde begynt å kutte meg selv, men heldigvis så hjalp justin og familien meg ogjennom den vanskelige perioden " sa du. " Det er fint å høre at det meste er på plass nå da " sa intervjueren og smilte til deg. Du hørte damen bak kameraet sa " 3 2 1, Vi er av ". Mer tårer kom, du klarte bare ikke tenke på det, Justin klemte dge hardt intil sge ig sa " Dette går fint, tenk helle rpå at vi snart skal til Norge, der du kan treffe vennene dine. " sa han. " Takk Justin, du er alltid så omsorgsfull " sa du og kysset han. " Det skulle da bare mangle, du betyr alt for meg jenta mi " Og du betyr alt for meg ". Uten att du visste det så hadde kamera damen satt dere på live på tven, hun syns tydeligvis det var veldig fint å se på dere. Dere fortsatte å bare snakke om hvor mye dere elsket hverandre samtidig som dere koste med hverandre og kysset på hverandre. 

Dagen etter kom. Dere hadde en hel dag fri, bare dere to. Vi skal ikke dra ut på en date i dag da? spurte Justin deg. " Jo, det kan vi " sa du og lyste opp. " Okei, Jeg kommer og hendet deg om en time, ta på deg noe skikkelig fint, jeg skal bare gå å kjøpe noe " s ahan litt mystisk. " Åh, hva skal du kjøpe " spurte du. " Det er hemmelig " sa han og lo. Du satt innpå hotellrommet og så litt på tv. " Nei, nå mp jeg gå å fikse meg " tenkte du inni deg. Og det gjorde du. Du gikk i kofferten din og fant deg en nydelig lyseblå kjole. Så gikk du og sminket deg og krøllet håret ditt.Du sminket deg lett og naturlig. Du fant frem en matchene veske og la mobilen din, lipglos og kameraet ditt oppi.Så satte du dge i sofaen og ventet. Akkurat til tiden kom Justin inn døra og smilte til deg. " Så kjekk du ser ut i dag mr.Bieber " sa du og så på han. " Så nydelig du ser uti dag da mrs. * ditt etternavn *. Du bare flirte og ble med han ut. Dere begynte daten med å gå en romantisk tur nede på stranden i solnedgangen. Han ringte limoen og ba den kjøre dere " Det stedet " sa han  are. " Du lurte no sinnsykt på hvor dere skulle nå. Dere var fremme, bilen stoppet og dere gikk ut. Han tok deg i hånden. Rett foran deg stod Eifeltårnet. Det så ut som det svaiet i vinden der der stod. Han dro deg med til inngangen og dere tok heisen opp til toppen av eifeltårnet. " Det er så utrolig fon utsikt her oppe " sa du mens du så utover paris. " Jeg ser bare en vakker utsikt, og det er deg " sa Justin og smilte til deg. Han tok opp noe fra baklommen, bøyde seg ned på kne og tok opp en liten rød boks fra lommen og åpnet den og sa " Vil du gifte dge med meg " " Du klarte ikke annet en å smile. " Ja, Justin, Ja det vil jeg " sa du og kysset han kjempe lenge. Han satte den fine diamant ringen på fingeren din. Du fikk fram en liten tåre. Han tørket den vek og kysset deg. " Du er utrolig Justin, dy er rett og slett perfekt "sa du og gliste." Du også Jenta mi, du også "

Mer?

Hva syns du?

- Christina <3
Kommenter her

1 Kommentarer

20.aug.2011 00:02

Hello<3

Du ordnet håret, rettet på toppen din tok Justin i hånden og dere gikk ut. Det stod mange folk utenfor og tittet rar på dere og lo da dere gikk bortover i gangen. " Du tror ikke de hørte oss " sa du og så med et skeptisk blikk på Justin. " Jeg vet ikke, men det er jo ikke så farlig da " sa han og smilte. 


Du var på vei til klasserommet ditt og Justin til hans. Du ble stoppet av en smilende lucy på veien. " Hei " sa hun. " Hello " " Du, hva drev du og Justin med der inne? " spurte hun og så tittet på dge med et rart blokk. " Ehm, vi snakket og sånt " sa du og rødmet. " Du, vi hørte at det der var mer en snakking " sa hun og lo. Du ble helt rød i ansiktet. Du var så flau. " Du, det var ingen lærere der? " spurte du forsiktig. " Ta det med ro, det var ikke det " sa hun og blunket. " FJO " tenkte du og bare smilte til Lucy. " Åssen var det å ha seg med selveste Justin Bieber da?" Spurte hun og lo enda mer. " Det er ikke første gang" sa du og blunket. " OOO ". Dere gikk inn til timen. Du så att alle sammen så på deg og smilte og lo. De syntes tydeligvis det var veldig festelig at du hadde hatt sex med Justin inni et bøttekott, og ja, det var utrolig rart egentlig. Deilig var det også. 

SKolen var slutt og du hadde fått masse spørsmål om hva dere gjorde inne i bøttekottet OSV.. Du møtte Justin utenforskolen, for du skulle sitte på med han hjem. Han kom mot deg og smilte. " Fy fader så flaut " var det første du sa da han kom. " Åh, hva da? " spurte han deg. " Alle spør om det bøttekott greiene " Sa du og rødmet. " Samma her, for vi ikke ha noe privatliv eller " sa han oppgitt.

Dere var hjemme hos deg, du ble sluppet av og Justin kjørte hjem til seg. Nå var det på tid eå pakke til du skulle på tour. Det var jo allerede i morgen, og du gledet dge som en liten unge.DU begynte fort å pakke. Du pakket ned masse klær. DU skulle jo være borte kjempe lenge. Etter du hadde pakke ferdig satte du deg litt på datean. Du surfa litt rundt på nettet plutselig kom du over en video på youtube. Det var fra skolen. Det var en video av da du og Justin hadde dere inne i bøttekottet. " Heldigvis så er det ingen som vet om det faktisk er oss på ekte " tenkte du. Helt til du så slutten av videoen og de filmet at dere gikk ut av bøttekottet. " FAEN " ropte du høyt. " Denne videoen hadde fått en halv million views allerede " .  Du gikk ned til faren din for å spise mat. Han var heldigvis helt normal, noe som  betydde at han ikke hadde sett det enda. Du lurte bare så fælt på hvem som hadde lagt det ut. " Papa, er det greit jeg tar en tur bort til Justin? " spurte du han og smilte. " Ja, selfølgelig " DU fortet deg ut døra og nærmest spurtet til Justin. DU ringte på døren og Pattie åpnet den. " Hei søta " sa hun og smilte. " Hei, er Justin her ? " " Ja, han sitter oppe på rommet og pakker til touren " sa hun glad. " Okei, greit jeg går opp? " " Ja, bare gå opp du " Du gikk opp trappa og banket på døra, før du bare gikk inn. Det var ikke akkurat pakking han drev med da, han stod der å runka, Samtidig som han holdt et bilde av deg. Han stoppet opp og ble skikkelig rød i ansiktet. Du gikk bort til han og kysset han på skinnet, mens han dro opp buksa si. " Hvis du vil ha deg en runde, så hadde du bare rengt å spørre " sa du og kysset han på munnen. " Herregud, jeg er så flau " sa han og gjemte ansiktet sitt bak hendene. " Du trenger ikke være det, jeg syns det er søtt at du runker til bilder av meg " sa du og flirte. " Du, hvorfor kom du egentlig " sa han og smilte. " Åja, dte var det ja. At jeg så et videoklipp på youtube der ... ehm ja " " Ja hva da? " sa han. " Noen filmet da vi hadde sex i stad, de hadde fått med seg at vi to gikk ut av bøttekottet og ja.. " sa du og så ned i bakken. " FYfaen, hva om mamma ser det " sa han livredd. Dere skrudde på macen til Justin og du viste han videoen. " Jeg må rapportere den " sa du. " JA, gjør det med en gang. " Du gjorde det. DU håpet så inderlig videoen ble slettet nå. Du så at videoen hadde blitt slettet og du ble utrolig glad. " JUSTIN, DNE ER SLETTA " ropte du til han. " Hvem tror du la den ut ? " spurte Justin deg. " Vet ikke, sikkert bare en dust fra skolen." Sa du. " Hva om det er noen av venne våres da " sahan og så trist ut. " Det er nok ikke det ". Etter en stund hadde dere glemt alt om videoen og du hjalp Justin med pakkingen. Så måtte du dra hjem.mer?

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

19.aug.2011 13:13

HeiHei<3

Skoledagen var slutt. Nå var det på tide å dra en tur bort i studeoet. Du skulle begynne å spille inn en sang. Du hadde ikkke laget den selv, så du var spent på å høre åssen den var. Du var på vei inn døra til platestudioet. Du gikk inn og den første personen du fikk øye på var... Justin. Du gikk bort til han og ga han en klem." Skal du begynne å spille inn en sang i dag også " Spurte du han. " Ja, vi skal spille inn en sammen" sa han glad. " DU kødder?! " " Nei, er du glad? " " Glad?, jeg er ikke bare glad jeg er super glad " sa du og kysset han på munnen. " Jeg har laget sangen selv " s Justin og smilte. DU tok han i hpnden og dro han med deg " Kom, jeg må se teksten " sa du. " Okei, jeg finner dne fram " sa han. " Når kommer scooter? " spurte u og så Justin inn i øynene. " Han og Usher kommer snart ". DU tittet på teksten og så at sangen het "you are my love ". ( randome navn )

DU hadde lest den ferdig. Justin så på deg med et skeptisk blikk " Så...?" " Jeg elsket den! " ropte du ut og kysset han på skinnet. " FLott " sa Justin. " for jeg mente virkelig alt det jeg skrev i den sangen, håper jeg er din kjærlighet også? " sa han og rødmet litt. " Aww,Justin selføgelig, Jeg elsker deg jo " sa du og så på han. " Jeg elsker deg også Jenta mi, mer enn noe annet. " 

Scooter og Usher kom og dere begynte innspillingen. Etter 4 timers hard jobbing var endelig sangen helt klar. Dere satt dere ned og fikk høre resultatet. " Dere var helt supre i dag " sa scooter og tittet bort på deg mens du smilte til han. " Takk " sa dere i kor. " Jeg gleder meg til å jobbe mer med deg også * ditt navn * " Sa Usher. " Dere er helt utrolige når dere synger sammen, man ser på dere at dere virkelig har innlevelse i det dere synger " sa scooter. " Det er fordi vi mener det vi synger " sa Justin og så på deg mens du nikket. Nå var det på tide at du og Justin dro hjem hver for dere. DU kom også på at du hadde lekser som skulle gjøres. Du hadde både matte, Naturfag, Engelsk og Samfunnsfag. Det var veldig mye i hvert fag. DU satt deg ned med en gang du kom hjem og begynte. " Kom ned hir " ropte faren din på deg. DU la fra deg blyanten og løp ned. " Hva er det pappa ? " " Klokka er 11, og du sitter fortsatt med leksene " sa han og så rart på deg. " Det er mye lekser pappa, jeg har bare 2 oppgaver i matte igjen, så er jeg ferdig " " Okei, da går du og leger dge etter det da " sa han. 

2 måneder hadde gått. På den tiden hadde du spilt inn 8 sanger, 2 med Justin og 6 alene, Du hadde blitt bestevenn med Lucy og Juliet. De var helt herlige og var alltid der for deg. Selvom du savnet noen av venne dine fra Norge, mest av alt Mina. DU hadde ikke sett hun siden du flyttta til Atlanta. Og nå skulle du og Justin snart på en 2 måneders tour. Det var bare 1 dag til dere skulle dra. Du var glad for at Norge var med på planen, fordi da kunne du møte venne dine og besøke din lillesøstersgrav. DU følte liksom ikke at noen tok vare på den, men du kom jo på at besteforeldrene dine bodde der, de tok deg sikkert av graven til din dypt savnede lillesøster.

DU og Justin satt på skolen og holdt henner og flørtet skikkelig mye. Noe du elsket. Det var så deilig. " Gleder du deg til i morgen " sa han glad. " Ja, kjempe masse ". Plutselig fikk han helt lættis og du ante ikke hvorfor. " Hva er det som er så morsomt?! spurte du. " Ikke noe, det er bare sånn jeg blir når jeg blirr ekstremt glad for noe " sa han og lo enda mer. " Din fjott " sa du og slo han på brystet mens han holdt deg hardt inntil seg. " hva, trodde du jeg lo av deg " Hvisket han inn i øret ditt. " Nei, eller jo " sa du og smilte. " Du er vidundelig jenta mi " sa han plutselig. DU så rundt deg og så at det var mange som stirret på dere, men du bryde deg ikke.  Han hvisket noe mer inn i øret ditt, men du hørte ikke hva han sa. Så hvisket han enda mer. " Skal vi gå et sted vi kan være i fred " sa han. Du reiste deg om som var et tegn på at dere skulle gå. Dere gikk også dro Justin deg med inn på et rom. Det var et lite bøttekott. Justin låste døra og satte seg ned inntil veggen og klappet på fanget sitt. Du gikk og satte deg på fanget hans mens han holdt rundt deg og hvisket denydeligste ting om deg inn i øret ditt. " Justin, du aner ikke hvor mye du betyr for meg " sa du og så han rett inn i øynene. " Du betyr mer for meg en jeg betyr for deg " sa han og smilte. DU smilte tilbake og så kysset dere. Det var et kyss med masse kjærlighet. Dere begynte sakte å kline. Du merket at han ville mer. Han begynte å kle av deg, og du kledde av han. Nå hadde dere bare undertøyet igjen. " Er det virkeli så lurt å gjøre det her " sa du og skikket rundt i rommet. " Ja, det gå bra, ingen ser oss jo her " sa han og smilte. Dere fortsatte. Han tok av deg bhen, mens du tok av han boxeren. SÅ ble trusen din dratt av og dere gjorde det, men prøvde å ikke lage så alt for høye lyder, det kunne jo være folk utenfor. Dere ble ferdig og kledde på dere igjen. Det var enda  minutter igjen av friminuttet. Du ordnet håret, rettet på toppen din tok Justin i hånden og dere gikk ut. Det stod mange folk utenfor og tittet rar på dere og lo da dere gikk bortover i gangen. " Du tror ikke de hørte oss " sa du og så med et skeptisk blikk på Justin. " Jeg vet ikke, men det er jo ikek så farlig da " sa han og smilte. 

Syntes?

-Christina<3
Kommenter her

3 Kommentarer

18.aug.2011 19:24

Hello<3

Timen hadde gått og et nytt friminutt var i gang. Du gikk ut av klasserommet og begynte å snakke med neon jenter fra klassen din. Hun ene hadde rødt hår og het lucy, Hun andre hadde brunt langt hår og het Juliet. Dere snakket lenge, Nesten hele friminuttet. Før du tittet litt bortover i gangen der du fikk se.... at Michelle kysser Justin. Du ser at Justin prøver alt for å komme seg løs, men han ble holdt av 4 stykker. Du blir skikkelig sur. Så du løper bort og der stygt på michelle.. " Hva er det du tror du driver med? " spurte du med en sinna stemme.Hun stoppet å kysse han " Jeg kysser kjæresten min " " Han er ikke DIN kjæreste, han er MIN " sa du sånn at alle rundt dere kunne høre det. Så alle sine hoder blir snudd mot dere. " Justin pus, ikke sant du er min kjærete " spurte Michelle og blinket med øyelokkene for å se pen ut. " NEI, * ditt navn * er min kjæreste, ingen andre. Hun er alt for meg. Jeg vet vi var sammen en gang, men når jeg sa at det var slutt så mente jeg det. Det var over da, det er over nå og det kommer aldri til å bli no oss to " ropta han ut. Så sint kunne du aldri huske at du hadde sett Justin før. Noe som egentlig var skikkeli søtt. Michelle ble skikkelig oppgitt og bare gikk. Du gikk bort til Justin og ga han en klem. " Justin, du er fantastisk " " Nei, Michelle fikk kysset meg, det er ikke fantastisk " sa han surt. " Justin, alt det du sa, det var fantastisk, og det var jo ikke din feil. " sa du mens du snudde han mot deg og kysset han på leppene. " Men, jeg føler meg så slem, jeg føler at. " lenger kom han ikke før du kysset han en gang til. " Det er ikke din feil " sa du og smilte til han. Han smilte tilbake og kysset deg på skinnet. " Du er den beste, jena mi " a han. Så ringte det inn til en ny time. " Obs, for vel gå inn " sa du og ga han en stor bamse klem. DU gikk inn til timen. Du satte deg på pulten din og tok opp nøkene. Michelle satt og stirret på deg hele tiden. Du ble utrolig lei av det etterhvert så du bare så på henne med et stygt blikk, da snudde hun seg, heldigvis. 

Skoledagen var slutt. Nå var det på tide å dra en tur bort i studeoet. Du skulle begynne å spille inn en sang. Du hadde ikkke laget den selv, så du var spent på å høre åssen den var. Du var på vei inn døra til platestudioet. Du gikk inn og den første personen du fikk øye på var... 

Hva syns du`?

Mer?

-Christina<3
Kommenter her

3 Kommentarer

18.aug.2011 09:57

Hello<3

" Jeg var sammen med henne en gang." Sa Justin og så trist ut. " Ph, hva kjedde?" " Hun brukte meg for pengene mine, var utro mot meg, ja også videre " " Uffda, jeg skal holde meg litt unna henne jeg " sa du og så på Justin med et trist blikk. " Takk "Dagen etter kom, du fortet deg å dra på skolen siden du hadde litt dårlig tid. Du sto opp litt for sent i dag. Du rakk akkurat å hive i deg en skive før du måtte løpe av sted. I dag skulle du gå til skolen, noe som var ganke langt. Du begynte å gå og bare håpet på å rekke skolen. Klokka var 5 over 8 nå og skolen begynte halv 9. etter du hadde gått en stund, begynner du å løpe. Klokken var 5 på halv nå og heldigvis kunne du se skolebygget. Så du gikk bort og kom akkurat i tide. Du gikk innn i klasse rommet. Det første du ble møtt av da du kom in var en smilende michelle. DU likte ikke at hun var så glad. Du håpet hun var glad for en bra grunn i allefall. 

Nå var det første friminutt. Du gikk ut av døra og møtte på Justin og Chaz. " Hei gutter " sa du og smilte til dem. " Hei jenta mi " sa Justin og ga deg et stort kyss. Alle rundt dere så på. Folk syntes sikkert det var rart at den nye jenta allerede hadde fått nap på selveste Justin Bieber, men de visste jo ingenting. " Skal vi gå ut? " spør Chaz og skikker på deg og ustin. " Ja, okei " svarte du og dere gikk ut. Dere satte dere på en benk og bare pratet. Det ringte inn til timen nå. Chaz gikk litt foran deg og Justin. Justin stoppet deg. " Det er noe jeg må si deg " sa han og så litt bekymret ut. " Ja, hva er det?" " I går, så kom Michelle hjem til meg " " Åh, hva mer ". " Vel hun hun hun sa at du var en bitch og at jeg burde slå opp med deg, også kysset hun meg, jeg lover at jeg dyttet henne vekk altså " sa han mens en tåre la seg nedover skinnet hans. " Vet du hva, jeg tror på deg gutten min, det går helt fint, ikke tenk på det " " Mener du det, jeg trodde du kom til å bli sinna, at forholde ble slutt og at jeg måtte leve resten av livet mitt uten den jeg elsker " sa han med et glis om munnen. " Justin, jeg elsker deg, det der var ikke noe, det var jo ikek din feil, jeg husker jo hva du sa om henne i går " " Okei, men vi for forte hos inn " sa Justin gør han løp avsted og sendte et slengkyss på veien. du bare lo og løt inn du også. Læreren hadde heldigvis ikke kommet da du kom inn i klasserommet, men det tok ikke lange tida før hun kom. 

Timen hadde gått og et nytt friminutt var i gang. Du gikk ut av klasserommet og begynte å snakke med neon jenter fra klassen din. Hun ene hadde rødt hår og het lucy, Hun andre hadde brunt langt hår og het Juliet. Dere snakket lenge, Nesten hele friminuttet. Før du tittet litt bortover i gangen der du fikk se....

Meer`?

- Christina<3

Kommenter her

2 Kommentarer

17.aug.2011 18:24

Hello<3

Du lukket døra og gikk opp for å oppdatere facebook og twitter. SÅ gikk du på badet for å stelle deg før du skulle sove. Klokken var 07.00 og du hadde akkurat stått opp. Du gikk til kleskapet ditt for å finne noen klær du kunne ha på deg i dag, din første skole dag på ny skole. Du tok fram en blomstrete enkel sommersjole og noen svarte ballerina sko. Så gikk du til badet for å sminke deg. Du sminket deg ganske lett før du løp ned for å ta litt frokost. Det gikk i brød med skinke på. Da du var ferdig med å spise hørte du at telefonen din ringte, så du løp opp for å ta den. Det var Justin. " Hey pus, Jeg lurte bare på om du vil sitte på til skolen i dag? " sa han glad i stemmen. " Ja, det kan jeg, men når kommer du? " " Om en halv time " " Okei, da ses vi da kjekken " sa du før du a på. du rakk å gjøre deg helt klar før du hørte at det tutet utenfor. Du gikk til døren og gikk ut for å sette deg inn i bilen til Justin. " Hei " sa Justin og kysset dge på hode. " Hei " sa du og smilte et lite smil. 

Etter en 10 minutters lang kjøretur var dere fremme på skolen. " Wow, så stor skolen er " sa du og gapte. " Ja, det er jo den største skolen i USA da. " sa han og smilte stolt. " Kult ". " Men du, skal jeg vise dge litt rundt eller " sa han mens han tok av seg bilbeltet sitt. " Ja, takk, veldig gjerne." Dere gikk ut av bilen og inn på skolen. Han var akkurat ferdig med omvisningen da ringeklokken ringte. Du måtte gå til et annet klasserom enn hans siden du gikk i en annen klasse. I første time skulle du ha Engelsk, noe du følte deg veldig god i, men sikkert ikke bedre enn de som bodde her, siden de var jo engelske selv. Du fant klasserommet og gikk inn. Den første personen du la merke til var en jente med langt platinablondt hår, merke klær og høyhelte sko. Hun bare tittet rart på deg, også snudde hun seg og snakket med neon gutter. Alle elevene hadde satt seg på hver sin plass. Så kom læreren inn og ønsket velkommen. " Ja, som dere kanskje ser, så har vi en ny jente i denne klassen i år, hun Heter * ditt navn * og kommer fra Norge, hun har flyttet hit for å jobbeDu bare smilte. 

Da timen var slutt gikk du ut og la fra deg bøkene inn i skapet du hadde fått tildelt. Så så du at hun jenta på platinablondt hår kom mot deg. " Hei " sa hun og smilte. " jeg er Michelle " fortsatte hun med. " Jeg er * ditt navn *. " Åssen er det å være ny her? " spurte hun. " Det er fiint det " sa du tilbake.Så så du at Justun kom mot deg. Han gikk bort til deg og ga deg en stor klem. " Hvordan gikk første time " spurte han deg og så deg inn i øynene. " Det gikk supert " sa du og smilte. Michelle så på deg med ondskapsfulle øyne. Du bare ignorerte det og så på Justin. Han kysset deg på munnen og tok deg i hånden. " bli med meg " sa han, men før du fikk sagt noe, dro Justin deg etter seg. " Stakkars Michelle, skal jeg bare la hun stå der alene? " sa du litt irritert. " Hun kjenner mange her, hun finne rnoen andre å snakke med " Sa Justin litt surt. " Hun prøvde jo å vær hyggelig med meg, Justin også bare går jeg " " Hun er bare sånn i begynnelsen, så blir hun en djevel " sa Justin. " Kjenner du henne godt? " Sa du. " Jeg var sammen med henne en gang." Sa Justin og så trist ut. " Ph, hva kjedde?" " Hun brukte meg for pengene mine, var utro mot meg, ja også videre " " Uffda, jeg skal holde meg litt unna henne jeg " sa du og så på Justin med et trist blikk. " Takk "

Mer?

-Christina<3

 
Kommenter her

1 Kommentarer

16.aug.2011 03:57

Heii<3

Plutselig kom alle i klassen din pluss lærerne dine for å ta et siste far vell. De ønsket deg masse lykke til i din nye musikk bransje og alt mulig. De sa også at de kom til å savne deg masse. Flyet kom og du var klar for å dra. Alle vinket til deg mens du gikk inn i flyet. Så dro du til ditt nye kjendis liv i Atlanta.DU hadde nesten akkurat ankommet det nye huset ditt i Atlanta. Det var ganske så stort. Dere hadde til og med svømmebasseng ute i hagen. Det var et utrolig fint hus. Det var utsikt mot havet og alt mulig. Du gikk opp trappen sammen med faren din mens dere bar opp Skrivepulten din. For selvom du skulle bli artist og hadde skrevet under på en platekontrakt skulle du jo gå på skole i Atlanta. Noe du var veldig spendt på igrunn. Du kjente jo bare en person der og det var Justin. Alt ble liskom helt anderledes nå. Til fra å være en helt vanlig anminnelig jente fra Norge, var du nå sammen med verdens hotteste kjendis og var på vei til å bli blant stjernene. Du og faren din gikk ned fo rå hendte mer som skulle på rommet ditt. Da du hadde hentet alt, var det bare å begynne å legge det på plass. Du hadde endelig funnet ut hvor senga di skulle stå da du fikk en medlig fra Justin. " velkommen til Atlanta jenta mi, det skal bli så godt å få deg så nær meg<3 " stod det. " Awww, tusen takk. Godt å være nær deg også " Sendte du tilbake. DU la fra deg mobilen og fortsatte med plaseringene. DU hadde satt alle de store møblene på plass. Nå var det bare å få lagt fra deg alle klær og pyntegjenstander. Så du satte i gang med en gang.

Dagen etter var du på vei til Justin. I dag ble du faktisk kjørt til en forandring. Vanligvis gikk du jo ditt. Du bodde ikke så langt i fra, bare 5 minutter med bil. Det var deilig og tenke på at du bodde så nærme den du nesten var mest glad i, i hele verden. " Endelig fremme " sa du mens du gikk ut av bilen. DU hadde på deg hettegenseren du kjøpte før du dro for å overaske han litt. DU ringte på døren og Justin kom og åpnet. " Hei kjekken, så godt å seg deg " sa du mens du hang deg rundt halsen på han. " Det er godt å se deg også, serlig når du har på deg den genseren der " sa han og små lo. " Jeg måtte jo vise min kjærlighet til The bieber " sa du og så han i øynene. " Og som jeg har savnet deg " sa han og ga deg et langt vått kyss på munnen. Dere gikk inn og satte dere i sofaen. " DU, jeg har en liten oversakelse til deg " sa Justin. " så koselig, hva er det ?" sa du og smilte. Justin gikk opp på rommet sitt, mens du satt nede i stua og ventet. Justin kom ned med gitaren sin i hånden. Så satt han seg ned ved siden av deg og smilte. " jeg har laget en sang til deg " sa han og smilte enda mer. " Justin, et er det søteste noen har gjort for meg noen gang " " Vil du høre den? " spurte han pent. " Selfølgelig, vil jeg det " Svarte du. Han to opp gitaren og begynte å spille.

 

 

" Justin, den sangen var nydelig " sa du og var helt i drømmeland " Så du likte den? " Sa Justin og så på deg." Likte den, nei, jeg elsket den " " Det var fint å høre, jeg brukte en god stund på den " sa han og smilte sitt vakkreste smil. resten av dagen bare satt dere der og koste mens dere så på et par filmer. Det var så koselig. Dere hadde liksom sånn skikkelig kjæreste dag der dere bare satt og beundret hverandre hele dagen. Og siden det var ganske så dårlig vær, så passet det perfekt. Klokken nærmet seg 8 på kvelden nå. Og du skulle dra hjem. Justin insisterte på å kjøre deg, så til slutt så endte det opp med at dere to satt sammen i bilen på vei hjem. " Jeg vil bare si unnskyld for at jeg tok deg med på den surfe turen " sa Justin og skikket ut av vinduet. " Det var jo morsomt, dessuten så er du en helt. DU reddet meg jo " sa du mens du kysset han på kinnet. Dere var fremme og du var på vei til å gå inn i huset ditt da du snudde og gikk tilbake til justin. Justin rullet opp vinduet på bilen og stakk hodet ut " Hva er det? " " Vil du ikke bli med inn og titte? " spurte du. " Jo, det kan jeg " Han lukket opp døren og gikk ut, mens du tok hånden hans og gikk inn mot huset ditt. Dere gikk inn. Du viste han alle rommene. " Her er stua vår " sa du mens Justin bare nikket. " HVis du blir med meg hit, så ser du kjøkkenet " Du hadde vist han alle rommene nede, nå var det bare oppe igjen. " Og der inne, det er rommet mitt, det er der vi skal kose oss når ingen er til stede " hvisket du og lo, det samme gjorde Justin. Etter en skikkelig omvisning i huset ditt var det på tide han måtte dra hjem. Han måtte tilgi opp i morgen for å dra på skolen, noe du også skulle. Du var ikke sikker på om du gledet deg eller gruet deg, men du håpet på det beste. Dere gikk til utgangsdøra di og ga hverandre et farvell kyss. Du lukket døra og gikk opp for å oppdatere facebook og twitter. SÅ gikk du på badet for å stelle deg før du skulle sove. 

Vil du ha mer?

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

15.aug.2011 16:47

hello<3

 " takk, mamma " sa du og gikk opp trappen. Du og Mina hadde det kjempe fint. Snakket masse om det som hadde skjedd i det siste med både deg og henne. Dere tok ansiktsmaske og så på film. Det var en kjempe fin kveld.


Du våknet neste dag og satte deg på facebooken din. Du så hva hadde skrevet i går kveld. " Sleepover hos *dittnavn*, kjempe glad for å ha deg tilbake, bestevenner for alltid " Du likte det og kommentere "det er kjempe koselig å ha deg her vennen. Bestiser 4 eva<3  " Du snakket med Justin litt på face om at du og Mina hadde blitt venner igjen, helt til han måtte gå i studioet for å spille inn en ny sang. Så våknet Mina. Hun fikk låne dataen din litt før dere gikk ned for å spise frokost. " dumt at du skal flytte om bare 2 dager "  sa Mina. " Du kan sikkert komme til Atlanta en dag da " sa du smilende. " Tror du virkelig det? " spurte  hun. " ja "

Det hadde gått en hel dag nå. Du og Mina hadde gjort masse gøy sammen. Dere hadde også møtt noen av de andre venninne dine. Du hadde blitt venn med dem også igjen. De hadde innsett at det de gjorde var galt og unnskylte seg for deg.

Resten av dagen hadde gått. Mina skulle hjem og du skulle pakke for å flytte. DU hadde småpakket litt, men ikke så mye. Så du måtte virkelig pakke. Etter mange timer med pakking, var rommet ditt nesten helt tomt og alt var i papp esker. Dere skulle sende alle tingene deres med en flyttebil som skulle kjøre det til flyplassen. Det eneste du hadde igjen var noen klær og sminken din og sånt. Så du måtte sove på madrass den natten.

Dagen etter gikk til shopping sammen med vennene dine. Dere hadde det kjempe fint. Du kjøpte deg noen nye topper, en ny høytlivsbukse og en hette genser som du fant i en butikk, der det stod " I <3 Justin Bieber ". Du skulle ha den på neste gang du skulle møte han. Du savnet han virkelig disse dagene, men du fikk vært med vennene dine fra Norge da. Klokken ble mye og det var på tide å dra hjem. Det var ikke lenge til du skulle dra for å flytte til Atlanta. Klokken tikket og den ble så mye at du måtte dra. Dere tok turen til flyplassen og ventet på flyet. Plutselig kom alle i klassen din pluss lærerne dine for å ta et siste far vell. De ønsket deg masse lykke til i din nye musikk bransje og alt mulig. De sa også at de kom til å savne deg masse. Flyet kom og du var klar for å dra. Alle vinket til deg mens du gikk inn i flyet. Så dro du til ditt nye kjendis liv i Atlanta.

Det var en litt kjedelig del, men jaja!

Vil du ha mer?

-Christina<3

Kommenter her

2 Kommentarer

14.aug.2011 20:06

Hello<3 

her kommer en ny del av historien! 

Dere hadde pakket og var klare til å dra. Dere gikk ut, tok en taxi og kjørte til flyplassen. Dere ventet før dere gikk til gaten deres og satt dere inn på flyet.


Det hadde gått 2 dager hjemme i norge nå. Du hadde begynt å huske ting. " mamma, mamma, mamma " skrek du det høyeste du klarte. " Ja, hva er det vennen " " Jeg husker det som hendte da jeg fikk hukomelsestap " sa du og var skikkelig gira for å fortelle det. Du hadde jo trossalt lurt på hva som egentlig hendte i nesten 3 dager nå. " ja, fortell " sa moren din. " Jeg skulle til å surfe på en av de store bølgene, da jeg falt. Jeg falt med hodet rett på en stor stein under vann. Og besvimte. Så kom Justin og bar meg opp på land, tok livredning på meg og kjørte meg på sykehuset " " Åh, jenta mi, det var bra Justin kom å hjalp deg da. " " Ja, han redda livet mitt , han er helt utrolig. " " Hvordan føles det å være tilbake da ? " " det føler kjempe bra, det føles som jeg på en måte ikke har vært her på noen dager " " Så hva skal du gjøre de siste 3 dagene dine her i Norge nå som du ikke trenger å hvile mer da? " spurte mammaen din deg nysgjerrig. " Jeg vet ikke helt, kanskje snakke med neon av de gamle vennene mine, eller nei vent, de hater meg " sa du trist. ? Jeg er sikker på at de tenker annerledes på det nå, Snakk med Mina, hun var jo din bestevenn. " Sa hun og smilte. " Ja, jeg kan jo prøve. "

Du gikk ut en tur for å få deg en frisk luft. Du hadde enda ikke snakket med henne. Du bestemte deg for å gå bort til henne. Du gikk bort til det røde huset hennes og ringte på døra. Moren hennes kom ut. " Hei, * ditt navn * så lenge siden jeg har sett deg , Mina har snakket mye om at hun syns det er dumt dere ikke har funnet på noe på lenge " sa hun alltid like bli som hun pleide å være. Virkelig, hadde hun savnet å være med deg, etter alt det stygge hun hadde sagt. " Ja, men nå er jeg her, så er mina hjemme? " spurte du forsiktig. " Ja, hun sitter opp på rommet sitt ! "Svarte hun. " Okei " sa du og gikk opp trappen og inn på rommet hennes. " Bank Bank " " Mamma, jeg er opptatt " Ropte hun. " Det er * ditt navn * " " Åja, ehm, kom inn " sa hun og hørtes litt usikker ut. Du gikk inn på rommet hennes. " Du, * Ditt navn *, jeg angrer så på alt, jeg er så lei meg. " sa Mina og braste ut i gråt. " Det er jeg også " sa du. " men du har ikke gjort noe? " sa hun og skikket spørrende på deg. " jeg mener, jeg ble veldig lei meg da jeg fikk alle hate meldingene fra deg, vi har liksom være venner utrolig lenge også skjer dette " sa du og så på henne med et trist blikk. " Ja, jeg vet det, jeg var sjalu og dum, jeg angrer så mye. Jeg skal ikke gjøre det igjen jeg lover, please tilgi meg? " sa hun mens hun gråt så mye at maskaran hennes rant nedover skinnnene hennes. " Jeg tilgir deg, jeg vet du ike mente det vondt, selv om det såret meg veldig der og da, men jeg vet du mener det du sier. " " Hva er det på armen din " ropte hun plutselig ut. ?"Mhh, jeg gikk i nellom en dårlig periode da du gjorde det du gjorde og litt av hvert annet skjedde, det er noen arr " sa du. " Så du har kuttet deg " spurte hun helt sjokkert. " Ja, men det er ikke bare derfor, det var fordi jeg mistet så mange andre også, blant annet søsteren min. De eneste jeg hadde da var mamma, pappa og Justin " sa du mens du felte noen tårer. " Åja, jeg er utrolig lei meg for det med søsteren din " sa hun og så trist ut. " Det går bra " sa du mens du begynte å hylgråte. Mina begynte å trøste deg. " du, kanskje vi skal dra å finne på noe, sånn som vi gjorde før " sa hun plutselig. " Ja, men jeg må sminke meg litt først " sa du og fniste litt. " Det må nok jeg å" sa hun mens hun hentet sminka si. Dere sminket dere på nytt begge to. Så bestemte dere dere for å dra en tur på bowling.

Dere koste dere masse på bowlinga. Du vant over Mina. 107 ? 93 ble stillinga. " YEES jeg vant " ropte du. " Ja det gjorde du " sa hun mens hun smilte. Etter bowlinga dro dere hjem til deg og dere bestemte dere for at Mina skal sove hos deg. Mens Mina satt oppe på dataen din oppe på rommet ditt stod du nede på kjøkkenet for å hendte litt godteri og potetgull. Da du var på vei til å gå opp trappa. Så hvisket mammaen din til deg "Jeg visste det ville gå bra " mens hun smilte til deg. " takk, mamma " sa du og gikk opp trappen. Du og Mina hadde det kjempe fint. Snakket masse om det som hadde skjedd i det siste med både deg og henne. Dere tok ansiktsmaske og så på film. Det var en kjempe fin kveld.

Sorry for ganske kjedelig del :(

Mer?

- Christina<3
Kommenter her

3 Kommentarer

13.aug.2011 15:23

Heiii<3

Mammaen din er her , mens pappaen din er i Norge. Du hadde en søster, men hun er død. Jeg er kjæresten din som heter Justin , Justin Bieber faktisk. Jeg er en popartist og du skal snart også bli en artist. ""okei, takk antar jeg " Sa du tilbake. Etter 10 minutter til med venting kom en lege ut. " * Hele navnet ditt * " Justin dyltet deg i ryggen ? Jenta mi, det er din tur? Hvisket han til deg. ?


Dere gikk inn til legen og satte dere på kontoret hans. " Så,å hva feiler det deg " Spurte legen og så på deg. " vet ikke jeg " Sa du og smilte. " Altså , jeg tror hun har mistet hukommelsen. Hun husker ingenting lenger." "Sa Justin. ?"Jaha, da skal jeg ta med meg henne inn på det rommet der borte og ta noen tester, bare vent her i mens du herr Bieber."

Justins synspunkt.

Han tok henne med inn på rommet og lukket den. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg var redd for at henne hadde mistet den forgått. Jeg satt bare der og ventet og lurte fælt på hva de gjorde der inne. Jeg ville bare ha * Ditt navn * tilbake.

Ditt synspunkt.

Du kjønte virkelig ingenting. Du ane ikke hva du gjorde her. Du visse ikke hva legen gjorde med deg. Hun begynte med å stikke noe skarpt inn i deg. Det var litt vondt. Så brukte de tingen til å suge ut litt av blodet ditt. Etter 2 minuters stillhet på kontoret sa legene " Du er frisk om 2 dager, da husker du alt sammen igjen ""okei, takk ! svarte du høffelig tilbake. " Så nå kan du gå til kjæresten din Justin og si at det tar 2 dager før du begynner å huske klart igjen " " Den er grei " svarte du og holdt tommelen opp. Du gikk ut smilene. " Åssen gikk det, babe? " spurte Justin deg. " EHm, jo bra, jeg skal vist huske mer om 2 dager " sa du og trakk litt på smilebåndene dine. " SÅ bra da søta mi " " Ehm, ja det er det "

Dere gikk ut fra legevakten og ut i bilen til Justin. Dere satte dere inn og begynte å kjøre til hotellet. Dere sa ikke så mye på veien. Du kjønte jo ikke helt hvem han var så " Moren din er nok på hotellet " sa han. " Okei, men hva heter hun " sa du nysgjerrig. "Hun heter * ditt mors navn *. "Så kult da. " sa du og lo litt.

Dere var nå hjemme. Mammaen din møtte dere i åpningen på hotellrommet. " hello, turtelduer " sa hun og smilte. " Em, jeg vet ikke helt hva du syns om dette her * din mors navn * " " Hva mener du? " spurte hun og så rart på Justin. " Jo, * ditt navn * har fått hukommelsestap " sa han og så ned i gulvet. " uffda, hva hendte? " Spurte henne. "Jeg surfa eller noe sånt " sa du. Dere satt dere alle ned i sofaen og snakket ut om det som hadde hendt. Det tok ikke lange tiden før Justin dro hjem og du ble sittende der med moren din. " Nå er det på tide at vi pakker litt, vi skal dra i natt " sa mammaen din og så bort på deg. " okei, jeg går å pakker jeg da. " sa du mens du gikk på kjøkkenet. " Nei, ikke der, der borte er tingene dine " Sa hun og pekte på en koffert som stod inn på et annet rom. "Åja "

Dere hadde pakket og var klare til å dra. Dere gikk ut, tok en taxi og kjørte til flyplassen. Dere ventet før dere gikk til gaten deres og satt dere inn på flyet.

Vil du ha mer?<3

BLI MED I KONKURRANSEN VÅR HEER!

BLI MED I FAN VIDEO TIL JUSTIN HEEER!

- Christina<3
Kommenter her

2 Kommentarer

12.aug.2011 20:26

heya<3


 "Vi flytter om 5 dager " Nå gledet du deg enda mer. Nå hadde alt liksom blitt så bra igjen. DU skulle bo i samme by som Justin og kunne treffe han oftere, Du hadde fått platekontrakt og du skulle synge en av sangene dine med Justin. 


Dagen etter våknet du av at du fikk en melding på mobilen din. " Justin<3 " Stod det på displayet. Du åpnet meldingen og leste " Hey jenta mi. Jeg er så glad i deg<3. Skal vi finne på noe i dag? " Du smilte og sendte han en melding tilbake. " Vil gjerne det, men skulle ikke du på Ellen i dag? " DU ikk fort svar tilbake. " Nei, det var bare noe jeg sa sånn at jeg kunne oversake deg " DU satt der og tenke på hvor søt han var. Han gjorde alltid fine ting mot deg. Kanskje du kunne gjøre noe mot han for engang skyld. Før du dro til han gikk du til et shoppingsenter like ved hotellet du bodde på. Du skulle bare bo der i dag så skulle du hjem til Norge igjen for 3 dager. Du var på shoppingsenteret og lette etter noe du kunne kjøpe til Justin. Du så deg omkring i mange forkjellige butikker, Men fant ikke noe du trodde han kom til å like. Det endte opp med at du kjøpte en caps til han. Selv om du visste han hadde mange fra før. Du dro over til Justin med gaven i hånda. Du ringte på døra og Justin kom ut. Du ga han en klem. Dere gikk opp på rommet hans og satt dere i senga. " Hva er det i den posen der ? " Spurte han og så på deg med de fine glittrene øynene sine. " Det er en gave til deg " Sa du og rakte han posen. Han tok opp capsen og smilte. " Tusentakk søta, den var fin, men du trengte ikke " sa han. " Joda, du er så snill mot meg, jeg måtte jo gi noe tilbake. " sa du. " Tusen takk da " sa han og smilte mer enn i sta.

Etter en stund med bare snakking fant dere ut at dere skulle dra for å surfe. Eller det vil si, Justin bønnfalte deg om å være med på det. Du hadde aldri prøvd det før og var ganske så redd. Du ante jo ikke hvor høye disse bølgene kom til å bli.

Dere tok på dere badetøy og tok turen ned til stranden der dere gikk til en bod for å leie 2 surfe brett. Dere tok de med til vannkanten. " Okei, først så bare legger du deg på brette og bruker armene for å komme deg framover mot bølgen " sa Justin. "Ehm, kanskje jeg burde lære meg hvordan jeg står på det før jeg bare kjører av gårde eller? "spurte du litt redd i stemmen. "Jaja, selfølgelig jenta mi, bare gjør det jeg ber deg om du " Du gjorde som han sa og la deg på brette og begynte å svømme ut. " Også steller du deg opp og prøver å stå på det " ropte Justin fra vannkanten. Du gjorde som han sa, men det var ikke så lenge du greide å stå før du falt. Justin kom ut til deg han også. Du hadde fått prøvd noen ganger og skulle prøve deg på en bølge denne gangen. En ganske stor bølge slo inn og du gjorde deg klar, stelte deg opp på brettet og WOSH så falt du av. "* ditt navn * "Ropte Justin, men han kunne ikke se deg noen steder. Han dukket under vann for å finne deg. Han svømte litt rundt. Helt til han plutselig fant deg og dro deg med opp på land. Justin bebynte å ta livredning på deg. Først trykka han 30 ganger på litt under brystet ditt, så 2 ganger munn mot munn. Øynene dine åpnet seg og du begynte og hoste. Justin lyste opp og kysset deg masse på kinnet. " Hva skjedde da du falt? " Spurte Justin deg fortsatt litt urolig. "?Hæ, falt, falt fra hva "Spurte du. " Surfebrettet vel . " "Surfebrett?, hvem er egentlig du? " Spurte du han. "Ikke tull med meg nå * Ditt navn *, det er ikke noe morsomt " Sa han litt opphisset men beskymret. " Tulle med hva og hvem er denne  * Ditt navn *? "sa du og så spørrende på han. "Husker du virkelig ingenting? " "Nei, hvem er jeg?"  ?"okei, jeg tar deg med til en doktor " Sa Justin med sitt redde blikk mens han strøk deg over kinnet ditt. Han løftet deg opp og gikk med deg hjem til han sånn at dere kunne skifte. Du fikk låne en joggebukse og hettegenser av han.

Så tok han deg med ut i bilen og kjørte til legevakta. Dere ventet i 1 time uten at du visste hvem du var, hva du gjorde der eller hvem Justin var. Dere hadde vært å skrivd dere inn, nå ventet dere bare på at en lege skulle komme å rope opp navnet ditt. Justin bestemte seg for å fortelle deg litt om deg sånn at du kanskje fikk litt av hukommelsen tilbake. " Du heter * ditt navn * bor i Norge og skal snart flytte hit til U.S.A. Du har en mamma og en pappa. Mammaen din er her , mens pappaen din er i Norge. Du hadde en søster, men hun er død. Jeg er kjæresten din som heter Justin , Justin Bieber faktisk. Jeg er en popartist og du skal snart også bli en artist. ""okei, takk antar jeg " Sa du tilbake. Etter 10 minutter til med venting kom en lege ut. " * Hele navnet ditt * " Justin dyltet deg i ryggen ? Jenta mi, det er din tur? Hvisket han til deg. 

hva syns du?

- Christina <3
Kommenter her

2 Kommentarer

12.aug.2011 09:17

Heiii <3

 Dere kjørte til flyplassen som ikke var sp lang unna. Du snakket om hvor gøy det ble og komme tilbake til U.S.A. ? Kanskje du kan treffe Justin når du er derVi er fri hele dagen i morgen. ? sa mammaen din. ? Ja, god ide mamma. ? svarte du.Du satt på flyet nå. Det var ikke lenge igjen før dere landet. Moren din satt bare å smilte hele tiden. ? Mamma, hvorfor smiler du så rart ? ? spurte du henne. ? Jeg er bare glad på dine vegne? svarte henne. Du begynte bare å le. Etter 10 minutter var dere fremme i U.S.A. Du skikket deg rundt. Alt var så stort der. ? Skal vi ta en taxi dit du skal da, vennen? ? Spurte moren sin deg forsiktig. ? Ja, det vil jeg ? nærmest ropte du av glede. ? Taxi, Taxi ? ropte moren din. Sånn stod dere i 10 minutter helt til en taxi kom. Dere satt dere inn. ? Hvor er det dere skal? ? Spurte taxi sjåføren. Du tittet på mammaen din og ventet på svar. ? Ehm, Vi skal til Atlanta ? ? Mamma, det er jo der Justin bor ? Sa du. ? Ja, det er et sted der platestudieet er. ?? Yes, jeg sender meld til Justin med en gang jeg ? sa du og smilte stort. ? Hei kjekken, jeg skal til atlanta i dag, finne på noe i morgen? ? stod det på meldingen du sendte. Det tok en god tid før du fikk svar denne gangen. Vanligvis pleide han jo å svare deg med en gang. ? Hei, søte<3 Dessverre, men jeg kan ikke i morgen, Jeg skal bli intervjuet hos Ellen. ? Stod det på meldingen du fikk tilbake. ? Okei, håper vi ses snart. ? skrev du tilbake igjen. Du fortalte mammaen din om det. Resten av turen bare snakket dere helt til dere var fremme i Atlanta. Du gikk ut, hentet bagasjen som lå bak i taxien og gikk inn i hotellet dere skulle sove på for de to nettene. Plateselskapet hadde betalt det for dere. ? Skal vi dra da ? sa mammaen din. ? JAAA ! ? skrek du. Dere gikk til platestudioet fordi det var bare 10 minutter unna hotellet dere sov på. Da dere var fremme så dere at døra var åpen, Så dere gikk bare inn. Det var helt mørkt der inne. Helt til plutselig lyset ble satt på og det kom mange hoppene ut fra gjemmestedene dems og ropte ? Suprise ? Du så deg rund, det var Kenny, Ryan good, Scooter, Usher og mange andre. Alle var fra crewet til Justin. Du ble kjempe glad, Selv om du skulle ønske Justin også var der. Du kjente at noen prikket deg på skuldrene. Du snudde deg rundt og der stod Justin og smilte til deg. Du hang deg rundt halsen på han også kysset du han på leppene. ? Jeg har savnet deg sånn ? Hvisket du inn i øret hans. ?Savnet deg også ? sa han søtt. Du snudde og hørte scooter si ? Er du klar for å signere?? Nå var det ikke noe tvil engang, selvfølgelig ville du det. ? Jaaaa! ? ropte du til dem. Du gikk bort og signerte platekontrakten. Du gikk tilbake til Justin. ? Var det du som orndet dette, med at jeg skulle få platekontrakt?? ? Spurte du han inn i øynene. ? Nei, det var scooter. Han syntes du var så flink til å synge så han ville at vi skal lage en sang sammen.? ? Hva med dette da, at dere skulle overaske meg?? Spurte du. ? Det var min ide ? sa han mens han lo smått. Du så mammaen din kom bort til deg. ? Hei, * Ditt navn * Er du klar for å flytte hit til Atlanta? ? ? Jaaa, veldig. Serriøst, skal vi virkelig det? ? ? ja vi må jo det. Vi har kjøpt et nydelig hus. Vi flytter om 5 dager ? Nå gledet du deg enda mer. Nå hadde alt liksom blitt så bra igjen. DU skulle bo i samme by som Justin og kunne treffe han oftere, Du hadde fått platekontrakt og du skulle synge en av sangene dine med Justin. 

Hva syns du?

- Christina!
Kommenter her

2 Kommentarer

10.aug.2011 09:50

hello<3

Konserten var ferdig nå. Justin kom backstage og møtte deg med blikket sitt og sa " * Ditt navn * det var helt utrolig, du er kjempe flink " " Tusen takk " sa du og så ned i gulvet for å skjule de røde skinnene dine. Alle de andre i crewet sa det samme som han. Alle syntes du var utrolig flink.


Det hadde gått 5 dager etter konserten. Du var tilbake hjemme i Norge. Du savnet Justin veldig. Selv om det bare var 2 dager siden du så han sist. Du kjekket telefonen din. 19 ubesvarte anrop. Det var fra et fremmed nummer. Det nummeret hadde prøvd å ringe deg mange ganger de siste dagene, men du turte ikke ta den. "Okei, skjerp deg nå " sa du til deg selv, mens du trykket på ring knappen. Du ringte nummeret opp igjen og sa "Hei. " Det  var en engelsk person som tok den. " Hello, er du * ditt navn * ? " spurte den mørke stemmen i telefonen. "Ja, " Svarte du. Han fortsatte og snakke om å møte deg og signere deg med en platekontrakt. Du fikk helt sjokk. " vent litt " sa du til mannen i telefonen og løp ned til moren din. " Mamma, mamma , det er en fyr som vil signere meg med en platekontrakt?! " ropte du og smilte fra øre til øre. "Og hvem er det ? " spurte moren din nysgjerrig. " Vet ikke, kan ikke du snakke med han? " sa du beende på henne. " Okei, gi meg telefonen da " sa hun. Du ga henne telefonen også gikk du ut i stua. Du var så spent. Det enste du tenkte på var om du kunne få platekontrakt eller ikke. Du sendte en melding til Justin mens du ventet. " Hei, det er en mystisk mann som vil singnere en platekontrakt med meg. Mamma snakker med han nå<3 Lurer på åssen det går. Savner deg <3." Du fikk sjapt en melding tilbake. " Høres flott ut, det går nok fint. Savner deg også jenta mi <3" . var svaret du fikk. Du ble så glad, og enda gladere ble du da mammaen din kom ut i stua med et stort smil om munnen. " Hva skjer , kan jeg signere? " Spurte du. " vi tar oss en tur til U.S.A i morgen for å møte dem. Så tar vi det derfra " sa hun og smilte et lite smil. " Men hvem er det som vil signere meg? " " Åh, han sa jeg ikke skulle fortelle deg hvem det var " Svarte hun og blunket til deg. "

Dagen etter. Du pakket og gjorde deg klar til 2 dagers besøk i U.S.A. DU tok opp dataen din og twittret før du brått klappen den sammen da du hørte mammaen din rope ? Nå skal vi dra. ? Du løp ned og satt tingene dine inn i bilen. Dere kjørte til flyplassen som ikke var sp lang unna. Du snakket om hvor gøy det ble og komme tilbake til U.S.A. ? Kanskje du kan treffe Justin når du er der? Vi er fri hele dagen i morgen. ? sa mammaen din. ? Ja, god ide mamma. ? svarte du.

mer?

- Christina<3 
Kommenter her

1 Kommentarer

09.aug.2011 13:04

Heei<3

Her kommer historie del 27, sorry for at jeg begynte litt senere enn jeg sa, men jeg var opptatt med å rydde på rommet ;)<3

i over i morgen, du vil fortsatt synge med meg ikke sant ? sa han og så litt skeptisk på deg. ? jeg har veldig lyst, men jeg er redd jeg dummer meg ut eller noe ? sa du litt redd. ? Du, jeg er sikker på at det går bra. Du trenger bare se på meg hele tiden så går det så fint så ? sa han. 


Det hadde gått to dager nå. Du stod og gjorde deg klar til konserten til Justin. Dere skulle synge overboard sammen. Du var utrolig redd. De fleste folkene du hadde songet for før var bare Justin. Du var ikke vant med mange tusen. Foreldrene skulle også komme, helt fra Norge. Så du hadde nødt til å være flink. " * ditt navn * kom fort, limoen er her. Vi må rekke konserten " ropte Justin neden i fra. " Okei, jeg kommer nå " ropte du tilbake og løp ned trappen. " WOW, du ser utrolig ut " sa Justin og stirret på deg med store øyne.  ? takk, du også ? Dere gikk ut og satte dere inn i bilen. Så kjørte dere avgåre til arenaen.

Dere var fremme. Dere gikk inn. Du hørte skrikende fans overalt utenfor som bare ventet på å få komme inn. Du var så utrolig spent. Du satt backstage å ventet, mens Justin skulle ha en lydsjekk. Han var ferdig og kom tilbake. Det var 30 min til han skulle på scenen nå. Dere satt i sofaen imens dere ventet. Justin satt og holdt rundt deg mens dere snakket. " Justin, du skal på scenen " Sa scooter. Justin gikk på scenen og begynte å synge. Du syntes han var utrolig. Like utrolig som den dagen du var på konsert, den første gangen du møtte han faktisk. Han hadde songet mange sanger nå og det var tid for din Overboard. Scooter ropte deg opp og du gikk inn på scenen da musikken startet. Justin sto der og ventet på deg. Han gikk mot deg og så deg inn i øynene og sa "Lykke til ". Du åpnet munnen og begynte å synge. Du hadde helt glemt at du stod på en scene foran 1000vis av folk. Det føltes som om det var bare dere to der i hele rommet. DU og Justin. Sangen var ferdig og han ga deg et kyss. Alle jublet og skreik. Du ble glad. Tenk om de hadde kastet tomater på deg eller noe annet. Heldigvis gikk det fint.

Konserten var ferdig nå. Justin kom backstage og møtte deg med blikket sitt og sa " * Ditt navn * det var helt utrolig, du er kjempe flink " " Tusen takk " sa du og så ned i gulvet for å skjule de røde skinnene dine. Alle de andre i crewet sa det samme som han. Alle syntes du var utrolig flink.

5 kommentarer og ny del kommer <3

 - Christina<3 
Kommenter her

3 Kommentarer

09.aug.2011 10:04

Hello <3

I dag har jeg tenkt til å lage en liten historie maraton fra klokka 12 og utover. Om dere har lyst til det, så er det bare å komentere under. Jeg gidder ikke ha det om ingen vil eller alle er opptatt. Da syns jeg ikke det er noe vits. SÅ om dere vil ha så kommenter at dere har lyst :D <35 kommentar og det blir maraton i dag<3

- Christina!
Kommenter her

10 Kommentarer

08.aug.2011 23:02

Hey<3

Sorry for at det tok så lang tid før jeg fikk lagt ut en ny del, men er her er i allefall del 26. I morgen skal dere få mer.

 

?"Hva skal du gjøre med meg?! ?"Det var det siste du sa før knyttneven hennes traff deg midt på nesa og du begynte å sylblø. Du løp hjemmover mot Justin. Du ville i værtfall aldri se den jenta der igjen. Så du bare løp, mens tårene spratt ut. Hun løp etter deg. Så løp du inn i huset til Justin og låste døra fort.


Du hørte jenta som stod å banket på døra og ropte etter deg. Du var bare redd. Du ville absolutt ikke åpne den døra. Du gikk på badet og henta papir for å tørke vekk blodet ditt. Du gikk ned og så ut vinduet. Du så at jenta fortsatt stod utenfor og bare ventet på at døren skulle bli åpnet. Etter en stund. Så du en gutt med en caps litt bortenfor. Det måtte bare være Justin. Han kom nærmere og nærmere. Til slutt stod han rett foran huset ved siden av den gale jenta. Du kunne høre hva de sa imellom vinduet.? Hei Justin ? sa hun forsiktig. ? Hei ? sa han tilbake. ? Kan jeg få en autograf ? ?Jaja, selfølgelig. ? DU tenkte at det var alt så du gikk opp på rommet og la deg i sengen og lata som om ingenting hadde hendt. Imens sto Justin fortsatt uten  for og snakket med jenta. ? EHm, Du burde få deg en ny jente, ikke hun stygge * ditt navn *. Kanskje du burde ta meg istedenfor Hun er bare teit, hun er ikke verdt deg. Uansett hvis du ikke velger meg fremfor henne, så er det ille ute med henne. JEG SKAL DREPE HENNE! ? Hun begynte liskom så stille og så liksom skreik hun det siste ut. Plutselig hørte du noen som skreik utenfor. Du gikk ned og hørte hva som ble skriket. ? Ikke hakk på jenta mi, hun er det beste som har hendt meg og hun er mitt alt. Så fløtt deg og aldri kom tilbake, Hvis du skal drepe henne må du drepe meg først! ? Du syntes det var utrolig søtt det Justin sa. Alt var liksom for deg. Du ble så rørt.

Plutselig åpnet døren seg og Justin kom inn. Han var helt illrød i ansiktet og så forbanna ut. Han fikk helt sjokk når han så deg ? Hva i helvete har skjedd med deg ? ? Spurte han. ? Ikke noe ? sa du. ? Ikke kom her og fortell meg at det ikke har skjedd noen ting, se på nesa di da! ? Han hørtes fortsatt ganske sint ut. ? Du så hun jenta utenfor, hun hun slo til meg. Hun begynte med å være hyggelig mot meg, men så plutselig sa hun noe stygt også slo hun meg ? sa du og fikk en tåre i øyenkroken. ? Jenta mi, det går bra ? sa han og gikk mot deg og ga deg en trøste klem.

Dere hadde sittet og kost og sett på tv en stund nå. Du syntes det var veldig koselig.? Du, skal vi gå på rommet eller? ? spurte Justin deg og blunket med det ene øyet. Du tok han i hånden og dere gikk opp. Dere kledde av dere og hadde sex. Du syntes det var så utrolig deilig og bare la han gå inn i deg. Du følte det var rett å miste jomfrudommen din til en gutt som Justin. Det var bare fantastisk.

Dere var ferdige, dere begge lå der helt an pustene. ? Du, den konserten jeg sa du kunne være med på, den er i over i morgen, du vil fortsatt synge med meg ikke sant ? sa han og så litt skeptisk på deg. ? jeg har veldig lyst, men jeg er redd jeg dummer meg ut eller noe ? sa du litt redd. ? Du, jeg er sikker på at det går bra. Du trenger bare se på meg hele tiden så går det så fint så ? sa han. 

Hva syns du?

- Christina<3
Kommenter her

1 Kommentarer

05.aug.2011 01:12

Hello<3

Siden jeg ikke har så mye å gjøre akkurat nå, Så legger jeg ut en ny del jeg xD

Du så deg rundt før du gikk bort til automaten. Du fikk en pakke med kondomer og tok den med til kassen og betalte. Du var litt flau der du stod og betalte for kondomer, men du tenkte at det var en helt naturligting. 


Dere kom løpende hjem i håp om at ingen andre en butikkmannen hadde sett at dere hadde kjøpt kondomer. De lå i lomma de. Dere gikk inn døren. Tok av dere skoene og gikk lenger inn i huset. " Hei " ropte Pattie fra stua. " Hei " ropte dere tilbake. " Fuck " sa Justin lavt. Du begynte å le. Dere gikk opp på rommet til Justin igjen og la dere i senga. " Vi kan ikke gjøre det nå " sa du. " Jo da ?"Sa Justin og så på deg med et sexy blikk. " Justin, moren din er hjemme, hun kan høre oss " " Du har vel rett " sa han og så litt trist ut. Begge to la dere på puten og prøvde å sove. Justin sovnet med armen sin rundt midjen din. Du syns han var så søt der han lå og holdt rundt deg. Du smøk han på skinnet før du sovnet du også.

Neste dag våknet du ganske sent. Du lukket opp øynene dine og så deg rundt i rommet, men det var ingen Justin til synet. Du gikk ned i stua og rundt om i hele huset uten at du fant pattie eller Justin. Du gikk bort og kjekket mobilen din. DU hadde fått 2 meldinger. Du åpnet den fra Justin først. " hei søta, jeg er bare ute med Ryan og Chaz. Så ikke vær redd. Mamma skal bort i kveld så kanskje vi kan fortsette der vi slapp i går?! ;) " stod det på meldingen. " Åja, ha det koselig da. Hehe, gjerne det kjekken ;) <3 " sendte du tilbake. Siden ikke Justin var her så tenkte du at du kunne finne på noe annet. Det var da du kom på at alle vennene dine bodde i Norge. Men du bestemte deg for å gjøre noe uansett. Så du gikk en tur på stranden for å kjøpe deg en is.

Du sto i kø for å kjøpe is. Det var bare neon få foran deg. Plutselig kom det en jente som var litt eldre enn deg bort til deg. " Er det du som er * ditt navn * ? " spurte henne brått. " Ja, hvordan det? ? " Jo, jeg er en av Justins fans. " Sa hun og smilte. " Åja, så koselig da. " Svarte du tilbake. " Okei, det er ikke lett å si dette, men holdt deg unna han. Du er ikke verdt han. DU er stygg og dum. Dessuten vil han heller være sammen med meg. Det varderfor han kyssa meg i går.? " Du, jeg var med Justin i nesten hele går, så det er nok ikke mulig, og hvorfor er han sammen med meg da?? " Ehm, hello, han har ikke funnet opp en måte å slå opp enda. " sa jenta litt frekt. " Har du noe bevis da " spurte du og flirte. Egentlig syntes du dette bare var tåpelig. Hun var nok bare enda en sjalu fan. Hun tok opp mobilen sin og viste henne et dårlig redigert bilde av henne og Justin som kysset. " HAHAHAHA, det er det dummeste jeg har sett " sa du. ? Okei, jeg hadde tenkt til å gjøre dette med en gang jeg så deg, men drøya den. Nå gidder jeg ikke vente lenger. " sa hun. ?"Hva skal du gjøre med meg?! ?"Det var det siste du sa før knyttneven hennes traff deg midt på nesa og du begynte å sylblø. Du løp hjemmover mot Justin. Du ville i værtfall aldri se den jenta der igjen. Så du bare løp, mens tårene spratt ut. Hun løp etter deg. Så løp du inn i huset til Justin og låste døra fort.

Vil du ha mer?

- Christina <3
Kommenter her

7 Kommentarer

04.aug.2011 10:30

Heisann sveisann <3

Den nye delen har en litt pervers slutt, bare så dere vet det<3

 " kom inn da " sa du fortsatt litt surt. Han kom løpende inn døren. Han banket ikke på en gang han bare løp rett inn på rommet ditt. " Jeg er så lei meg " sa han igjen og begynte å gråte. Du strøyk Justin forsiktig mellom håret. ?"det går greit, men du lover å aldri gjøre noe sånn igjen ?" sa du og så spørrenede på han. " Ja, det lover jeg av hele mitt hjerte "


Det hadde gått 3 måneder nå. Du og Justin hadde det fint sammen og du hadde nesten kommet deg over det med Lina, men det ville alltid ligge dypt inn i sjela di. Og det ville alltid komme fram om du ble lei deg.

Du og Justin var på stranden og bada. Du og Justin stod tett oppi hverandre i vannet. Dere gikk lenger ut i vannet og begge dukket under vann. Så kysset dere under vann. Dere kom opp igjen. " Det var et vått kyss " sa du og lo, det gjorde Justin også. Han stod og strøk deg i håret, mens han kysset deg på munnen. Du følte så mye akkurat da. Det var som om det eksploderte inni deg. Det var deilig. Du og Justin gikk på land. Dere satt dere i sanden og han tok fram gitaren sin og sang " My favorite my favorite my favorite girl " Du rødmet litt og sang med. Det var første gang du hadde latt noen høre deg synge. Du pleide vanligvis ikke det. Du var så flau når du sang, men sammen med Justin, var det liksom helt normalt. Han stoppet opp å spille. " WOW, du er jo god til å synge jo, jeg har aldri hørt deg før " sa han og smilte bredt. Du ble litt flau da han sa det, men du takket. Nå satt Justin og holdt rundt deg og kysset deg på skinnet. Du følte deg så fri med Justin. Akkurat som du var i himmelen. DU så rundt deg. " Justin, papparazzier !!! " sa du. " La oss gå " sa han og begynte å pakke sammen sakene deres. Han tok deg i hånden og løp med papparazzier i hælende. Dere kom dere inn døren og låste den. Du var hos Justin. Du hadde vært der i 2 dager og skulle være der i 5 dager til. I og med at du bodde i Norge. " Fjo, det var nære på ?"sa han og smilte. " ja " svarte du og lo litt. " Men du, vil du synge en duett med meg på scenen på neste konsert? " Du fikk sjokk, og sa forsiktig " ja " Han ble så glad at han tok deg rundt midjen, bærte deg opp og snurret deg rund mens han kysset deg. Ingen var hjemme, Kun du og Justin. Dere gikk opp på rommet hans. Han tok tak i deg og kastet deg i sengen, mens han slang deg oppi. Han la seg opp på deg og kysset deg. Kyssing gikk raskt over til klining. Han tok av deg bikini toppen din. Dere klinet mer. Han begynte å beføle deg på puppene dine. " STOPP " ropte du. " Hva er det shawty ? " Spurte han " jeg har aldri hatt det før, jeg er litt redd. Tenk om jeg gjør noe feil " Sa du og var litt flau. " Slapp av jenta mi, det er første gangen min også. " Du følte deg lettet og glad. Så du bare kysset han og dere forsatte. Du dro av han bade buksa og han dro av deg bikinitrusa. Helt til du ropte stopp igjen. Han stoppet opp og spurte " Hva er det nå da? " han virket litt irritert denne gangen. " Vi har ikke kondom " Sa du. " FAEN " sa Justin og bare så på deg. " Hva gjør vi? " sa han. " La oss kle på oss og dra å kjøpe. " foreslo du. "Okei, den er grei. " Dere kledde på dere og løp ned trappen. Så dro dere til butikken. Du ville helst at ingen skulle se at dere dro dit bare for å kjøpe kondomer. Du så deg rundt før du gikk bort til automaten. Du fikk en pakke med kondomer og tok den med til kassen og betalte. Du var litt flau der du stod og betalte for kondomer, men du tenkte at det var en helt naturligting. 

- Christina ♥
Kommenter her

1 Kommentarer

01.aug.2011 23:53

Heisann Bieber fans <3 u kledde på deg og tok sakene dine i hånden også gikk du ut av rommet. Du gikk nedover i gangen. Du fikk helt sjokk og slapp alle tingene du hadde i hånden da du så? ----------------------------------------------------------------------------------- At Justin og sara stod i gangen og kyssa. Du løp rett forbi dem gråtende. DU stod på parkeringa og ringte moren din som kom for å hendte deg om litt. Du stod å gråt da du så Justin komme ut og han kom løpende bort til deg. Du snudde deg rundt. Du ville virkelig ikke snakke med han nå. Du var helt knust. ? Det var ikke som det så ut som ? sa Justin og snudde deg rundt og så deg inn i øynene. ? Jeg så faen meg hva du gjorde og jeg er sikker på at det jeg så var det som kjedde ? Ropte du til han. ? Du, jenta mi. Hun så at jeg var så lei meg siden du var så ute av deg så hun kysset meg for å gjøre meg bedre, vær så snill, jeg elsker deg virkelig. ? ? Kunne du ikke heller bare kommet inn å kysse meg, kanskje jeg hadde følt meg bedre også. Kanskje begge to? ? ? * ditt nvan * vær så snill å forstå, det gikk så fort. ? moren din kom og du satte deg inn i bilen. ? skal Justin være med? ? spurte hun. ? Nei, absolutt ikke? sa du og ba henne bare kjøre. Du fortalte henne det som skjedde på vei hjem. Du kom deg hjem og la deg på rommet ditt. Nå var virkelig alt dritt. Du hadde først mistet din bestevenn, Så din kjære søster, Så kom du på sykehus og så var Justin utro med den enste vennen din som faktisk var normal. Hva ble det neste?! . Du hadde det virkelig tøft fortiden. Du hadde bare ligget på rommet ditt i 20 minutter før det ble kastet noen små grå steiner på vinduet ditt. Du gikk bort og åpnet det. Du så det var Justin som stod der med helt hovne og røde øyne. ? Hva er det du vil? ? rope du ned til han. ? ?Jeg vil snakke med deg. ? ? DU vet at du har totalt knust meg, aner du hvor mye dritt jeg har gått igjennom de siste dagene? ? ? Ja, jeg vet det. Jeg er virkelig lei meg, jeg klarer ikke å gi slipp på deg, søta, jeg elsker deg virkelig, jeg lover at det aldri skal gjenta seg. Vær så snill og tilgi meg? ? spurte han og så opp mot deg med dådyrblikket. ? kom inn da ? sa du fortsatt litt surt. Han kom løpende inn døren. Han banket ikke på en gang han bare løp rett inn på rommet ditt. ? Jeg er så lei meg ? sa han igjen og begynte å gråte. Du strøyk Justin forsiktig mellom håret. ? det går greit, men du lover å aldri gjøre noe sånn igjen ?? sa du og så spørrenede på han. ? Ja, det lover jeg av hele mitt hjerte ? Sorry hvis dette innlegget blir litt rart, men Blogg.no er ikke helt med meg i dag! :( Mer? - Christina <3Kommenter her

2 Kommentarer

30.jul.2011 11:27

Hei <3

 Du traff rett ved pulsåren. Du lå der og vrei deg, mens du skreik. Mammaen din kom fort inn. Hun så hva du holdt på med.Hun ringte sykehuset og de kom og hendet deg med en gang.


Moren din hadde ringt Justin og fortalt alt sammen. Han kom med engang. Du lå med en slags gips rundt hånleddet ditt. Justin så på deg og med et trist blikk. ?

Du lovte meg jo å ikke gjøre det igjen ? sa Justin strengt. ? Unnskyld, men det er bare så deilig akkurat når jeg gjør det ? sa du. Han lente seg framover og kysset deg ømt på leppene dine også lente han seg tilbake igjen. Han satt og holdt deg i hånden hele tiden. Han ville ikke gå. Han ville bare passe på deg.

Etter at du hadde ligget der i noen timer kom Sara løpende inn. Hun kom bort til deg og ga deg en stor klem og holdt rundt deg. ? Det går bra? sa hun. Justin så på Sara og Sara så på Justin. Hun ga han hånden og hilste på han. De hadde jo ikke hilst før. Han smilte til henne. Hun smilte selfølgelig tilbake og sa hva hun het. De gikk ut av rommet du lå på og lot deg være litt i fred. De hadde vært ute i 2 timer alt uten og komme tilbake. DU begynte å bli engstlig. En lege kom inn til deg og sa ? Du er bedre, du kan dra ? Også smilte han. ? Du smilte tilbake og sa ? Tusen takk hjetelig takk

?. Du kledde på deg og tok sakene dine i hånden også gikk du ut av rommet. Du gikk nedover i gangen. Du fikk helt sjokk og slapp alle tingene du hadde i hånden da du så?

mer?

- Christina <3
Kommenter her

2 Kommentarer

29.jul.2011 17:51

Hei!

Moren og faren din skulle holde en tale. De kom ikke halveis engang før tårene dems sprutet ut og dem måtte sette seg igjen. Så kunne alle gå opp til kisten. Du la deg på kne foran den og koste den. Du tenkte på at rett foran deg lå din søte lille søster i en kiste. Annet tenkte du ikke på. Justin kom opp mot deg og satt seg ved siden av. Han strøyk hånden sin over ryggen din. ? Går det bra med deg pus? ? sa han og prøvde å trøste deg. ? NEI ? skrek du og falt sammen i tårer. Du klarte ikke være der mer. Du løp ut og satt deg på kirke trappen og gråt. DU stoppet ikke du bare gråt og gråt og gråt.


 

Du dro hjem sammen med foreldrene dine og Justin. Det første du gjorde da du kom hjem var å slenge fra deg skoene og løpe opp på rommet til Lina. Du la deg i sengen hennes. DU kunne lukte lukten hennes i dyna. Du satt deg ned på gulvet og hulket mens du lekte med lekene hennes, leste bøkene hennes og koste med bamsene hennes. Noen dunket på døren og du ropte ? Kom inn ? Det var Justin. Han klarte ikke se deg sånn mer så han tok deg med inn på rommet ditt sammen med han. Dere la dere i sengen og snaket sammen. Han prøvde å snakke om noe annet, men det var vansklig for deg. Du tenkte bare på Lina hele tiden. Justin kom nærmere deg og kysset deg. Så klina dere. Du følte deg på en ,åte bedre, men på en måte ikke. Dere stoppet opp og du bare lå der. På brystet til Justin, helt til du sovnet.


Dun våknet tidelig neste dag. Justin lå fortsatt og sov. DU kysset han på pannen og gikk inn på badet. Da fikk du øye på tannbørsten hennes du tok den opp og kjente på den. DU la den fra deg og kledde deg. Så gikk tilbake til rommet ditt igjen. Der satt Justin. Han sa han måtte gå. Han ga deg en langt kyss før han dro. Han skulle jo videre på turneen. Du bare ble sittende på rommet ditt. Du tenkte på det som hadde hendt igjen og satt med det samme i gang med å gråte.

Du klarte ingenting de siste dagene. Du spiste ikke, drakk ikke, du satt ikke på pcn engang og mobilen din var av. Du lå bare der og gråt. Du stoppet liksom aldri. Det hadde gått 2 dager siden Justin hadde dratt nå. Du følte deg så ensom. Du orket ikke mer, du så på klokken også gikk du på kjøkkenet. Der fant du en veldig skarp kniv. Du visste du hadde lovet Justin og ikke gjøre det mer, men du klarte ikke dy deg. Du kuttet deg. Kutt etter 
kutt. Blodet rant. Du kuttet deg mer. Du traff rett ved pulsåren. Du lå der og vrei deg, mens du skreik. Mammaen din kom fort inn. Hun så hva du holdt på med.Hun ringte sykehuset og de kom og hendet deg med en gang.

 

©by Christina

Hva synes dere?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

28.jul.2011 18:49

Hallo!

? Justin, du skal være med tilbake til turneen, ikke sant ? sa Pattie. ? Nei, jeg blir hjemme hos jente mi, hun trenger meg. Jeg vil ikke at hun skal kutte seg igjen. ? ? Du, Justin. Det går bra. Jeg skal ikke gjøre det igjen. Jeg orker ikke å se på at du skuffer 1000 vis av fans. Please dra videre på turneen. ? sa du og så Justin dypt inn i øynene. ? Men hva med deg?? ? jeg klarer meg fint ? ? Ja vel, men jeg skal i værtfall være med i begravelsen før jeg drar. ? sa Justin ? Da drar vi tilbake på turne i morgen da vetu, justin. ? sa Pattie. ? Uff, okei, men det er bare fordi * ditt navn * insisterer på at jeg skal dra.


Du var hjemme igjen. DU ha Justin en klem også løp du ut av turebussen og ga moren din en stor klem mens du gråt i armene hennes. DU kunne bare ikke fatte det. Den lille søte raringen din var virkelig borte, borte for godt. Du gikk bort til faren din og ga han en stor klem også. Han gråt han også. Alle tre satt og gråt over din lillesøsters fæle død. Justin kom etter deg ut av turnebussen. Han gikk bort til foreldrene dine og ga dem en klem og sa ? Jeg er så lei meg, Kunne ønske det var noe jeg kunne gjøre ? Innerst inne så visste Justin at det ikke var noe kan kunne gjøre for å hjelpe.

Klokken hadde blitt 2.00 og det var på tide med begravelse. Dere tok alle på dere svarte klær. Du kjente at du egentlig ikke var helt klar for dette. Du ville helst bare låse deg inne på rommet og gråte i neon dager til, men det kunne du ikke. Du måtte jo komme i din lillesøsters begravelse. Du tok på deg skoene og gikk ut i bilen. Dere var fremme i kirken. Ere satt fremst. Du satt mellom moren og faren din, mens Justin måtte sitte litt lenger bak. Begravelsen begynte. Kisten ble båret inn. Kisten var roa fordi din søsters favoritt farge var rosa. Moren og faren din skulle holde en tale. De kom ikke halveis engang før tårene dems sprutet ut og dem måtte sette seg igjen. Så kunne alle gå opp til kisten. Du la deg på kne foran den og koste den. Du tenkte på at rett foran deg lå din søte lille søster i en kiste. Annet tenkte du ikke på. Justin kom opp mot deg og satt seg ved siden av. Han strøyk hånden sin over ryggen din. ? Går det bra med deg pus?" sa han og prøvde å trøste deg. ? NEI ? skrek du og falt sammen i tårer. Du klarte ikke være der mer. Du løp ut og satt deg på kirke trappen og gråt. DU stoppet ikke du bare gråt og gråt og gråt.

Vil dere ha mer av historien?

Amalie - bieberizme@hotmail.com

 
Kommenter her

0 Kommentarer

27.jul.2011 15:04

Hei!

 Du ble lei deg av alle hater kommentarene så du logget deg av. Du klarte ikke se på det lenger. Du visste ikke hvor eller hva du skulle gjøre av deg.


? jeg og crewet bare går ut en tur vi, bare bli her imens, vi er straks tilbake ? Sa Justin og gikk. DU gikk inn på kjøkkenet og så på skuffen. Du åpnet den opp og tok ut en stor brødkniv. Den var skarp, veldig skarp. Du tenkte deg lenge om før du tok kniven og kjærte deg over hele armen. Du sylblødde, men det føltes så godt. Du følte alt du fikk vondt i armen istede for inni deg. Alt det vonde inni deg var borte. Du kjærte mer og mer- DU hadde kutt på begge armene. SÅ la du fra deg kniven og hentet et papir og tørket vekk blodet med. DU la deg i senga og sovnet.

 


Etter en halv time, kom Justin og crewet. ? Ey, jeg går inn til * ditt navn * og ser ossen hun har det ? sa Justin og løp inn til deg. Han så at du sov. Han tittet på deg lenge. Før han kysset deg på munnen og la seg ved siden av deg. Han sovnet med armene rundt deg.

Da du våknet neste dag, lå han fortsatt og holdt rundt deg, du syntes det var søtt. Du kysset han på pannen og reiste deg opp. Justin våknet opp. ? Hva i alle dager er det du har gjort med armene dine ? var det første han sa. ? ehm.. altså ?svarte du nølene ? Jentami, du trenger ikke kutte degselv, det hjelper ingenting. Kanskje akkurat der og da, men så hjelper det ikke mer. ? Sa han og så forskrekket på deg. ? Det føltes bare så bra der og da ? sa du. ? lov meg at du aldri gjør det igjen ? ? Jeg lover, jeg skal holde meg unna sånt. ?

Dere var på vei hjem nå. Du satt i armkroken til Justin. Du var så lei deg. Du begynte å gråte inne mellom, men du klarte å roe deg ned litt noen ganger. ? Justin, du skal være med tilbake til turneen, ikke sant? ? sa Pattie. ? Nei, jeg blir hjemme hos jente mi, hun trenger meg. Jeg vil ikke at hun skal kutte seg igjen. ? ? Du, Justin. Det går bra. Jeg skal ikke gjøre det igjen. Jeg orker ikke å se på at du skuffer 1000 vis av fans. Please dra videre på turneen. ? sa du og så Justin dypt inn i øynene. ? Men hva med deg?? ? jeg klarer meg fint ? ? Ja vel, men jeg skal i værtfall være med i begravelsen før jeg drar. ? sa Justin ? Da drar vi tilbake på turne i morgen da vetu, justin. ? sa Pattie. ? Uff, okei, men det er bare fordi * ditt navn * insisterer på at jeg skal dra.

 

det kan hende at det er noen skrivefeil og sånt, men har ikke tid til å endre det nå, sorry...

Der det er et ? skal det stå "

 

Amalie - bieberizme@hotmail.com

 
Kommenter her

3 Kommentarer

26.jul.2011 10:06

Hei hei!

 

Justin kom inn til deg og la seg ved siden av deg og klemte deg."Jeg må dra hjem om et par dager" sa du. "det går helt greit" svarte Justin deg beskymret. Øynene dine var helt røde. Du var helt våt i skinnene. Du var ikke lykkelig i det hele tatt akkurat nå.


Dagen etter lå du fortsatt i senga og gråt over det som hadde hendt. "Du, jenta mi, at blir bedre, ikke gråt" sa Justin så trøstende han kunne. Ingenting hjalp. Ingenting var bra nå. Søsteren din var dø og du hadde mistet din bestevenn. Du følte at ingenting var vært noe lenger. Mest av alt hadde du bare lyst til å falle i graven sammen med Lina. Du ville ha Justin, men samtidig følte du at du ikke trengte å leve nå som alt dette hadde skjedd.


Det hadde gått noen timer. Det var klart for Justin sin konsert i amazonas. Du satt backstage. Mest av alt ville du bare rømme, men du ville ikke skuffe Justin. Du holdt på å gråte igjen. DU var helt våt i øynene. Samtidig ville du ikke sitte på en Justin Bieber konsert backstage å gråte, ikke gledes tårer, men lei deg tårer. Det ble helt galt. Selv om alle der visste hva som hadde hendt..

Plutselig hørte du Justin rope fra scenen "
* ditt navn * du er den beste og jeg esker deg, kom ut på scenen" Du kom ut, du måtte skjerpe deg, du kunne i hvertfall ikke gråte nå som du stod på scenen foran 1000 hvis av folk. Da du kom bort til Justin ga han deg en klem og sa ?Jeg vet jeg kanskje ikke har vært så til stede i dag, og jeg er veldig lei meg for det, men jeg er enda mer lei meg for at min kjærste * ditt navn * sin lillesøster er borte. Hun døde i går av at en lastebil kjørte på henne. Så om dere har noe i mot min kjære kjæreste, vær så snill og vis litt hendsyn og ikke hat henne. Hun har det veldig trist for tiden.? Alle klappet og hjublet. Belieberne viste en hjerte med hånden sin. Så sa alle i kor ?Vi er lei oss?. DU ble glad når du fikk høre det. Du klarte ikke la vær. Du måtte begynne å gråte. Det gjorde du også. Du så også at flere av belieberne også gråt. De syntes det var trist og høre. Du gikk av scenen og satt backstage, men denne gangen klarte du ikke holde tårene inne, du måtte slippe dem løs.


Konserten var ferdig. Justin kom inn backstage til dge og satt seg og holdt rundt deg. "Det var veldig fint det du sa" sa du og snufset. "Alt for deg vet du" Dere gikk tilbake til turnebussen. Det var på tide og spise. I morgen skulle du hjem. Du måtte jo rekke begravelsen. Du som hadde det så fint, så ble alt bare spolert. Du tok deg en tur på twitter. DU så at mange hade skrevt "I feel so sorry for @*ditt twitter navn* I would die if my sister dies." mens andre skrev "Bullshitt, her sister isn't ded, its just something thei've found up" Du ble lei deg av alle hater kommentarene så du logget deg av. Du klarte ikke se på det lenger. Du visste ikke hvor eller hva du skulle gjøre av deg.

 

©by ChristinaHva synes dere?

 

Amalie - bieberizme@hotmail.com


Kommenter her

2 Kommentarer

25.jul.2011 11:02

Hei!

Vet at jeg ikke har blogget så mye i det siste, men håper dere skjønner det. Jeg føler bare ikke for å bruke så mye tid på bloggen, nå etter alt som har skjedd. men her kommer del 17 av historien!

 

Du ble rørt av det søsteren din sa om Justin. Enda hun bare var 5 år. Du kjente en gledes tåre trille nedover skinnet ditt. Du var så lykkelig. Du hadde verdens beste kjæreste og familie. Det eneste problemet ditt var at du og Mina ikke var venner. Ellers så var alt helt perfekt.


Neste dag kom. Du gjorde deg klar til å dra. Ingen på skolen visste om dette, unntatt Sara. Men ingen andre visste at du skulle være med på turneen. Du tok kofferten din i hånden og ga mammaen, pappaen din og Lina store klemmer. " jeg elsker dere og vil savne dere skikkelig mye " sa du til dem. " Vi kommer til å savne deg også vennen, Ha det fint, jeg er stolt av deg. " sa moren din til deg. " hade ? sa Lina og vinket til deg. Så gikk du til en bru der Justin skulle plukke deg opp. Du ventet i 3 minutter før han kom kjørende med rangroveren sin. Du ble glad da du så han. Han åpnet døren og lot deg komme inn. Du la kofferten baki og satt deg i setet. Justin kysset deg på skinnet og kjørte til scooter.

Da dere var fremme tok dere med tingene deres inn i turnebussen. " jeg har gledet meg sånn " sa du til Justin. " Det er fint og høre. " " selv om vi bare har vært sammen i noen dager så føler jeg at du er den rette for meg " sa du og smilte stort. " Aww, jenta mi, du er absolutt den rette for meg " Dere gikk inn på rommet deres og la fra dere bagasjen. Å kjørte dere av gårdet til det første stede dere skulle dra. Det var i New york.

Du hadde vært med på turne i en uke allerede. Dere hadde det så fint og gøy sammen. Du var den lykkligste i verden. DU var ofte innom dataen og snakket med Sara og noen andre venner, men aldri mer Mina, hun fikk du bare hate brev fra. DU fikk nye hver dag. Du var blitt vant til det. Så det tenkte du ikke særlig på lenger. Mobilen din ringte og du så at det var moren din. Du tok den og sa " Hei mamma " Moren din gråt i telefonen, hun klarte ikke få ut et eneste ord. Det eneste du hørte var " L-l-l-l-i-n-a " "
 Hva er det mamma, har det hendt noe galt, du kan si det til meg, har Lina rømt, hva har kjedd? " " nei, men men men Lina e-e-er dø. " sa hun og gråt i hjel i telefonen. " Hva? , nei! Lina, jenta mi " sa du og begynte å gråte du også. " Hva hendte? " sa du stille i telefonen. " hun løp ut i veien da en lastebil kom " sa hun og gråt enda mer og det gjorde du også. " Skal jeg komme hjem? " spurte d mens du hulket. " Begravelsen er snart, jeg vil at du kommer i den " sa moren din og la på. Hun klarte antageligvis ikke snakke mer. Det er jo ikke rart, datteren hennes er jo dø og søsteren din.


Du la deg i fanget til Justin og gråt. Tårene bare sprutet ut. Du klarte ikke stoppe. Justin strøyk deg mellom håret ditt med fingrene sine. " Hva har kjedd?  Hvorfor er du så lei deg ? " sa han bekymret. " Det er Lina " sa du. " Hva med henne ? " sa Justin. " Hun er dø " ropte du og hylgrein enda mer. Justin holdt gått rundt deg og koste med deg. Du så at han også begynte å gråte. Så da satt begge to inni turnebussen og gråt. Så kom scooter inn og lurte på hva som var galt. Justin forklarte hva som hadde hendt. " uffda, det var utrolig trist å høre, jeg ønsker deg virkelig alt godt * ditt navn *" sa scooter trist i stemmen. Du løp inn på rommet til deg og Justin. Du gråt bare mer og mer. Du tenkte på alle minnene du hadde med søsteren din. Det var jo bare en uke siden du og Justin passet henne sammen. Du var så lei deg. Justin kom inn til deg og la seg ved siden av deg og klemte deg." Jeg må dra hjem om et par dager " sa du. " det går helt greit " svarte Justin deg beskymret. Øynene dine var helt røde. Du var helt våt i skinnene. Du var ikke lykkelig i det hele tatt akkurat nå.

 

 

©by Christina

//Bilde fra weheartit.com

Hva synes dere? trist?

Vil dere ha mere av historien?

 

Amalie - bieberizme@hotmail.com


Kommenter her

2 Kommentarer

23.jul.2011 21:01

Hei!

 

Sorry for kort del, men om det kommer mange kommentarer, LOVER jeg at jeg legger ut del 17 i kveld!

PS: del 17 begynner det å bli virkelig spennende!


Før du la deg logget du deg inn på twitter. Du hadde fått mange direkte meldinger fra Mina og alle var like stygge som meldingen du fikk. Så gikk du på facebook og du hadde like mange der. Du klappet samme dataen og la hodet i pute. Noen tårer klarte å presse seg fram. Du prøvde å sove istedenfor å tenke på henne. Så du lå der og konsentrerte deg hardt om å sove. Heldigvis skulle du bare på skolen i en dag til så skulle du dra med Justin. Du sovnet etter et kvarter og sov godt hele natten.
Neste dag hadde du glemt alt med Mina. Du ordnet deg og dro på skolen. Alle kom bort til deg i dag igjen og spurte deg enda mer om Justin sånt som ? Har dere kyssa? ? ? klina?`? ? Elsker han deg? ? Men du orket ikke svare. Så du gikk vekk fra folkemengden og satte deg sammen med Sara. Hun var den eneste som oppførte seg som normalt og som den vennen hun var. ? Hei, skjer? ? spurte hun deg. ? Blir gal av alle som spør om meg og Justin hele tiden, og spesielt Mina, Vi er ikke akkurat bestevenner lenger for å si det sånn. ? sa du litt surt. ? uffda, det går seg til. ? sa Sara og smilte til deg. ? takk for at du er så støttende ? ? Åh, det er det man har venne for ? sa hun og blunket til deg.

Etter en lang og slitsom dag på skolen. Syns du det var digg å bare legge seg ned på sofaen og slappe av. Etter å ha ligget der en stund gikk du på rommet ditt for å pakke til turneen. Dere skulle jo dra tidelig i morgen. DU hadde pakket den lilla kofferten din ferdig da telefonen din ringte. ? Hei Justin ? sa du. ? Hei søtis , klar til i morgen? ? ? Ja, ble akkurat ferdig med å pakke ? ? flott ? ropte Justin. Dere snakket en god stund, om Mina, om turneen og alt mulig annet. Så sa dere hade og la på.

Foreldrene dine og søsteren din kom hjem. Pappaen din lagde middag, mens mammaen din dullet med søsteren din. ? mamma ? hørte du Lina si. ? ja jenta mi ?? Justin Bieber er flink og han er snill, * ditt navn * har funnet en bra gutt? Du ble rørt av det søsteren din sa om Justin. Enda hun bare var 5 år. Du kjente en gledes tåre trille nedover skinnet ditt. Du var så lykkelig. Du 
hadde verdens beste kjæreste og familie. Det eneste problemet ditt var at du og Mina ikke var venner. Ellers så var alt helt perfekt.
Mere?
Setter utrolig stor pris på kommentarer, og skal prøve å kommentere tilbake til alle!

Amalie - bieberizme@hotmail.comKommenter her

3 Kommentarer

22.jul.2011 12:26

Hei!

Så hørte du noen gå utenfor og døren gikk opp. Du skvatt så du nesten hoppa i taket, mens du ropte ? JUSTIN ? Det var jo bare moren og faren din som kom.. Du pustet lettet ut og begynte å flire. Justin så hvor redd du var i øynene dine og begynte å le.


? Hva gjør Justin her nå? ? sa mammaen din. ? Han kom en tur innom og satt barnevakt med meg, var ikke det snilt? ? ? Jo, det var jo det ?. Justin reiste seg opp fra sofaen og spurte foreldrene dine ? Skal jeg gå eller kan jeg bli ? ? ? du kan vel bli litt til ? svarte faren din.

Dere tasset opp på rommet ditt og satte dere i senga di. Justin kysset deg i nakken så videre oppover mot munnen din. Du kjente tungen hans berøre din og dere begynte å kline. Du elsket å kline med Justin. Du følte deg som en prinsesse. Du hørte at det plinget på mobilen. Dere stoppet opp og du kjekket hvem det var fra. ? Mina♥ ? sto det. Du sukket. ? Hva er det ?? Er det noe galt ? ? sa Justin. ? Neida, det er bare at jeg og Mina har kranglet litt og nå har hun sendt meg en melding ? ? åpne den da, kanskje hun unnskylder seg ? Du åpnet den og leste: Hei DUST! Du og Justin kommer aldri til å vare evig, bare så det er sagt. Jeg trodde vi var venner, men jeg tok vist feil. Du vet hvor mye jeg ønsket å gifte meg med Justin Bieber også kommer du og bare tar han rett foran trynet på meg, hva faen er det for noe?! Du burde skjerpe deg din jævla bitch!. Du kjente at tårene trykte på. Du og Mina som delte alt og var verdens bestevenner også skjedde dette. ? Kom her søta, jeg skal trøste deg, Du skal vite det at jeg aldri ville valgt henne framfor deg, Det er jo ikke din feil at jeg liker deg og ikke henne, ikke tenk på det du ? ? det går bra med meg, jeg bare skjønner ikke hva som går av henne , jeg er glad jeg skal bort med deg i en måned. ?? det er jeg også ? svarte justin og smilte.

Det mørknet til og klokken ble mye, Justin måtte dra hjem og du måtte legge deg. Før du la deg logget du deg inn på twitter. Du hadde fått mange direkte meldinger fra Mina og alle var like stygge som meldingen du fikk. Så gikk du på facebook og du hadde like mange der. Du klappet samme dataen og la hodet i pute. Noen tårer klarte å presse seg fram. Du prøvde å sove istedenfor å tenke på henne. Så du lå der og konsentrerte deg hardt om å sove. Heldigvis skulle du bare på skolen i en dag til så skulle du dra med Justin. Du sovnet etter et kvarter og sov godt hele natten.Hva synes dere om denne delen? Mere?

PS: fra og med neste del, blir det veldig spennende! Har lest delene, frem til nr. 25, og dere burde GLEDE dere!

(selvom det er jeg som skriver innleggene med historie, er det iikke jeg som skriver denne historien, det er Christina, men hun er på ferie nå, så derfor legger jeg de ut for henne.)

Amalie - bieberizme@hotmail.com

Kommenter her

3 Kommentarer

21.jul.2011 21:58

Hei!

Foreldrene begynte å snakke om hvor fin gutt de syntes Justin var. Det syntes du var veldig fint å høre. Du ble kjempe glad når de sa det. ? Nå må du nesten gå å legge deg ? sa moren din. ? Klokken er masse og du skal på skolen i morgen.?? okei svarte du ? uten og mase om å få være lenger oppe. DU gikk på bade og så gikk du og la deg.Dagen etter våknet du av at du fikk en melding på mobilen din. Der det stod ? god morgen pena, sovet godt, klem Justin ♥ ? Du svarte og sa at du hadde sivet godt. Så la du fra deg mobilen og gikk for å fikse deg. Så kom mammaen din inn på badet sammen med deg. ? Du, Pattie moren til Justin ringte meg i går, de lurte på om du ville være med på resten av turneen hans. ? Sa hun. ? Ja, kan jeg det, please mamma! Det er bare noen få land igjen. ? ? Du vet at det er i usa ikke sant? ? ? Ja, det vet jeg, og jeg vil veldig gjerne dra ?? Du kan få dra om du passe søsteren din i dag ? Sa hun. ? JAJAJAJA: det skal jeg, og tusen tusen tusen takk. Du og pappa er de beste i verden. ?
Nå måtte du forte deg og gå til skolen. Du var fremme og alle de andre kom i en stor ring rundt deg.. ? Vi så deg i avisa i dag ? sa de. ? Åja, gjorde dere, var JEG i avisa? ? ? Ja, sammen med Justin på en restaurant ? ? Har det kommet i avisa ? ? Sa du og så litt forskrekket ut. ? ja, er dere sammen eller? ? spurte folkene deg. ? Ja, faktisk ? . Noen av jentene gratulerte deg og sa du var den heldigste i verden. Noen var sa sånn ? Han er jo gay, hahaha ? mens andre sa ? stikk og brenn han er min ? og noen trodde ikke på det. Du gikk til timen. Mina satt bare å så på deg hele tiden. Hun så ikke serlig fornøyd ut. Da timen var slutt gikk hun bort til deg. Hun tok opp hånden sin og bitch slappa deg. ? Auu ? skrek du. ? Hva pokker er det du holder på med Mina ? ? spurte du henne. ? slo deg i ansiktet, fordi du er sammen med Justin, han er min drømme gutt også kommer du? jeg og bare tar han fra meg. ? ? Unnskyld meg, men jeg har alltid elsket han like mye som deg, og akkurat nå, tror
jeg nok jeg elsker han litt mer en deg ? Svarte du sur tilbake. Så gikk hun.Du var lei deg. Du og din bestevenn hadde akkurat kranglet pågrunn av en gutt. Det var egentlig galskap. Du tenkte inni deg at det var henne som skulle skjerpe seg og ikke deg. Han ville jo være med deg ikke henne. Du fikk bare heve deg over det og holde deg til de andre vennene dine og Justin da så klart.

Skole dagen var slutt. Du og Mina var fortsatt ikke på talefot. Dere hadde ikke snakket sammen siden krangelen. DU ville jo ikke være uvenn med henne, men du ville ikke gi slipp på Justin heller. Moren din kom hjem med søsteren din Lina. Du skulle jo passe henne nå. Hun satt henne igjen hos deg også dro hun igjen. Du satt og så på tv sammen med Lina da det ringte på døren. ? Hvem kunne det være?! ? Tenkte du inni deg. Du håpet litt på at det var Mina, men også ikke. Du gikk og åpnet døra. Der stod Justin med sine nydelige glittrende øyne. ? Hey sweetheart ? sa han. ? hello ? sa du tilbake. ? Kan jeg komme inn ? ? Spurte han fort. ? jaja, selfølgelig ? . Du fortalte han at du måtte passe søsteren din i dag. For hvis ikke kunne du jo ikke dra. ? Jeg kan jo passe henne sammen med deg ? sa Justin glad. ? Okei, om du vil så ? svarte du litt usikker. Justin er flink med barn. Han lekte med henne og styrte og ordnet. Du så at Lina likte han. Problemet var bare at hun ikke skjønte det han sa, men det gikk bra. Så var det på tide å legge henne. Dere gikk på badet alle tre og pusset tennene hennes og stelte henne. Hun var egentlig gammel nok til å gjøre det selv, men dere likte å gjøre det sammen. ? Vi er jo nesten som en familie vi 3 ? sa Justin. Dubare lo. ? Jeg gleder meg til den dagen vi skal få et nydelig barn ? forsatte han.. ? haha, hvis vi noen gang for noen da ? sa du. ? vil du ikke ha et barn du eller? ? spurte han og så rart på deg. ? Nei, jeg vil ha minst 2 ? sa du og lo.


Dere hadde lagt søsteren din. Nå satt du og Justin i sofaen og så på tv. Dere så på et skummelt program. Du ville helst bare gjemme deg, men prøvde å virke tøff. Så plutselig skvatt du så til at du gjemte deg bak Justin. Han kysset deg på pannen og holdt rundt deg. ? det går bra jenta mi, det er bare på tv ? hvisket han.? Bare på tv, bare på tv ? tenkte du inni deg. Så hørte du noen gå utenfor og døren gikk opp. Du skvatt så du nesten hoppa i taket, mens du ropte ? JUSTIN ? Det var jo bare moren og faren din som kom.. Du pustet lettet ut og begynte å flire. Justin så hvor redd du var i øynene dine og begynte å le.

Hva synes dere om historien så langt?

Mere?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

20.jul.2011 23:50

Hei!

Du kjente a du ble litt lei deg for det hun sa, men prøvde å ikke tenke på det. Justin fikk Kenny til å komme å få henne bort for dere. ? Går det bra med deg søta? ? sa Justin til deg. ? Selfølgelig, jeg er kjempe glad for at du tok meg med hit jeg ? ? det er fint å høre ? sa han fornøyd.


Dere satt og spiste og koste dere, men så dukket det opp en haug av papparazzier. De kom og tok mange bilder av dere som satt å spiste. ? Skal vi kommer oss vekk herfra ? hvisket Justin til deg. ? ja, helst ? svarte du. Dere klarte så vidt å komme dere mellom mengden med papparazzier. De tok mange bilder og stilte mange spørsmål, men Justin bare tok deg i hånden og gikk til bilen.. Så kjørte dere videre til stranden. Klokka var blitt 11 så dere hadde enda en time på dere. Dere stoppet på en parkerings plass rett ved stranden. Så gikk dere ned. Dere gikk og snakket langs vannkanten. Han så deg i øynene hele tiden og smilte. Han så så glad ut. Det gjorde du også. Dere var et ungt og forelsket par.. Dere la dere ned i sanden og så på stjernene. Du lå i armkroken hans. ? Den stjernen der oppe som lyser mest den heter * ditt navn * ? sa han. ? Haha, justin, slutt og tull da. ? Sa du og lo. ? hehe, den heter kanskje ikke det, men jeg liker å kalle den det. ? sa han og så deg i øynene. Også kysset han deg. Kyss gikk over til klining. Det var deilig men samtidig veldig rart, siden det var første gang du hadde gjort det. Justin var så god til det. Dere stoppet og begge var helt an pustene. Han så på deg hele tiden. Han klarte ikke å la øynene gli vekk et eneste sekund. Du så på han også. ? jeg må dra videre på turneen om 2 dager ? sa Justin og så trist på deg. Du så trist tilbake på han. ? Håper jeg for møtt deg da ? sa du optimistisk. ? kanskje du kan være med? ? sa han smilende. ? Vi har jo bare vært sammen i en dag ? sa du og lo. ? ja, men jeg elsker deg og vil gjerne ha deg med ?. ? da for jeg vel snakke med foreldrene mine først ? sa du litt usikker. Så reiste dere opp og gikk mot bilen, det var på tide å kjøre deg hjem nå. Så dere kjørte.

Da dere var hjemme hos deg var klokka 5 på tolv. Justin ga deg et kyss og fulgte deg inn. Moren din kom å åpnet opp. Hun hilste på Justin og alt gikk fint. Så måtte Justin gå. Han ga deg en lang klem før han gikk ut døra. Foreldrene begynte å snakke om hvor fin gutt de syntes Justin var. Det syntes du var veldig fint å høre. Du ble kjempe glad når de sa det. ? Nå må du nesten gå å legge deg ? sa moren din. ? Klokken er masse og du skal på skolen i morgen.?? okei svarte du ? uten og mase om å få være lenger oppe. DU gikk på bade og så gikk du og la deg.

 

Hva synes du?

Vil du ha mer?

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

20.jul.2011 15:40

Hei!

? Hvor skal du hen så sent? ? sa pappaen din. ? Jeg skal ut med Justin , han kommer om bare 2 minutter ? ,,? Åh, okei, men jeg må få møte han før dere drar! ? sa han. ? ja vel , jeg vet du kommer til å elske han ?


 

Justin kom kjørende og stoppet utenfor huset ditt. Du gikk ut og han kom ut av bilen. Han hadde på seg en stilig dress. Han så så hot ut. Han ga deg en klem. ? WOW, så fin du var ? sa han og smilte til deg. ? Tusen takk kjekken, men kan du komme med meg inn litt, pappa vil møte deg ? ? Alt for deg søta ? sa han og ble med deg inn. Da Justin kom tok faren din Justin i hånden og hilste på han. ? Justin ? sa han og faren din sa ? * Ditt fars navn *, men kall meg herr * ditt etternavn * ? ? okei, herr * ditt etternavn * , kan jeg få ta med meg din datter ut på en restaurant i kveld ? ? Den er grei, men vær hjemme med henne til klokka 12 ? sa han strengt. ? Det skal jeg passe på, akkurat klokka 00.00 ? Så gikk dere ut døren hånd i hånd. Han åpnet døren for deg og lot deg gå inn. Så satt han seg foran rattet og kjørte dere til en restaurant i nærheten.

(Fortsettelse under bildet)

Justin gikk ut av døra og åpnet den opp for deg. Du gikk ut og holdt han i hånden. Dere gikk inn i restauranten. Det var så fint der. Det var dekket på med levende lys. Det luktet utrolig godt. Dere fikk menyen og bestilte hva dere skulle ha. Det kom neon fans bort til justin og spurte om autograf og bilde. Også ga de han en klem. Du ble ikke noe sjalu, du husket jo hvordan det var å være en av dem. Så spurte en søt jente med langt lyst hår ? Er det kjæresten din ? ? ? Hvis hun vil være kjæresten min, så er hun det ? Svarte han. Da spurte jenta deg ? Så, vil du det da ? ? ? Selfølgelig vil jeg det, Jeg elsker Justin ? Jentas ansiktsutrykk ble forandret fra søtt og uskyldig til sint. ? Han er min, Justin er bare min , legg deg unna han. DU fortjener han ikke. ? ropte hun og klamret seg fast i Justin. Justin tok vekk armene hennes og dyttet henne litt vekk. DU kjente a du ble litt lei deg for det hun sa, men prøvde å ikke tenke på det. Justin fikk Kenny til å komme å få henne bort for dere. ? Går det bra med deg søta? ? sa Justin til deg. ? Selfølgelig, jeg er kjempe glad for at du tok meg med hit jeg ? ? det er fint å høre ? sa han fornøyd.

 

5 kommentarer, så kommer det ny del!:)

Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

3 Kommentarer

20.jul.2011 12:14

Heisann!


Før du visste ordet av det , var leppene hans på dine. Det var så deilig. Du følte at du var i himmelen. Det var egentlig helt sykt at du satt og kysset selveste Justin Bieber. Gutten du hadde tapasert rommet ditt med. Han lente seg tilbake. " Du, jeg tror jeg må komme meg av gårde nå. Jeg har et intervju å rekke " sa han og ga deg et kyss på skinnet før han gikk.


 

Du gikk hoppende hjem. Du smilte og sang av glede. Du kunne ikke tro hva som akkurat hadde skjedd. Du gikk inn døra til huset ditt og nynnet på one time. ? Hei, hvorfor er du så glad da ? ? spurte mammaen din deg. ? Justin kysset meg ? sa du og var helt i dine egene tanker. ? * ditt navn * nå er det skjerpings med de Justin Bieber tingene du driver å innbiller deg. Siden konserten har du jo blitt helt rar siden du var på den konserten jo ? sa hun og så litt morskt på deg. ? om du ikke tror meg, så se her da ? sa du og tok opp mobilen din og viste et bilde du hadde tatt av deg og Justin i parken. ? Du snakket sant? ? sa moren din og så utrolig overasket ut på deg. ? Ja, tror du jeg lyver du eller? ? ? Ehm, gratulerer da jenta mi. Du for ta han med deg hjem en dag ? ? ja, det skal jeg ?. Du gikk opp på rommet ditt og gikk en tur på twitter. Du kjekket hva Justin hadde twittret. Han hadde skrevet ? It was a great time with * ditt twitter navn * in the park today ♥. Du rt han og skrev ? I had a great time with you too @justinbieber ♥ U are amazing. ? . Så logget du av og tenkte på alt det fine som hadde hendt. Du kunne bare ikke fatte at det virkelig var deg som fikk være den heldige jenta som datet Justin Bieber.


Det gikk mot kveld og det var på tide og sove. Rett før du la deg i senga ringte mobilen din. Du hadde somebody to love som ringetone. Du tok den og sa ? Hey ?. ? Hey shawty ? sa peronen i den andre enden. Det var da du skjønte at det var Justin. ? Ohh, hei Justin, Hvilket nummer ringer du med? ? sa du. ? Jeg bruker mamma sin mobil, men du, vil du bli med ut å spise? ? Spurte han. ? Nå? ? sa du litt forvirret. ? ja ? sa han og begynte å le den søte latteren hans.. ? Okey, jeg må bare skifte ? Greit, jegkommer å henter deg om en halv time ? sa han og la på.


Du gikk til skapet og fant fram en kort svart kjole, en tynn strømpebukse og noen høyhelte sko. Du gikk inn på badet og tok det på deg. Du ordnet håret ditt og gikk ned trappen. ? Hvor skal du hend så sent ? sa pappaen din. ? Jeg skal ut med Justin , han kommer om bare 2 minutter ? ? Åh, okei, men jeg må få møte han før dere drar ? sa han. ? ja vel , jeg vet du kommer til å elske han ?Amalie - bieberizme@hotmail.com
Kommenter her

1 Kommentarer

15.jul.2011 14:23

Heisann beliebers <3 

" Okei,sov godt og  drøm søtt da " " Jeg skal drømme om deg" svarte du og lokket pc`n forsiktig og la deg godt til rette under dyna di.


Det var morgen. Det var tidelig på morgen. Du våknet opp og gne deg i øynene før du så på klokka. " Halv 5 "Sa du til deg selv. Du tenkte at det kanskje var litt tidelig å stå opp da, så du la deg ned igjen på puta de for å sove. Etter noen minutter sovnet du igjen. Du drømte den fineste drømmen du noen gang hadde hatt. Du drømte om at du møtte Justin i parken. Han gikk bort til deg og ga deg en klem. Så snakket dere. Han hvisket " jeg elsker deg " i øret ditt. Så våknet du opp igjen. Du kunne ikke la være å smile når du tenkte på den herlige drømmen din. Du gikk og hentet noen klær. Så tok du de på deg. Deretter sminket du deg og ordnet håret ditt. Så gikk du ned og spiste frokost. Hele familien satt der allerede. De var neon skikkelige morgenfugler. De pleide å stå opp rundt 7 tiden, mens du likte å sove til hvertfall 10. " God morgen kjære, sovet godt? " sa moren din. "Ja, jeg hadde den mest fantastiske drøm " sa du og smilte lett. " så fint " svarte henne. " Hva skal du i dag da * dit navn*, med Mina eller? " sa moren din og så spørrende på deg. " Nei, jeg skal til parken med Justin 2 sa du. " haha, drøm videre du " sa moren din og lo. Du gadd ikke bry deg og gikk heller tilbake til rommet ditt. Du satte deg på en stol og tok fram mobilen din og sendte Justin en melding. " Hei kjekken, når skal vi møtes " klem * ditt navn * " Skrev du. Etter bare noen få sekunder fikk du melding tilbake. " er det greit med klokka 2? " " Selfølgeli " Skrev du tilbake.

Timer hadde gått og du var klar til å dra til parken for å møte Justin. Du gikk ned trappen og tok på deg skoene. " Hvor skal du? " spurte mammaen din. " Jeg skal jo møte Justin i parken sa jeg jo " " Nei, helt seriøst, hva skal du " sa hun og så litt sint ut. Du gadd ikke diskutere med henne så du sa bare ?"Neida, jeg skal møte Mina ? " Åh, okei, dere for kose dere da " " ja det skal vi " svarte du og gikk ut døren.

Du var fremme ved parken, og Justin stod der allerede. Du gikk bort til deg og han ga deg en klem. Akkurat som i drømmen. Dere satte dere ned og snakket om alt mulig. Han kom nærmere deg og hvisket tre søte ord i øret ditt. " Jeg elsker deg " hvisket han. Du tenkte litt og kom på at det var akkurat det som skjedde i drømmen din, Hadde du sanndrømt, tenkte du. Hmm.. dette var rart. " Hva er det du tenker på? " spurte Justin deg. " Bare at jeg elsker deg også " svarte du og så han i de fine brune øynene. Han kom nærmere ansiktet ditt. Dere var bare 2 cm fra hverandre. Før du visste ordet av det , var leppene hans på dine. Det var så deilig. Du følte at du var i himmelen. Det var egentlig helt sykt at du satt og kysset selveste Justin Bieber. Gutten du hadde tapasert rommet ditt med. Han lente seg tilbake. " Du, jeg tror jeg må komme meg av gårde nå. Jeg har et intervju å rekke " sa han og ga deg et kyss på skinnet før han gikk.


Mer?<3

- Christina <3

Kommenter her

2 Kommentarer

14.jul.2011 22:49

Hey beliebers <3

Bussen kom og dere satte dere inn. Så kjørte dere av gårde. Du tok opp mobilen din og lagret nummeret til Justin. Det eneste du gjorde i bussen på vei hjem var å sitte og smile mens du hørte på alle de fine sangene til Justin fra mobilen din.


Dere hadde kommet hjem. Mina var hos seg og du hos deg. Du satt og fortalte moren din alt som hadde kjedd. Hun trodde ikke helt på deg, men fikk nå være så. Du takket henne masse for at du fikk muligheten til å dra på konserten og ga henne en stor klem før du gikk på badet for å stelle deg. Du gikk inn, pusset tenner, skiftet også gikk du og la deg i sengen din. Du tok opp Pc`n din og gikk inn på twitter og skrev

" I had a wonderful time at the @JustinBieber concert today. I met him after his concert, that was the best time of my life " mange RT deg. Noen skrev. Åhh så heldig du var, kunne ønske det var meg, mens andre skrev at de ikke trodde på deg og at du bare jugde. Du gadd ikke bry deg, du visste jo at alt var sant. Så hvorfor gidde å bry seg da?! Du gikk inn på skype og la til Justin der. Også på msn. Du satt og surfet på nettet i noen minutter før det sto at Justin hadde logget på skype. DU trykket på han og skrev ?"Hei handsome"  Du tykte på videosamtaleknappen og han godtok. Dere satt og snakket i lang tid. Så sa han " Kan ikke vi treffes i morgen da pena? " "Jo, det kan vi " svarte du. " men hvor da"? ""jeg kan komme dit hvor du bor også kan vi møtes hvor som helst der " svarte han. "Okei, vi kan jo møtes i parken der er det ikke så mange folk " sa du og begynte å flire. " Men jeg må gå nå, skal legge meg " fortsatte du med. " Okei,sov godt og  drøm søtt da " " Jeg skal drømme om deg" svarte du og lokket pc`n forsiktig og la deg godt til rette under dyna di.

Mer?<3

- Christina <3
Kommenter her

3 Kommentarer

14.jul.2011 14:22

Hey beliebers<3

Også kysset han deg på skinnet og hvisket deg i øre ? Du er den søteste jeg noen gang har sett ?. Du så han inn i øynene og sa ? Takk, du er den kjekkeste jeg har sett ? også løp du bort til Mina som nesten var  fremme ved døra allerede.


Da du hadde kommet bort til Mina, tok du opp lappen og leste hva det stod. Kjære deg. Du er fantastisk. Jeg kjenner deg ikke, men jeg kan se på øynene dine at du er en utrolig snill og hyggelig person. Jeg har aldri sett noen med finere øyne og smil en deg. Bare ved å smile så gjør du meg glad. Her er nummeret mitt, skypen min og msn`n min. Håper vi for snakkes. Du så på Mina og fikk mange tårer i øynene så du ikke klarte å se henne lenger. Du ga henne lappen og lot henne lese den. Du så på henne at hun var glad på dine vegne, men samtidig ganske så sjalu. " Det var jo koselig det da " sa hun og smilte et lite smil til deg. " mhm " sa du og gikk videre. Dere var på bussholdeplassen. Det var bare 2 min til bussen skulle komme. Dere ventet. Dere snakket om konserten og hvor vellykket den var. Og hvor glade dere var for at dere endelig hadde fått møtt deres største idol Justin Bieber. Dere var så lykkelige.

Bussen kom og dere satte dere inn. Så kjørte dere av gårde. Du tok opp mobilen din og lagret nummeret til Justin. Det eneste du gjorde i bussen på vei hjem var å sitte og smile mens du hørte på alle de fine sangene til Justin fra mobilen din.

mer?

Sorry for litt kort del!

-Christina!<3


 
Kommenter her

3 Kommentarer

13.jul.2011 19:26

Heisann Beliebers <3

Han kom til deg. Tok deg i hånden, samtidig som han la igjen en liten hvit lapp. Du lurte så på hva det var. " Mina, han ga meg en lapp " sa du og smilte fra øre til øre. " Hva står det ? "


Du åpnet lappen og leste : Hey shawty, møt meg backstage etter konserten. Ta gjerne med deg venninna de om du vil <3 Hugs from Jb. ? Serriøst, Vi skal møte han, vi skal snakke med han backstage ? ? Hvorfor tror du han vil snakke med oss, eller deg ? ? Spurte Mina deg og så litt skeptisk ut. ? Jeg vet ikke, men jeg vet i allefall at jeg er den heldigste jenta i verden ? sa du og begynte å le fordi du var så glad. Dere fortsatte og se på konserten. Dere hoppet, danset og sang hele tiden. Du så at Justin så på deg nesten hele tiden under hele konserten. Dere hadde øyenkontakt og han smilte mer til deg.

Konserten var slutt. Du og Mina var de eneste igjen i salen. Så kom Justin fram. Han så seg litt rundt og så gikk han bort til dere. ? Hei Justin ? sa du og smilte. ? Hei peninger ? sa han tilbake. Hjertet ditt dunket fortere og fortere. Du var flau og glad samtidig. Dere ble stående der å snakke i en god stund. Dere tre snakket om alt fra skolen til hvorfor dere liker han. Han var snill og hørte på hva dere hadde å si og dere hørte på han. Så kom du på at det var noe du hadde glemt. Du tok fram vesken din, og tok opp det store kortet du hadde laget til han. Du ga han kortet. Han så utrolig glad ut. Han satte seg ned og begynte å lese. Han hadde lest ferdig kortet og du så at han fikk noen tårer i øyenkroken sin. ? Hvorfor har du tårer i øynene ? er det noe galt ? spurte du og så beskymret ut på Mina. ? Nei, det er bare at det du skriver er så fint ? ? Awww ? sa du. Mina så på klokken. Den hadde blitt 22.00. En time siden konserten var slutt. ? * ditt navn * vi burde kanskje gå, bussen går om bare 10 minutter. Selv  om du kunne ønske du kunne blitt der for all evighet, så kunne du ikke det. ? Jeg tror vi må dra nå ? Sa du og hadde et trist blikk. ? okey, men vi snakkes ? sa han og ga deg enda en lapp. Mina ga han en klem også begynte hun å gå mot utgangen. Så ga du han en klem. Det var ikke bare en klem, men en lang klem. Også kysset han deg på skinnet og hvisket deg i øre ? Du er den søteste jeg noen gang har sett ?. Du så han inn i øynene og sa ? Takk, du er den kjekkeste jeg har sett ? også løp du bort til Mina som nesten var fremme ved døra allerede.

Jeg glad for kommentarer :)

mer?

- christina <3 
Kommenter her

3 Kommentarer

12.jul.2011 07:36

Hei <3

Åjj, Mina det er 2 minutter siden den starta " " Okei, kanskje vi burde løpe da ?"Dere løp av gårde. Så sto dere rett foran inngangsdøra. Dere gikk inn og viste billettene. Dere fant plassene deres på første rad. Heldigvis hadde ikke Justin Begynt enda. Det var bare åpnings nummerene. 


Nå var det bare ti minutter igjen til konserten begynte. Det så dere på storkjermen som var rett foran dere. I mens dere ventet på at Justin skulle komme ut. Holdt Dj tay james å fikk dere i gang med å danse og hoppe. Det var bare 10 sekunder igjen. Hele salen telte ned fra ti " Ten, nine, eight, seven, six, five, fore, three, two, one!!!!!! " Da stod Justin på scenen. Hele salen skreik. SÅ hørte vi musikken begynne. " Oooh, ooooh, I`ts Jb jb jb, My friends say am a fool to think "  Han sang Love me. Du elsket den sangen. Du stod foran setet ditt og hoppet og danset og sang så høyt du bare kunne. Han fortsatte med sangen Bigger.  DU var så glad, du var den gladeste jenta som levde på jorden akkurat da. Så var sangen slutt. Justin så på deg og smilte også blunket han, så gikk han av scenen for å bytte klær. Du kjente att du ble varm inni deg, du kunne ikke stoppe å smile. " * Ditt navn * , Justin smilte til deg!!!!! Sa Mina og så ganske oversaket ut i ansiktet.  " Jeg vet " svarte du mens du var i dine helt egne tanker og en liten tåre trillet nedover skinnet ditt.

Så kom Justin hoppene ut på scenen igjen. Man så på hele han at han virkelig brant for det han gjorde. Han sang og danset med masse innlevelse. Så gikk han til den ene enden. Han strakte fram hånden sin og lot belieberne ta på den. Han løp bortover og tok så mange som mulig i hånden. Han kom til deg. Tok deg i hånden, samtidig som han la igjen en liten hvit lapp. Du lurte så på hva det var. " Mina, han ga meg en lapp " sa du og smilte fra øre til øre. " Hva står det ? "

Sorry for enda en kort del :P

Hva syns du?

- Chirtsina :D
Kommenter her

1 Kommentarer

11.jul.2011 10:02

Heisann Biebettes <3 ( eller ossen det skrives xD )

tter en lang dag var det på tide å legge seg. Dere la dere i sengen og skravlet om hvor fin konserten kommer til å bli. Dere skravla helt til klokka 2.00. Det var da dere sovnet. 


Dere våknet, dusjet, kledde dere, sminket dere, spiste frokost, pusset tennene deres også var dere helt klare til å dra. Du hadde passet på å ta med kamera, mobil, penger og lipglos. Du hadde også med deg et stort hjemmelaget kort som du skulle prøve å gi han hvis du fikk møte han. Dere tok på dere sko og gikk glade ut i bilen. Du kom på at du hadde glemt noe. Så du løp inn i huset og hentet det. Du kom ut i bilen igjen med en cd i hånda. " Sett inn denne " sa du til mammaen din som var så heldig og fikk lov til å kjøre dere til konserten. Det var det hun likte minst med turen. Moren din satt på cden og dere sang så høyt at sikkert alle på gata kunne høre dere. Etter en times kjøring var dere fremme ved arenaen. Klokka var bare 14.00 og dørene til konserten åpnet ikke før klokka 17.00. Så dere bestemte dere for å gå å finne et sted å spise. Dere gikk 20 minutter før dere fant er sted. Dere gikk inn og fant dere et bor. Etter dere hadde fått i dere mat så betalte dere, gikk en tur på do også bestemte dere for å se om det var noe morsomt å se på i Oslo. Etter å ha gått eller nærmest løpt i 5 minutter fant dere en bod der de solgte forskjellige Jb ting. Du kjøpte deg 3 armebånd, ett det stod "Bieberfever " , ett med " I <3 Justin Bieber " og et med " Justin Bieber is the best ". Også kjøpte du en bag med bilde av Justin på. Mina kjøpte også noen ting. Hun kjøpte en Justin Bieber pute og en pakke med Justin sillybandz.

" Ehm.. *Ditt Navn* du vet at klokka er kvart over fem. Vi burde kanskje komme oss tilbake til arenaen nå " sa Mina litt redd. " åjj, shitt ." Dere gikk og gikk, men fant ikke veien tilbake. Så dere bestemte dere for å spørre noen. " Unnskyld meg, men vet du veien til Telenorarena?" Spurte du til en godt voksen dame som gikk forbi. "Dere går rett fram også til høyere, så følger dere veien en god stund, før dere tar av til venstre. " svarte damen og smilte til dere. " Tusen takk ." Dere begynte å gå rett frem også gikk dere til Høyere. Etter dere hadde gått der i 5 minutter så lurte på om ikke snart den veien til venstre kom. Dere gikk og gikk, men kom ikke til noe sted å ta av. Dere bestemte dere for å spørre enda en person. Da dere så en mann kom i mot dere så stoppet dere han og spurte om veien til arenaen. " Jo, Hvis dere snur dere 190 grader rundt og går i ca 10 minutter så skal dere gå inn en vei til høyere ? svarte han. Dere takket i kor. " Herregud, vi har gått forbi for lengst? " sa du litt snurt. " ja, vi for bare gå tilbake og være litt mer obs nå ." dere gikk også fant dere veien. Så dere gikk inn til høyere. " Der er den " sa Mina og pekte på arenaen. " Åjj, Mina det er 2 minutter siden den starta " " Okei, kanskje vi burde løpe da ?"Dere løp av gårde. Så sto dere rett foran inngangsdøra. Dere gikk inn og viste billettene. Dere fant plassene deres på første rad. Heldigvis hadde ikke Justin Begynt enda. Det var bare åpnings nummerene. 

Hva syns du?

- Christina <3333

 
Kommenter her

1 Kommentarer
hits