Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


26.jan.2012 23:42

Hei! Æ kn dessverre ikke blogge mer her! Æ e altfor opptatt! Men det kan hende at æ laga en ny historie, men på en anna blogg:) æ beklaga virkelig!

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

21.jan.2012 00:22

*DN* skulle til å svare før en ung gutt på vår alder kom mot oss "Eyy! *DN* kom hit, her er hotellet!"

Fortsatt Justin sitt synspunkt.

Han så kjempe kjent ut. Hvor har jeg sett han før? Han kom nærmere. "Eeyy! Justin!" Oja! Nå vet jeg hvem det er! Har jeg vært så dum? Ofc! Joakim, BESTEVENNEN hennes? Var det han hele tiden? Neineineineineinei! Nå følte jeg meg dum!! Hvordan kunne jeg. Jeg begynte å slå meg selv i pannen.

*DN* sitt synspunkt.

Justin stod der og slo seg selv i pannen. Hva driver han med? Oja, han innså nå at han var dum, og var sjalu på min egen bestevenn.. Hah, det høres så dumt ut. "Justin? Går det bra?" jeg så rart på han. Han ristet litt på hodet. Og så mot meg. "Du, *DN* jeg beklager! Jeg trodde det var Joakim eksen din" du hørte noen le. Du snudde deg og der stod Joakim. "Meg? *DN*? Duuude, hun er bestevennen min! Jeg er ikke eksen hennes?" du fikk hellt lættis, og forklarte Joakim alt mens dere gikk opp på rommet hans. Justin rødmet nesten hel veien opp, og du så ha ble mer og mer flau. Dere gikk inn på hotellrommet og satte dere ned i sofaen som var der. "Så, Justin. Du trodde jeg var Joakim? Eksen hennes?" Joakim snudde seg mot Justin. "ehh, ja. Fordi Nina sa at du du gikk til en som het Joakim, og da tenkte jeg på eksen din" han snudde seg mot deg. "Men kan vi glemme dette, *DN*? Kan du tilig meg?" Såklart tilgir du ham? Det var en feil. Men han hadde uansett ikke rett til å kysse Nina? "Ja, jeg tilgir deg" "Yes" kunne du høre Justin si, men du fortsatte "men du hadde ikke rett til å kysse Nina" du så strengt på han. "Halloooooo! Jeg er hjemme!" du snudde deg mot døren og der stod....

Sorry for en kjedelig del, men jeg har feiret bursdagen min, og nå har jeg besøk av bestevennen min:) kommer nok 2 deler imorgen:)

//Charlotte
Kommenter her

1 Kommentarer

19.jan.2012 19:18

Han satt ved benken dere satt på for noen dager siden.

Du gikk mot han. Du kunne se at han hadde en gitar i fanget. Du gikk nermere. Han så opp og du kunne se at han hadde grått. "Justin, vi må snakke. Først hva mener du med at jeg har blitt forelsket i Joakim igjen? For det første han er bestevennen min, for det andre jeg har aldri hatt følelser for min bestevenn. Og det andre jeg ville spørre om hvorfor i hellvette kysset du Nina?" du merket at du ble sur bare av tanken på det. Han så på deg med et hva-mener-du blikk. "*DN* la meg forklare. Jeg skulle gå bort til deg men du begynne å løpe til en dude. Også spurte jeg Nina om hvor du skulle, så svarte hun at hun skulle til en som het Joakim, og jeg trodde det var eksen din, også så eg at du ble kjempe glad så tenkte jeg ikke over på hva jeg gjorde.." du kunne se med engang at Justin var lei seg. Egentlig ville du bare hoppe i armene hans og kysse han overalt. Men det ble for dumt. Du satte deg nermere han. Du kan han en klem fra siden. Justin reiste seg opp og du fulgte etter, utenom å ødelegge klemmen. Dere stod sånn leeeenge, ja da mener jeg lenge. Men det ble brutt at den freakings mobilen din ringte.

Justin's synspunkt.

*DN* sin mobil ringte. Flott! Ødela alt sammen. Håper henne vare tilgir meg. Det var bare kjempe dumt det jeg gjorde. *DN* tok opp telefonen sin. Hun hadde noen fæle sår på armene. "Hallo (...) jaa (....) Men, ok! Greit, skal jeg ta med Justin? (....) jaa, vi har fikset opp, tror jeg. (.............) ok, slapp av litt, ja jeg forteller når eg kommer. OK, elsker deg å, Joakim" *DN* la på. Men Joakim, hvem var det igjen a? Navnet høres så kjent ut. "*DN*?" hun snudde seg mot meg. "ja?" hun begynte å gå. "Hvem er egentlig Joakim?" hun så på meg med et lurt smil. Nei, uff! Nå føler jeg meg dum. "Joakim? Husker du ikke Joakim? Du kødder vell nå Justin?" hun formet leppene som en stor O. Jeg prøvde å tenke. "burde jeg?" jeg så spørrende på hun. *Dn* stoppet opp og så på meg. "Vi skal til dem nå, så da får du finne det ut" "Ok, så alt er bra mellom oss?" *DN* skulle til å svare før en ung gutt på vår alder kom mot oss "Eyy! *DN* kom hit, her er hotellet!"

Hva tror du *DN* svarer?

//Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

19.jan.2012 16:34

Og der så du noen du absolutt ikke hadde forventet å se..

Karine!? Hva gjør hun her? Hun hadde vært bestevennen din helt siden barnehagen, og du kunne stole på hun og dere var alltid med hverandre hjem ogsånn. Men så skulle du jo til Justin og være her resten av sommeren. Du snudde deg mot Joakim i håp om at han visste hva hun gjorde her. "Ikke vet jeg hvorfor hun er er?" du snudde deg mot hun og prøvde å løpe. Men akkurat da tok noen deg i armen. "Ikke lov til å løpe, *DN*!" Ååh.. Joakim var alltid så beskyttende! Virkelig glad for at han er miin bestevenn! Karine hadde lagt merke til deg. Så hun løp mot deg isteden. Du åpnet armene dine, og hun løp rett inni dem. "*DN* jeg har virkelig savnet deg!" vi klemte kjempe lenge. "Aww, savnet deg også Karine!" "Hadde det ikke vært for at Justin hadde ringt så hadde jeg nok ikke vært her! Jeg fikk lov til å fly med privatflyet hans" hun smilte stort mot deg. "Hæh? Justin, var det han som ringte deg?" det var litt søtt av han, at han tenkte på det. Karine nikket. "Joakim!" hun la merke til Joakim først nå. De klemte en stund. Men du avbrøt dem. "Jeg går og prøver å finne Joakim jeg! Hadebra, sees i kveld da" de nikket. "hvor kan han være da?" mumlet du stille for deg selv. Du prøvde å få tak i en taxi. "Taxi!" du veivet med hånden og fikk en taxi. "Til parken" han begynte å kjøre til parken. Du ga han penger og gikk ut døren. Du bevegde deg mot parken og da så du han. Han satt ved benken dere satt på for noen dager siden.

SORRY FOR KJEDELIG DEL! Men jeg har litt dårlig tid, haha, skal dusje, ny del, spise, ny del, lekser, ny del.. Så
Må bare fordele det litt :)

// Charlotte
Kommenter her

0 Kommentarer

18.jan.2012 23:21

Sorry for ingen deler! Men jeg var egentlig syk idag og igår, så orket ikke skrive noen deler! Beklager assa!:) men lover at imorgen skal dere få 3 deler :)))
Kommenter her

0 Kommentarer

16.jan.2012 22:00

Tusentusentusen takk for alle de søte kommentarene! Det gir meg mer motivasjon til å skrive.
Dette er ikke så lang del dessverre, har en biiig spansk prøve imorgen! Så må øve til den:)

Haha, men må stikke! Hade broo" jeg løp bort til resepsjonen. "Ja, hva er det?" jeg var litt andpusten etter å ha løpt. "Jo, det gjelder *DN*"

jeg nikket for å vise at hun skulle fortsette. "Hun hadde bare smerter i hele kroppen hennes, siden smertestillende hadde gått ut, og da kommer det oftest som et sjokk" legen smilte vennlig. "Men blir *DN* skrevet ut idag da?" jeg så på henne. Håper hun kommer ut i dag da. Det var tydelig på at hun ikke visste hva jeg snakket om med Joakim. Legen avbrøt meg i tankene. "Ja, hun blir det" jeg så på henne i noen sekunder. "Men hukommelsestap, er det med smertene?" jeg ventet i spenning. Hvis det fulgte med skjønte jg at *DN* ikke skjønte noe sv det jeg sa. Men hvis det ikke er med må vi snakke sammen. "Nei, ikke noe hukommelsestap, det kan jeg garantere deg" jeg pustet lettet ut. Hvor var mammaen og pappaen hennes, egentlig? "Og foreldrene hennes måtte dessverre på noe jobb greier" shiiit.. Kunne hu lese tanker? Jeg så litt sjokkert på hun.

*DN* sin synsvinkel.

Det banket på døren. Du snudde deg mot døren da den ble lukket opp og inn kom Joakim. Han løp mot deg og klemte deg lenge. "unnskyld unnskyld unnskyld! *DN* jeg er verdens verste bestevenn! Jeg beklager!! *DN* værsåsnill å tilgi meg!!" du så helt lost på Joakim. "Joakim, slapp av! Jeg har det fint! Jeg tilgir deg såklart Beste!" du klemte han tilbake. Det banket på døren og inn kom Dr.Henry. "*DN* du kan gå nå" du prøvde å komme deg opp fra senga, og klarte det til slutt med litt hjelp av Joakim. Dere gikk ut av rommet ditt. Dere gikk inn til heisen. "*DN*!" Joakim klemte deg lenge. "Du aner ikke hvor glad jeg er for at du lever!" "aww, Joakim!" du klemte han tilbake. Heisen plinget og dere gikk ut. Du sa ifra at dj gikk bare for å dobbelsjekke. Dere gikk ut hoveddøren. Og der så du noen du absolutt ikke hadde forventet å se...

Hvem tror du det er? 7 kommentarer og neste del kommer ut :))

//Charlotte
Kommenter her

7 Kommentarer

16.jan.2012 19:32

"LEVER HU!? HVORFOR SA DERE IKKE IFRA AT HUN VÅKNET!!???" du snudde deg sakte og der stod......

Justin løp mot deg. "*DN* hvordan går det?" du så på han litt før du snudde deg mot Dr.Henry igjen. Han ga deg penn og papir. Du begynte å skrive ned "har hatt det verre" du viste han lappen. "*DN*" Justin tok et godt tak rundt deg. Du vrei deg unna han. Du fortsatte å skrive: "Justin, du må bare skjønne at det er over. Du tror vell ikke at du kan kysse hvem jente du nettopp har blitt kjent med, og tro jeg ikke er sur.." egentlig det eneste du ville var å kaste deg rundt halsen hans, mens en del av deg ikke ville fordi du var sur på han. "Men, jeg trodde du hadde mistet følelsene dine for Joakim!?"

*Justin's synsvinkel*

"Men, jeg trodde du hadde mistet følelsene dine for Joakim!?" *DN* ga meg et blikk. (Som man oftest gir når man ikke skjønner no) det var tydelig at hun ikke skjønte hva jeg mente. Har jeg driti meg ut nå? Hva søren skjedde? "hva.. Hva mener du?" *DN* hadde en skarp og rusten stemme. Hun kunne snakke! "*DN* du snakker!"

tilbake til *DN*

Jeg snakket! Jeg snakket nettopp! "*DN* har du følelser for Joakim igjen?" Justin så på deg med et bekymringsfullt annsikt. Hva snakket han om? "Justin? Hva fader snakker du om?" du så stygt på han. Du fikk plutselig skikkelig smerter i hele deg. "AAAAU! FYFAEN DET GJØR VONDT! FYTTI ENHJØRNINGSLAND!" du fikk drit vondt og du klarte ikke la vær å skrike. Justin dro i snoren og straks kom det en legen inn. Hun gikk innpå apparatene. "Bieber, du må dessverre gå ut" damen smilte vennlig til han. Og han gikk lydig ut av døren. "Jo, *DN* det som hendte.....

*Justins synsvinkel*

Jeg gikk lydig ut og ned til kantinen. Der så jeg Chaz sitte. Chaz? Hva gjør han her? Skal han besøke *DN*? Jeg gikk bort til han. Eller nærmest løp mot han. "Hey, broo! Hva gjør du her?" jeg smilte stort mot han. "Jeg skal besøke *DN*. Hun ba meg komme hit" han smilte. "Kan Jashmanon komme til resepsjonen?" jeg så på Chaz som var full igang med latterkrampen. "Really? Jashmanon? Justin kom du ikke på noe bedre?" jeg begynte å le av tanken på det. "Jeg sa at hvis hun skulle rope meg opp måtte hun ta det navnet. Haha, men må stikke! Hade broo" jeg løp bort til resepsjonen. "Ja, hva er det?" jeg var litt andpusten etter å ha løpt. "Jo, det gjelder *DN*"....

Hva tror du det er? 5 kommentarer og neste del kommer ut :) BTW, har du noen ideer for hva du vil skal skje videre? Bare si ifra:))

//Charlotte
Kommenter her

7 Kommentarer

15.jan.2012 18:48

"*DN* det er nå eller aldri! Du må bestemme deg fort!" Du snudde deg og der stod bestemoren din! "ja, jeg har bestemt at jeg skal..."

Du så på bestemoren din, før det kom inn 3 leger. De virket stresset. Du løp bort til bestemoren din. Så på hun litt. Hun hadde felt endel tårer nå. "Jeg beklager virkelig bestemor, men jeg tror nok at dette er det beste for meg" du så på hun med triste øyne. "Jeg forstår det, *DN*. Og jeg er alltid vedsiden av meg hvis det er noe. Jeg kan se og høre deg, og svare deg med tegn. Husk at du alltid er godjenta til bestemor" Bestemoren din gikk mot deg og ga deg en klem. Du fellet noen tårer du også. "Jeg elsker deg, bestemor!" det var sant. Du elsket henne virkelig. "Hade, sees engang i fremtiden!" du lokket igjen øynene dine.

*Justin's synsvinkel"
Jeg følte at *DN* kom til å leve, men en stor del føler også at hun dør. Hva skal jeg gjøre hvis *DN* ikke lever? Hvordan skal livet fungere? Apparatene begynte å pipe, jeg skvatt. Det kom inn 3 leger og ba meg gå ut. Hva skjer? Kom hun til å dø? Eller leve? Er det min feil? Tankene svirrer rundt i hodet mitt. Jeg lukket igjen døren bak meg og satte meg ned på stolen som satt vedsiden av døren.

* *DN*'s synsvinkel*

Du kjente en stor smerte i hele kroppen din. Du prøvde å åpne øynene dine men det gikk ikke. Hvor var du? Hva har skjedd? Du kom plutselig på det med Joakim og bestemoren din. Og du hadde slått opp med Justin!? Du hadde krampe i beinet og i magen. Du prøvde å snakke men det kom ikke ut noe spess lyd. Du prøvde å spørre etter vann, men du hadde så skarp stemme. "Vann" du prøvde å si det. Ingen hørte deg. "Vann!" du sa det litt høyere. Han ene legen snudde seg mot deg. "HUN ER VÅKEN! FOR ET MIRAKEL!" han ble ganske sjokkert. Du så bare rart på han. Hva skjedde nå? "Vann" gjentok du. Legen som tydeligvis het Dr.Henry hentet et glass med vann. Du begynte å drikke en slurk. To slurk. Tre slurk. Han tok glasset og satte det på nattbordet. "Okeyy, du har vell litt smerter i kroppen din. Og du kan ikke snakke eller røre på deg. Men vi vil at når du mener "ja" så skal du blunke en gang. Hvis du skal si nei, blinker du to ganger. OK?" du blinket en gang. "flink jente" du prøvde å smile, men det ble helt fail. Så du ga et lite nikk.
"LEVER HU!? HVORFOR SA DERE IKKE IFRA AT HUN VÅKNET!!???" du snudde deg sakte og der stod......

Hvem tror du står der? 5 kommentarer å neste del kommer ut:))

//Charlotte
Kommenter her

6 Kommentarer

15.jan.2012 14:00

Det kom endel spørsmål om del 7.
- Ingen kunne se hun fordi hun var påenmåte et "spøkelse" hun var i koma, og siden bestemoren er død, er det bare de døde som kan se henne :)

"Jeg elsker deg bestemor! Vet du det?" du så på henne en stund før noen ropte "HVOR ER *DN*? VI MÅ SE HENNE!!!" du snudde deg og der stod...

Der stod mammaen og pappaen din. De hadde mange leger rundt seg for å roe dem ned. Det såret deg skikkelig å se dem sånn. Du hadde lyst til å bare rope på dem å si at alt var helt fint. Men ingenting gikk fint. For i real life så lå du bevisstløs med masse smerter og mange ledninger på hånda. Kommer du egentlig til å overleve? "Det er opp til deg *DN*" det var akkurat som hun hadde lest tankene dine. Opp til meg? Men hva skal jeg velge? Du merket at dette var et veldig vanskelig valg å ta. Men hva var egentlig rett? "jeg skal gi deg litt tid til å tenke jeg, *DN*" bestemoren din ble plutselig borte. Hvor ble hun av? Du ble sittende igjen å tenke litt på valget ditt. Du bestemte deg for å gå opp å se på rommet ditt. Du brukte litt tid på å finne det. Du så inn i det lille vinduet som var i døren. Noen leger åpnet døren og gikk inn. Du fulgte etter. Du satt deg ned på stolen som satt ved siden av sengen. Legene gikk ut og kom inn igjen, like etter kom moren og faren din. Moren din datt ned på gulvet og gråt. Du synes det var så trist å se henne sånn. "Hvorfor *DN*? Hvorfor? Hun er jo så ung!" moren din sin stemme gikk gjennom ørene dine. "shh, *DittMorsNavn* alt skal gå bra til slutt, og hvis det ikke går så bra, skal vi klare oss gjennom dette sammen" du synes det var så søtt, faren din kom alltid med noe trøstende å si. Døren gikk opp og inn kom en gråtende Justin. "Beklager, *DMN* og *DFN* jeg skal la dere være alene" innerst inne ville du ikke at han skulle gå. "Neida, vi skulle akkurat til å gå" Moren og faren din gikk ut av døren. "*DN* værsåsnill og ikke dø! Du er alltid så skjønn, herlig, morsom, søt, nydelig! Jeg kunne ikke fått en mer herlig kjæreste, eller vi er ikke sammen da.." han lagde en trist grimase. Du ville bare hoppe i armene hans. "Jeg vet du ikke kan høre meg. Men jeg vet at det jeg gjorde var galt. Jeg ble sjalu da jeg så deg og Joakim. Jeg trodde du hadde mistet følelsene dine for han! Trodde det var derfor du slo opp" hææh? Vent nå litt? Jeg har ikke følelser for Joakim? Hva skjedde nå? Det begynte å pipe i maskinene dine igjen. "*DN* det er nå eller aldri! Du må bestemme deg fort!" Du snudde deg og der stod bestemoren din! "ja, jeg har bestemt at jeg skal..."

Hva tror du hun velger?

5kommentarer og neste del kommer ut:) BTW; vil dere ha maraton idag?:)

// Charlotte
Kommenter her

6 Kommentarer

14.jan.2012 16:48

Sorry for at jeg ikke har noen særlig bilder, men jeg blogger fra Iphonen min, så det blir litt fail:p

*DN* synsvinkel

Vi rygget ut og gasset på. "Joakim pass opp for den bilen!" ropte du så høyt du bare kunne.


Du tok hånden til Joakim og klemte den hardt før alt ble svart. Du prøvde å åpne øyna men det funket ikke. Du kunne ikke kjenne kroppen din. Hvor var du? Hvorfor kunne du ikke kjenne kroppen din? Hva skjedde? "Hallo? Hvor er jeg?" du prøvde å si noe. "Du er hos meg nå, DN" Du kunne høre den myke rolige stemmen til bestemoren din. "Bestemor? Hvor er jeg? Hva har skjedd?" Du merket tårene presse på. "Du og Joakim kræsjet med en bil. Og nå ligger du i koma på sykehuset" du kjente tårene presse på. "Men hvordan går det med Joakim da?" Nå kunne du se bestemoren din. Dere var i et lite hvit romslig rom. Ingen andre var der. Bare dere to. Helt alene. "Joakim har det bra, kjære deg. Du rakk ikke ta på deg sikkerhetsbelte før dere kræsjet. Så du ble ganske hardt skadet og kan dø nårsomhelst" Dø nårsomhest? Hva mente hun med det? "Bestemor? Hva mener du?" du ble ganske forvirret. "Det jeg mener DN er at du kan velge om du vil dø, og være her hos meg, eller om du vil ned der og leve i real life" Den måten bestemor sa det på var vanskelig å velge. "Men kan vi dra bort på sykehuset for å se?" Bestemoren din knipset med fingeren og plutselig sto dere ved sykehuset. "Ingen kan se oss" det var litt digg å tenke på at du kunne se alle rundt deg, men ingen kunne se deg. Dere gikk inn på sykehuset og inn på rommet ditt. Du kunne se den bevisstløse kroppen din ligge på sykesengen og en gråtkvalt Justin ligge vedsiden av. "Bestemor? Hva gjør Justin her?" Du snudde deg mot hun, du fikk litt sjokk. Plutselig begynte alle apparatene rundt deg å pipe. Inn stormer 3 leger og ber Justin gå ut. "Hun har hjertestopp! Ta henne med på operasjons bordet!" en brun mann med hvit frakk ropte ut til de andre legene. Du snudde deg mot bestemoren, men hun var ikke der? Hvor var hun blitt av? Du orket ikke se på at de opererte deg så du gikk ut. Ingen kunne se deg og det var ganske digg og kunne gjøre masse kødd utenom at folk brydde seg eller kunne idetheletatt se. Du gikk til kantina, du så bestemoren din sitte ved en tom benk. "hvorfor gikk du? Jeg ble litt redd" du så på bestemoren din. "Jeg orket ikke se gullet mitt sånn" Du satt deg ned vedsiden av henne. Og klemte henne hardt og godt inntil deg. "Jeg elsker deg bestemor! Vet du det?" du så på henne en stund før noen ropte "HVOR ER *DN*? VI MÅ SE HENNE!!!" du snudde deg og der stod...

Hvem stod der tror du?:o

5 kommentarer og neste del kommer ut:D

//Charlotte
Kommenter her

6 Kommentarer

13.jan.2012 21:35Der stod Justin og kysset Nina? Wtf? Så du riktig nå? Du snudde deg mot Joakim. "Møt meg her, ikveld klokken 19.00!" du løp bort til Nina og Justin. Du så først på Nina, så på Justin. Du klæsset han hardt på kinnet. "Hva i helvette er det du tror du gjør, Justin? Jeg trodde vi var sammen, men det er visst over!" du var sint, skuffet og ikke minst såret. Du visste ikke hva du skulle gjøre. Du hadde nettopp slått opp med Justin? Shitshitshitshit. Alle kommer til å kalle deg 'Jenta som slo opp med Justin Bieber' du snudde på hælene. Han kan ikke kysse en helt random jente og tro du ikke være sint på han. Du begynte å løpe "*DN* jeg kan forklare!" men du stoppet ikke. Du løp bort til Joakim og gjengen. Du hadde masse tårer i øynene. "Joakim! Kjør meg hjem!" Joakim så på deg, men ble sjokkert da han så all sminken din gnidd ut i annsiktet. "forklarer i bilen:)" du smilte litt. Dere gikk til bilen hans som han hadde leid. Du snudde deg en siste gang og så Justin sitte med hode i hendene på benken. Du synes litt synd på han. Men fuck han da! Han kysset en annen jente foran deg MED VILJE. Og tenke på dette fikk deg til å gråte enda mer! "Så, beste! Fortell!" Joakim var veldig utålmodig. Du satte deg inn å forklarte det du hadde sett. Og hva du hadde sagt. " og nå vil jeg sove på hotellet ditt inatt!" avsluttet du. "Såklart kan du det! Men du burde la han forklare seg" Joakim var alltid så hjelpende. "Da får han ha en god unnskyldning" mumlet du lavt. "hva?" Joakim så på deg. " Bare kjør meg til Justin så jeg får pakket.

*Justin's synsvinkel*

Hvorfor skulle *DN* gå tilbake til Joakim? Han var jo utro (Justin vet ikke at det var bestevennen) jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, så jeg bare drar hjem. Jeg satte på litt høy musikk. Akkurat da kom "Favorite girl" på, den hadde jeg laget til *DN* så jeg skrudde den av. Akkurat idet jeg skulle kjøre opp oppkjørselen så jeg *DN* hoppe inn i en rød sportsbil. Skal jeg følge etter dem, kanskje? Eller blir det bare for dumt? Nei, jeg gjør det! Jeg kjørte bare vidre å latet som ingenting. Jeg snudde i rundkjøringen, og akkurat da hørte jeg et dunk.

*DN* sitt synsvinkel

Vi rygget ut og gasset på. "Joakim, pass opp for den bilen!" ropte jeg så høyt jeg bare kunne!

// Charlotte
Kommenter her

5 Kommentarer

12.jan.2012 21:51

"hvaa? hvorfor smiler du? Sa jeg noe morsomt?" Du kunne såvidt høre Justin bak alle tankene dine.

Du kom til deg selv igjen. "H-v-o-r-f-o-r smiler du?" gjentok Justin seg. Du så lenge på han. Han er så herlig! "Bare tenkte på en gutt som er helt AMAZING!" ropte du drømmende ut. Justin så på deg med et nærvøst uttrykk.

*Justin's Synsvinkel*

Jeg så på *DN* med et nærvøst uttrykk. En amazing gutt? Var det meg, eller skulle hun til å slå opp? Var det derfor hun ville sette seg på en benk? På denne benken? Var det planlagt? Alle disse tankene svirret runft i hodet mitt. *DN* skulle akkuratt til å si noe.

*Tilbake til ditt2

Jeg åpnet munnen for å si noe. Men lukket den straks. skulle jeg pranke Justin litt? Eller ble det litt slemt? JA, jeg gjør det. Men med hva? Jeg tenkte meg om i 5 sekunder, da jeg åpnet munnen min for å si no. "Joakim" faen.. hvorfor sa jeg Joakin? Joakim er eksen min. Vi var sammen helt til jeg dumpet han siden han var utro, og Justin hjalp meg gjennom den tiden. Jeg kunne se at Justin ble sur, lei seg og nærvøs. "men.. men.." Justin sa ikke noe mer. "Haha, jeg køddaa! Du skulle sett annsiktsutrykket ditt" med en gang jeg sa kødda så jeg utrykket til Justin forandret seg. "Fy søren, *DN* PAYBACK!* Han bærte deg opp, og løp mot fontenen som lå der, og kastet deg utti. "JUSTIN DREW BIEBER!" ropte du med engang du kom opp fra vannet. men det skulle du ikke gjort, for med en gang kom det paparazzier og jenter som ikke gikk ann å tellle for det var så mange. Så uheldige som dere var hadde du ropt ut når det var en slags bieberparade på sletta som var der. "hvordan er det mulig.. Hvorfor så ikke jeg dem?" mumlet du stille for deg selv. "Kom, la meg hjelpe deg" du snudde deg og der stod en jente du ikke ante hvem var. Hun rakte armen sin mot deg. Du tok den imot. "Tusen takk, så snilt av deg!" Du smilte takknemlig til jenta som tydeligvis var en belieber, siden hun hadde Justin Bieber caps, ring, genser, halsbånd, sko og en bukse hvor det stod "Justin Bieber" på ræva. Du tok hånden hennes og løp ut av mengden. "kom hit, bli med meg" dere løp bort på sletta. "JUSTIN BIEBER LØP BORT MOT SKOGEN!" ropte du høyt ut til alle. Alle snudde seg men brydde seg ikke. Du så en gutt løpe inn mot skogen. "JO SE!" alle snudde seg og så samme gutt som du så. Alle trodde det var Justin, så dumme som dem var.

*Justin's synsvinkel

Jeg hørte *DN* rope høyt at jeg løp mot skogen. Alle sammen løp bort og endelig var jeg fri. "Den jenta er ganske dyktig, Justin" Kenny så på meg. "Ja, jeg vet det" Vi gikk mot der *DN* stod, men hun sto ikke alene. Ved siden av hadde hun en jente. Sikkert en venn ellernoe. Men hun hadde bare på Justin Bieber ting. "en gal fan" mumlet jeg stille til meg selv. *DN* begynte å løpe bort. Jeg gikk bort til jenta "Hallo, hvem er du?" jeg spurte høflig. det så ut som om at hun skulle besvime. "hei, j-j-je-g er Nina" fikk hun endelig stammet fram. "Hvor skulle *DN*? jeg så mot dit *DN* løp.hun løp mot en gutt som var lengre borte med ryggen til. jeg snudde meg mot Nina. "Hun skulle til en som het, Joakim, trur jeg det var.. Ja, Joakim var det" Jeg snudde meg mot *DN* igjen, hun hoppet på ryggen til gutten, hun så så lykkelig ut der hun satt på ryggen hans med henda foran øyna på han. "Ojaa, så kult da"

*DN* synsvinkel.

Jeg løp bort til Joakim, jeg hadde savnet han. Han har liksom vært bestevennen min hele livet. Det er litt rart å tenke på at eksen din også het Joakim. Jeg hoppet på ryggen hans og hadde hendene foran øyna på han. Sist gang jeg så han var liksom 1 år siden, og nå er han plutselig her! "Hvem er det?" sa han litt surt. Jeg måtte fnise. Han var så søt når han var sur. "eyy, den fnisen kjente jeg igjen! *DN*!!" jeg hoppet av han og klemte han lenge. "Hva gjør du her?" jeg så nysgjerrig på han. "Hallo? Jeg prøvde å lete etter deg! Vi tok flyet hit idag.. også bor vi på et hotel der borte" Han pekte mot en retning.

*Justin sitt*

Hvis Charlotte kan gå å flørte med hvem hun vil kan jeg det også. jeg begynte å flørte med Nina. Jeg visste hun likte det. *DN* så mot oss. Nå var det perfekt timing. Jeg snudde meg mot Nina.

*DN* sin synsvinkel

Jeg snudde meg dit hvor Joakim pekte. Alt var perfekt, til da jeg så hva som akkurat skjedde.

// Charlotte
Kommenter her

5 Kommentarer

10.jan.2012 16:38

Diane , bestemoren til Justin var den nye bestemoren din hun behandlet deg som du var hennes eget barnebarn , men tankene dine ble avbrutt av en glad Justin la armen rundt deg, du var i paradis

Dere fortsatte å gå vidre, og snart var dere der. "Hva vil du gjøre da?" spurte Justin deg. Du snudde deg mot han. "Vi kan sette oss her litt" sa du og så på en benk. Dere satte dere ned på benken og bare snakket helt til telefonen til Justin ringte. "Jeg må bare ta denne" sa Justin og gikk litt bort. Du ble sittende å bare tenke. Du så bort på Justin at han ikke var glad. Han skrek i telefonen, men han var for langt unna så du hørte ikke hva han sa. Du ble sittende å se på alle de fine blomstene som var rundt.


*Justin's synpunkt*
"Men jeg kan ikke bare dra fra *DittNavn*! Hun kommer til å bli så lei seg!" jeg var sint. Hvorfor skulle jeg på tour nå? Scooter mumlet noe jeg ikke kunne registrere. "Men hvor lenge varer den da?" jeg hadde roet meg litt ned nå. Jeg så på *Dittnavn*. Hun var så søt der hun satt. Jeg må virkelig være den heldigste gutten på jord. Jeg skal aldri la henne dra fra meg. "Den varer i 7 måneder, Justin" jeg ble sjokkert. "2 måneder? 2 freakings måneder uten *Dittnavn*? Det klarer jeg ikke" jeg la litt trykk på ikke. Jeg var sikker på at *Dittnavn* kunne høre hva jeg sa, så høyt som jeg ropte. "Justin slapp av, du drar om 1 uke. Men jeg må gå nå" Scooter la på med en gang. Hva skal jeg gjøre? Jeg klarer ikke 7 måneder uten *DittNavn* Jeg gikk bort til hun å latet som ingenting.

*Ditt synspunkt*

Justin kom mot meg, han så ganske lei seg ut. Men jeg visste hva ddet var. Han skulle på tour i 7 måneder. Pattie hadde fortalt meg det, og jeg skulle late som om at jeg ikke visste det. "Vennen, hvorfor så trist?" jeg prøvde å holde meg rolig. Men inni meg spant sommerfuglene for fullt. "jo, du skjønner *DittNavn* jeg... jeg skal på... tour" jeg kunne se på han at han ville gråte. "Justin, hvor lenge?" jeg latet som om at jeg var trist. Men jeg visste alt. En uke etter at han hadde dratt skulle jeg komme å være OLLG, på konserten hans i Paris. "7 måneder, men jeg lover at vi skal skype hver dag! jeg skal ringe deg, sprenge innboksen din" Jeg skal gjøre alt" Jeg så på han, og begynte sakte å smile. Jeg klarte ikke holde det inne, hvor glad jeg ble, bare ved å tenke på det. "hvaa? hvorfor smiler du? Sa jeg noe morsomt?" Du kunne såvidt høre Justin bak alle tankene dine.

 

 

HISTORIEN BLIR SKREVET AV CHARLOTTE !!

 

MER =?????
Kommenter her

5 Kommentarer

08.jan.2012 14:48

Du skvatt til da du hørte en høy lyd i gata, det var patties bil som kom kjørende inn i gården. Justin løftet deg ned fra rekkverket, og du hvisket " dette er ikke ett brudd på en av reglene, ikkesant?" Neida, sa Justin..hun synes vi er søte. Du fniste og rødmet.

Jeg synes vi skal ta en tur ut, så kan du se byen. Vi kan se resten av huset senere, sa Justin. Nei, jeg vil se huset, alt er så stort og fint her, sa du, med valpeblikk. "Men det er nå papparazziene er som værst, sa han. "Hæ?, vil du at de skal følge etter oss?" sa du med et forvirret smil. Nevnte jeg at jeg er stolt av deg? sa han og løftet deg opp, han bærte deg ned trappen, og du prøvde og komme deg løs da du så Pattie i døråpningen. Turtelduene jo, sa hun.BARE for å terge, men egentlig var det litt morsomt også, så der lå du, i hendene til Justin, mens alt var stille, "Ehm, vi går ut en tur, vi" sa justin og gikk mot døren. han satt deg ned og du tok på deg pumpsene dine, tok vesken under armen, og gikk ut døren. Pattie ropte noe etter dere, som du ikke fikk med deg, bare regnet med at Justin gjorde.

Han småløp bort til deg, og stoppet vedsiden av deg, du spurte hva det var, han svarte bare ved å ta hånden din og si at papparazziene er overalt. han var jo litt søt å da. Da dere gikk nedover veien følte du deg spesiell for første gang på lenge. Justin var virkelig den du ville dele livet ditt med. Etter ett år med Justin, så har du kommet deg gjennom alt det vonde , etter at bestemoren din døde hadde du det helt forferdelig siden dere hadde et så tett bånd , men Justin gjorde alt så mye enklere. Diane , bestemoren til Justin var den nye bestemoren din hun behandlet deg som du var hennes eget barnebarn , men tankene dine ble avbrutt av en glad Justin la armen rundt deg, du var i paradis.


Sorry for at det ikke har kommet historie før nå, men Nina er i Sverige, så hun hadde sendt delene til meg, og jeg har vært litt for optatt med beliebersdream i helgen, så. Men det kommer ca. 2 deler i dag, eller no..

Og forresten, CHRISTINA HAR BURSDAG I DAG!♥ Gratulerer med dagen, vennen!

Ooog en ting til! Jeg har blitt gjesteblogger på Beliebersdream, så gjerne sjekk ut bloggen! (Historie-blogg)

-Amalie
Kommenter her

1 Kommentarer

05.jan.2012 18:37

"Tusen takk for at dere lar meg bo her, Justin. Det ville betydd mye for mamma å vite at jeg er i så gode hender" Justin så på deg med et valpeblikk, som om han skulle vært rørt. "Å, *DN*, Jeg kunne ikke vært mere glad for å ha deg her, men..mamma har lagd noen regler som vi må følge. "jaja, selvfølgelig", sa du smilende.

"Kom, så skal jeg vise deg rundt i huset, siden vi har bytta om så mye rom, sa Justin ertende...Han tok hånden din og dro deg opp av soffaen, og opp trappa. Du kom inn i et stort rom, med en stor dobbeltseng, og en flatskjerm i midten av rommet. Det var faktisk en stor balkong ut fra rommet til Justin, som du ble helt forskrekket over. "JEG ELSKER ROMMET DITT! " sa du ivrig, du åpnet dørene til balkongen, og bare rommet til Justin var like stort som halve leiligheten din hjemme.

sekunder, sa du, jeg vil se på utsikten først. Jeg også, sa justin, og stilte seg rett over deg og la armende rundt midjen din. Du stirret inn i de vakre øynene hans, og ingenting kunne erstatte det øyeblikket. Du la armene dine rundt halsen hans, og han kysset deg. Det gikk vel egentlig over til klining, og justin løftet deg opp på rekkverket. Du var litt redd for å falle ned, men du følte deg trygg i armene til justin som holdt rundt deg. Regnet gjorde det bare enda mer romantisk, du elsket dette, og det så ut som om han gjorde det også. Du skvatt til da du hørte en høy lyd i gata, det var patties bil som kom kjørende inn i gården. Justin løftet deg ned fra rekkverket, og du hvisket " dette er ikke ett brudd på en av reglene, ikkesant?" Neida, sa Justin..hun synes vi er søte. Du fniste og rødmet.

Tumblr_lxc2t7cprt1qjwh2fo1_500_large

 

Del 3 kommer litt senere idag , harutrolig mye jeg må gjøre siden jeg reiser på tur imorgen !! :-)

 

MER ?
Kommenter her

2 Kommentarer

04.jan.2012 21:10

Da var det endelig min tru til å skrive historie. det er ikke bare jeg som skriver , jeg får godt hjelp av min venn Thea siden dette er første gang jeg skriver en slik historie.

litt info om historien som du trenger og vite:
- du er *ditt navn * altså du skal innbilde deg at det er ditt navn som står der.
- Du og Justin har vært sammen i 1 år
- dere begge bor i Canada
- Du er bestevenn med Ryan , Chaz , Christian & Caitlin ( er den søstra du aldri fikk)
- Du har en tvilling bror som heter Niall
- Foreldrene dine er ganske unge 


Det regnet, sånn som det alltid gjorde på denne tiden av året. Koffertene dine var vel gjennomvåte allerede. Du gikk ut av taxien, og døren åpnet seg på huset du stoppet utenfor. Justin kom løpende mot deg, og løftet deg opp, og klemte deg. "Så godt det er å se deg igjen!" sa han med et glad utrykk i ansiktet. "Jeg har savnet deg skikkelig" sa du før justin satt deg ned på bakken, før han smilte flørtende til deg, og bar inn koffertene dine.

00035_large


Du hadde virkelig savnet han, og måten han klemte og kysset deg på. Det var på en måte INGEN andre gutter fikk til, det var perfekt. Du gikk inn etter han, og lukket døren bak deg. "WOW, så fint hus dere har" sa du. "Tjaa, det er vel kanskje litt større enn det andre, sa Justin smilende. du lo av han.
Dere sto der, i gangen, og det ble en pinlig stillhet. "Ehm, er du sulten?" sa han. "Litt, kanskje.." sa du, med blikket festet på føttene dine. Sett deg i soffaen, så skal jeg fikse noe, sa Justin. Du elsket virkelig den gutten.
Justin kom tilbake, og satte seg vedsiden av deg, eller lettere sagt..oppå deg. Men du bare tok hodet hans på skulderen din, og satt og fiklet med håret hans. Du tok en bit av pizzaen Justin hadde med seg, "visste ikke at du var så flink kokk" sa du ertende. Han småflirte, " Faktisk, så er det mamma som har lagd den, jeg suger" du lo for deg selv av hvor typisk Justin det var.
 

Justin satt seg opp i soffaen, "*DN*, Det er noe jeg må snakke med deg om, sa han alvorlig. "Snakk i vei" sa du.
"Ehm, jeg vet ikke om jeg klarer å holde "oss" hemmelig lenger, jeg har så lyst til å skrike ut at du er jenta mi, for jeg er så stolt av deg, og det vil jeg vise verden. Og jeg tror de fleste har skjønt at vi er sammen , selv om vi har nektet i over ett år på at vi er et parr men at vi bare er gode venner. Etter ferien vår på hawaii tror jeg de fleste skjønte det , jeg skal på Ellen om noen dager og hun kommer til å grille meg , det vet du " fniste justin , samtidig som han var veldig alvorlig i stemmen.

"Det er det søteste jeg noen gang har hørt, jeg er så stolt av deg også, og du aner ikke hvor heldig jeg føler meg som har deg i livet mitt", sa du. Du satt deg bort på fange hans, og la armene rundt halsen hans, du så han likte det. " Så jeg får lov å si at vi er sammen offentlig?" hvisket han i øret ditt. " Selfølgelig, Justin " sa du og kysset han. 

Tumblr_lx8uwnp6pq1qjuevro1_500_large

litt kjedelig i begynnelsen , men blir bedre og litt mere drama senere i historien!
Bildene jeg bruker er fra WE <3 IT

- NINA 
Kommenter her

3 Kommentarer
hits