Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


09.04.2012 12:55

Hallo<3

 

 " Justin, bare gå ut og ta bilde med de du. " sa jeg, for jeg så på han at han hadde lyst. " Takk, du er en engel " sa han og smilte. Han gikk ut av bilen og tok en masse bilder og skrev mange autografer. Han gikk inn i bilen igjen og vinket til dem mens han kjørte. " Du er utrolig flik med fansen din " sa du og smilte til han. " Beliebers faktisk, men takk" svarte han. Du bare lo.

 


 

Etter en ganske kort kjøretur var dere fremme hos Justin. Da du kom ut av bilden og sro og så opp på det store huset fikk du helt hakeslep. Det var jo bare helt utrolig fint. " WOW " var alt du fikk sagt. Justin begynte å le av deg mens dere begynte å bevege dere inn over. " Syyykt fint hus " sa du etter han hadde vist deg stua og kjøkkenet. " og vent, det er mer " sa han og åpnet en varanda dør. Utsikten var bare helt utrolig. Du kunne se utover nesten hele byen og han hadde stort svømmebasseng og hele pakka. " Hadde ikke hatt noe i mot i å bo her " Sa du og smilte mot han. " Takk, antar jeg " sa han. " Vel, skal vi gå opp på rommet mitt?" spurte han og dere gikk opp.

 

 

 

" Jeg må bare gå på twitter å retweete noen Beliebers, om det er greit?" Spurte Justin mens han tok opp den hvite maccen hans. " Jaja " svarte du og dere satte dere i sofaen på rommet hans. Han retweeta mange og svarte mange. Det virka som han virkelig brydde seg om disse belieberne sine. Etter han hadde gjort det tok dere masse webcam bilder med pcn og hadde det gøy med det. Han la ut et av de på twitter og skrev " Me and my newfriend @DinTwitter <3 " Da dere var ferdige på pcn, bestemte dere for å se på en film. " Så, hva liker du? Skrekk? komedie? Drama*?" spurte han. " Porno " sa du høyt. " Say what?" spurte han og så rart på deg. " eh kødda, la oss se en komedie " svarte du og dultet bort i han. Han lo av deg mens han satte inn en random film han hadde. Filmen var utrolig morsom og dere lo hele tiden. " forresten. jeg leste en artikkel om at folk tror jeg er din Nye flamme " Sa du og lo litt. " Folk finner opp så mye rart de ikke har peiling på " sa Justin trist. " Det er noe av det værste me då være kjendis " fortsatte han. " Høres ganske så kjipt ut, har dte blitt funnet opp mye om deg?" spurte du nysgjerrig. " Ja, en del. Det har gått rykter om at jeg har vært dø, far til en baby, at jeg har adhd og masse annet " Svarte han og så ed. " Bra du har fått ordnet opp i ryktee. Skjønner ikke at noen faktisk er så dummeå tror på alt de leser " sa du oppgitt. " Det kan du si " svarte han. 

 

Dere ble stille en stund og bare så på filmen. Det var så koselig å ha en ekte guttevenn som faktisk brydde seg, selvom dere ikke hadde vært kjent med hverandre så lenge. " Vi skal ikke dra å ta en is eller noe da?" spurte Justin mens han skrudde av filmen sidne den var ferdig. " Okei, det kan vi godt " svarte du og dere gikk ut og gikk mot nærmeste isbar. " Hva vil du ha?" spurte Justin. " Jeg betaler selv altså " Sa du. " Neida, herregud, det er en is, jeg kan da spandere en is på deg " svarte han og så på deg med et la-meg-betale-for-deg blikk. " Ja, okei da. Det er bare for denne gang " sa du og smilte. Du sa hva du ville ha og han bestilte til dere. Dere satte dere på en benk i sola, spiste isen og snakket om alt fra himmel og jord. Dere ble sittende en stund og bare prate og tiden fløy. " Shit, klokka er seks " sa du stressa. " Det er er bare en time til treninga " fortsatte du. " Skal jeg kjøre deg hjem?" spurte Justin. " Neida, jeg kan gå jeg. Bor ikke så langt unna faktisk " Svarte du. " Som du vil, kos deg på trening da " Sa han. Han ga deg en klem og du begynte å gå hjemover " 

 

 

 

- Christina


Skrevet 09.04.2012, 12:55 i Boyfriend - HistorieKommentarer

Emi1lie
11.04.2012, kl.16:47

fortsett,, den er ganske bra <3


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits