Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


07.04.2012 11:12

heisann <3

 

" Gi deg nå, du er super pen, snill og taletfull. Alle vil ha deg " Sa hun og blunket. " Du er så søt, men det e rikke sånn verden funker. Dessuten har jeg jo en kjæreste " " EHm, ja, en som aldri er der for deg når du trenger han og bare sitter inne å gamer. " sa hun. " Han gjør jo andre ting også da Sophie " Sa du litt surt. " Joa, men du er enig, han støtter deg jo aldri. Hvertfall ikke når det gjelder basketballen. " Sa hun. " Det er litt sant men.. " I"kke noe men her " Avbrøt Sophie deg. 

 


 

Da du kom deg hjem la du deg rett ned på senga. Han Justin bieber var jo faktisk utrolig hyggelig. Han var akkurat som en normal gutt. Samtidig som du lå å tenkte på han hørte du mobilen din ringe. Du plukket den opp og så hvem som ringte. Det sto " The king of SWAG <3 " Du hadde virkelig ikke peiling på hvem det kunne ære, men du tok den opp. " hallo " sa du usikkert i mobilen. " Hei, det er Justin " sa stemmen i andre enden. "Åja, jeg kjønte ikke hve det var jeg, siden du hadde skrevet the king of swag eller noe sånt " Sa du og la på en liten latter. Du kunne virkelig ikke tro at Justin bieber ringte deg. Det var en drøm for mange millioner beliebers, men så skjer det deg av alle mennesker i hele verden. " jeg bare lurte på om du kanskje ville bli med meg og ryan på stranda i morgen. Du kan gjerne ta med deg hun venninna di, hun Sophie " Spurte han. Du visste ikke hva du skulle svare, du var redd for at Angus skulle bli sjalu på deg fordi du drar på stranda med andre gutter. Når du tenker deg om så bryr han seg sikkert ikke, han hater jo Justin bieber. Han burde virkelig bli kjent med han. Da for han nok et helt annet blikk på han. Dessuten så er jo du og Justin bare venner, dere ble jo kjent i dag. " Ja, gjerne det " svarte du. " Flott, hendter dere hjemme hos deg sånn i tolv tida, så vær klar da " Sa han glad. " ja, okei " du fortalte han adressen din og nå så du virkelig fram til en koselig tur på stranda i morgen. Du ringte Sophie og spurte om hun ville være med og hun sa selfølgelig ja. Stranda var liksom hennes greie. Kjekke gutter, fine mager og ja, you name it.

 

Neste dag på stranda

 

Dere alle 4 hadde ankommet stranda og funnet dere en fin plass dere kunne slenge ut håndklene deres. " forreset, ikke bry dere om de paparazziene som står bak busken der borte " Sa justin og pekte. " okei, skal prøve " svarte du. I begynnelsen lå dere bare å solte dere og ble litt mere kjent med hverandre. Det så virkelig ut som at Sophie og ryan hadde fått god kontakt. De smilte og lo og pratet. Jeg snakka litt med Ryan jeg også, men mest med Justin. Han hadde et helt utrolig smil. Det liksom bare lyste opp mot deg. " hvem joiner å bade?" spurte Ryan. Alle sa ja og løp ned mot vannkanten. Du stakk tåa di ned i vannet og kjente den kalde strømmen fra vannet gå igjennom kroppen din. Vannet var ikke akkurat så veldig varmt. Justin tok å spruta vann på deg, mens du hylte som bare det. " nå skal du få igjen " svarte du og spruta tilbake på han. Det endte opp med å bli en stor vannkrig. Ryan og Sophie hadde allerede svømt langt ut. Etter en stund med vannkrig bærte Justin deg opp og kastet deg under vannet. Du kom deg opp og spruta masse vann på han. " Dust " ropte du etter han mens han svømte utover mot de andre. Du bare ristet på hodet og la deg opp på stranden igjen for å sole deg. Du måtte jo bli litt tan.

 

Tumblr_lntw0pixbz1qjrfh6o1_500_large

 

Etter du hadde ligget der i noen minutter kjenner du noen vanndråper som drypte over ryggen din. " kutt ut da " sa du mens du vrei deg rundt sånn at du lå på ryggen. " å, hei Angus " sa du og smilte til han. " Hei, drar du på stranda uten å spørre meg?" spurte han irritert. " Unnskyld, men du er jo her du også og du spurte ikke meg om å bli med heller " svarte du surt. " Hvem er du her med`a? " spurte Angus. " Sophie, Justin og Ryan " svarte du glad. " Gutter, er du her med gutter?" spure han enda surere. " ja, vi er bare venner da. Vi ble kjent med dem i går, på den basketballkampen du ike ville være med på" Sa du. " Okei, vær så god, vær med de teite guttene, bare drit i meg du " sa han sint. " jeg driter ikke i deg da Angus. Du kan jo legge deg her sammen med oss " sa du og prøvde å gi han et lite smil, selvom du egentlig var ildsint. Det virket ikke som han stolte på deg. Han hentet håndkleet sitt og la seg med dere. etter en stund til kom Justin og de andre opp fra vannet. Du og Angus hadde ikke sagt et enste ord mens dere lå der. " hei, hvorfor stakk du opp så fo..?" Sholdte justin på å spørre, men stoppet brått da han så Angus.  " Hvem er det?" spurte han. " Kjæresten min " svarte du fort. Angus reiste seg opp og smilte til Justin, mens han håndhilste på han. " hei, jeg er Angus, " ditt navn " sin KJÆRESTE " sa han høyt. Justin så rart på han, men svarte høffelig tilbake. " jeg er Justin, Justin Bieber " sa han fornøyd. Angus holdte på å le seg ihjel. " Så, du er Justin Bieber, hva var det jeg var så redd for da, du er jo homo " sa han og lo enda mer. " Angus, nå for di kjærpe deg. Justin er IKKE homo, og han er faktisk en veldig hyggelig fyr " svarte du sint mot han. Du kunne ikke tro at Angus sa noe sånt til justin også rett i ansiktet hans. " Det går fint, jeg er vant til å høre sånt " sa Justin mens han så ned med et trist utrykk i fjeset. " " nei, det går ikke fint, Du tror virkelig ikke på meg du. Du støtter meg ikke, su stoler ikke på meg. Først så syns du basket er teit og støtter meg ikke med deg. Så tror du jeg er utro, så sier du at en stakkars gutt du aldri har møtt før er homo.. Hva er galt med deg egentlig?" skrek du til Angus. " Sorryda, jeg ble bare litt sjalu, og siden alle sier han er homo så mener jo jeg det samme. Dessutan å vet du like godt som meg at du aldri kommer til å komme noe vei med den dere basketballen din. Det er bare en hobby du har for gøy " svarte han. " Det er faktisk ikke det, jeg håper faktisk på å bli proff og å få en karriere innen basket, så bare hold kjæft" sa du sint.

 

Midt på stranden sto dere og hadde en heftig krangel. Til slutt endte det med at de andre gikk, eller justin ble sittende, men alle de andre gikk. Angus dro hjem og du og Justin ble sittende. Du kjente tårene presse på, du og Angus hadde aldri hatt en så stor krangel før. " Går det bra?" spurte Justin deg. " jada, det går bra " sa du. " jeg vet det ikke går fint" sa justin mens han holdt sundt deg og vugget deg fram og tilbake. " Dette ordner seg " sa justin og ga deg et skeift smil. " Håper det " Sa du og du kjente tårene trille ned over skinnene dine.

 

Mer?

 

- Christina


Skrevet 07.04.2012, 11:12 i Boyfriend - HistorieKommentarer

Emi1lie
07.04.2012, kl.15:49

meer <3 plis<3 den er drit bra :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits