Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


05.apr.2012 11:29

Hei ?

 

Du skulle også bruke fredagen på å trene, så da visste du at du ikke ville få tid til Angus da heller, noe du visste han ville bli sur for.  

Lørdag

 

I dag var det lørdag og de store gampen mellom orth og East Atlanta. Du hadde fått med deg bestevenninnen din Sophie. Siden Angus absoultt ikke skulle være med, så ble det dere to. Plassene deres var veldig nære banen og du klarte ikke såvete med at Kampen skulle starte. 

 

Etter dere hadde kjøpt dere noe drikke og litt snacks til kampen, så dere at en gutt på kanskje ett år eldre enn dere hadde satt seg ved siden av dere. Han satt sammen med en ganske så tykk brunhudet fyr og en annen gutt. Du syns det var noe forfedelig kjent med han som satt ved siden av deg. Han hadde på seg hette så det var heller ikke så lett å se ansiktet hans. Du prøvde å se ordentlig etter, men du klarte ikke se det. 

 

Kampen hadde vart i noen miutter og East Atlanta ledet 16-12. " Så du heier på Eat Altlanta du også?" " Spurte gutten som satt ved siden av deg mens han snudde hodet sitt mot deg. Han hadde nydelig brune øyne og fint brunt hår. Du skjønte fortsatt ikke hvem det var, og det irriterte deg veldig. " Ja, det gjør jeg " svarte du fornøyd. " Det er kjeldent jeg ser jenter som er så opptatt av basket " sa han og smilte. Du smilte tilbake og sa " Jeg har drevet med det siden jeg var liten og Sophie, altså den vakkre kvinen som sitter ved siden av meg her ble med for hyggens skyld " Sophie snudde seg mot meg og smilte " Det er meg " s ahun og snudde seg tilbake og fulgte med på kampen. " Nå vet du at jeg driver med baketball, hva driver du med?" spurte du den kjekke gutten. Han smilte og flirte litt før han åpnet munnen og begynte å snakke. " Vel, jeg spiller jo litt basket, fortball og hockey da, men det er bare  når jeg har fri. Ellers er jeg artist " Det var nå du endelig kjønte hvem han var. Han var jo Justin Bieber. En verdens berømt sanger. Wow, tenk at du, akkurat du fikk sitte her å snakke med han nå. Tenk hvor sjalue alle Belieberne hans blir av at du sitter der. Du som ikke er an engang. Du syns jo noen av sangene er fine, men du er ikke fan. " Det er derfor jeg kjente deg igjen. Jeg kunne bare ikke sette ord på hvem du var, men nå vet jeg. Du er jo Justin Bieber " Sa du fornøyd. Han nikket å smilte. " Jeg syns det du gjør for veldedighet er utrolig " sa du og ga han et varmt smil. " Tusen Takk " Svarte han. " Er du fa forresten?" spurte han. " Jeg er kanskje ikke direkte en fan, men du har mange flotte sangerog du virker som en utrolig koselig fyr " Svarte du. Han trakk litt på smilebåndene. " Takk, du virker som en koselig jente du også "

 

Du snudde deg litt mot kampen og fulgte med. Heldigvis ledet ortsatt East Atlanta. Noe du var veldig fornøyd med. Du snudde deg litt mot Justin for å se hva han gorde. Han fulgte med på kampen akkurat som deg. Så snudde han seg mot deg også og du snudde deg fort tilbake til kanmpen. Du ville jo ikke han skulle tro at du satt å så på han hele tiden. " Så, bor u her? S spurte du Justin. " ja, jeg gjør visst det " " Kult, hvor lenge har du bodd her?" spurte du for å holde samtalen i gang. " Jeg har bodd her i noen år nå, helt siden jeg signerte plate kontrakt med Island Records " Sa han fornøyd. " Så, holder du på med noe nytt nå da? En ny sang? en ny plate? " spurte du. " Ja, jeg holder på med et nytt album som heter believe, det skal slippes i Juni " svarte han. Det ente med at dere satt å pratet kjempe masse med hverandre. Du ble aktisk kjent med selveste Justin Bieber. Han var faktisk utrolig snill og hadde beina godt plantet ned på jorda. Hn var ikke en av disse diva popstjernene. Han var liksom så, normal. 

 

ryan butler justin bieber toronto canada

 

Kamnpen var avsluttet og du satt igjen med et smil. East Atlatas guttelag vant og du hadde blit kjent med en utrolig hyggelig gutt. Du og Sophie reiste dere opp for å gå. " Du, vent " hørte du en stemme bak deg si. Du snudde deg rundt og så på Justin som sto der og ikke bisste helt hva han skulle si. " Ehm.. Kan jeg få nummeret ditt?" spurte han mens han klødde seg i bakhodet. " Jaja, det ka du " Dere byttet mobiler og skrev in hvert deres nummer. " Hyggelig å hilse på deg og bli kjent med deg " Sa du før du og Sophie gikk ut av hallen og var på vei hjem. 

 

" Så, å har du blitt kjent med Justin Bieber " Sa Sophie. " Jeg tror han er litt interessert i deg " Sa hu videre. " Sophie kjærp deg, Hna er en super stor kjendis og kab å hvem han vil. Jeg tror ikke akkurat ha hadde valgt meg " svarte du og flirte litt av tanken hennes., " Gi deg nå, du er super pen, snill og taletfull. Alle vil ha deg " Sa hun og blunket. " Du er så søt, men det e rikke sånn verden funker. Dessuten har jeg jo en kjæreste " " EHm, ja, en som aldri er der for deg når du trenger han og bare sitter inne å gamer. " sa hun. " Han gjør jo andre ting også da Sophie " Sa du litt surt. " Joa, men du er enig, han støtter deg jo aldri. Hvertfall ikke når det gjelder basketballen. " Sa hun. " Det er litt sant men.. " I"kke noe men her " Avbrøt Sophie deg. 

- Christina<3

 Skrevet 05.apr.2012, 11:29 i Boyfriend - HistorieKommentarer

05.apr.2012, kl.11:40

bra! <3.

05.apr.2012, kl.14:37

meer :- )


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits