Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


08.04.2012 14:05

Hallo<3

 

Midt på stranden sto dere og hadde en heftig krangel. Til slutt endte det med at de andre gikk, eller justin ble sittende, men alle de andre gikk. Angus dro hjem og du og Justin ble sittende. Du kjente tårene presse på, du og Angus hadde aldri hatt en så stor krangel før. " Går det bra?" spurte Justin deg. " jada, det går bra " sa du. " jeg vet det ikke går fint" sa justin mens han holdt sundt deg og vugget deg fram og tilbake. " Dette ordner seg " sa justin og ga deg et skeift smil. " Håper det " Sa du og du kjente tårene trille ned over skinnene dine.


 


 

Du var flau over å sitte der å gråte i armene til en person du kun hadde kjent i 2 dager. Samtidig som det ikke var så flaut for det var jo en grunn til at du gråt. Dessuten føltes det som at du og Justin hadde kjent hverandre en hel evighet. " Skal jeg kjøre deg hjem?" spurte Justin. " Ja, takk" svarte du og prøvde å å fram et lite smil, men det var ikke så lett. 

 

Dere satte dere inn i bilen og begynte å kjøre hjem. Dere avtalte også at du skulle komme en tur til Justin i morgen. Du trengte virkelig venner nå som du og ANgus hadde kranglet. Du håpet bare det endte bra. Da du var hjemme skiftet du klær og tok deg en dusj før du satt deg ned på pcn og twittret. " I had a great time with @JustinBieber, @ItsRyanButler and @Sophie123 today<3 " Du så at sophie allerede hadde retweeta den. Du hadde ikek så mye mer å tweete så da valgte du å logge ut og heller sjekke kjendis nytt. Du var veldig interessert i sånt. Du leste om Lady gaga`s nye sang og masse annet. Så så du noen bilder av deg, sophie, Ryan og Justin på stranda. Overskriften var " Justin's nye flamme? ". På bildene så det faktisk litt ut som at dere var et par, men dere er bare venner og du var jo ikke singel. DU ville ikke tenke på Justin som noe mer enn en venn, hvertfall ikke foreløpig. For det første så kjente du han knapt, for det andre hadde du Angus. Dessuten, han er Justin Bieber, kan kan få hvem som helst.

 

Dagen etter skulle du til Justin etter skolen. Hna skulle komme å hendte deg når skolen sluttet. Akkurat nå var du litt glad for at du å Angus ikke gikk på skole sammen, Det hadde vært så mye drama. Det orket du bare ikke akkurat nå. Det holdt med å ha drama utenfor skolen. du kunne ikke være så alt for lenge hos Justin i dag da, du skulle jo tross alt på Basket trening klokka 7. 

 

Ringeklokken ringer ut og skolen er slutt. Du går ut av skolebygget og får øyet på Justin som sitter i den sølve bilen sin og venter på deg. Den bilen er bare helt rå. Du kunne ønske du også hadde lappen, men foreløpig hadde du bare mopedlappen. Da du gikk mot bilden var det en haug med jenter som stirret på deg og bilen. Du satt deg inn i bilen og merket at flere og flere kom nærmere bilen. " Det er JUSTIN BIEBER! " var det en som ropte sånn at alle rindt der kunne høre det. En haug med jenter løp og  stilte seg rundt bilen for å å et glimt av Justin. " Justin, bare gå ut og ta bilde med de du. " sa jeg, for jeg så på han at han hadde lyst. " Takk, du er en engel " sa han og smilte. Han gikk ut av bilen og tok en masse bilder og skrev mange autografer. Han gikk inn i bilen igjen og vinket til dem mens han kjørte. " Du er utrolig flik med fansen din " sa du og smilte til han. " Beliebers faktisk, men takk" svarte han. Du bare lo.

 

- Christina<3


Skrevet 08.04.2012, 14:05 i Boyfriend - HistorieKommentarer

Carina Belieber
09.04.2012, kl.00:28

Meeeeeeer! 3 sykt bra historie!


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits