Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


03.apr.2012 19:14

heii<3

 

Da du kom deg hjem la du deg fort ned på senga for å hvile etter trening. Du satte på tven for å se om det var noe morsomt, men det var det ikke. Så du ble sittende å se på et skikkelig treigt program om skilpadder. Ikke skjøtne du hvorfor du gadd å se på det, men det varte ikke lenge før du la deg til å sove. Du måtte jo være opplagt til mer trening skole i morgen. 

 


 

Neste dag var du først på skolen. Det skjedde ikke så mye spennende der egentlig. Du bare snakket med vennene dine, hadde forskjellige fag og det vanlige. Siste time var ferdig og du var på vei hjem fra skolen. I dag gikk du faktisk, siden du følte du trengte litt eksta mosjon nå som det ikke var lenge igjen til kampen. Mobilen din begynte å ringe mens du gikk og du så det var Angus. " Hei " sa du da du tok telefonen. " Hallo, finne på noe i dag? " spurte han helt vanlig. " Det er bare tre timer til jeg skal på trening, så vet ikke om jeg rekker " svarte du. " Trening, trening, trening " sa han skuffet. " Unnskyld, vi skal ha litt ekstra trening nå framover " Svarte du trist. Du var jo også på en måte litt lei deg for det, sekvom du elsket basket. For du elsket jo Angus også, og ville gjerne tilbringe tid sammen med han. " Men, hvis du har lyst, så har jeg to billetter til Basketball kampen som er mellom East Atlanta og North Atlanta på lørdag " sa du og håpet virkelig han ville bli med. " " Ditt nanv ", Du dropper med for å dra på basketball trening og nå forventer du at når vi først skal finne på noe så skal jeg bli med på basketball kamp, neitakk " sa han surt. " Det blir jo morsomt da, og vi for tilbrakt tid sammen " svarte du og prøvde å høres glad ut. " Du kommer bare til å sitte der å heie uansett og ikke bry deg om meg " sa han trist. " Jeg bryr meg jo om deg når vi er der sammen da.. kan du ikke bare være med?" spurte du igjen. " Nei!" skrek han og la på. Du skjønte virkelig ikkke hva som skedde. Virket som han ikke støttet deg og det du elsket lenger. Noe du syns var trist.


Du kom deg hjem, lagde deg mat, slækkan litt foran pcn også dro du på treninga. På treninga trente dere på alt fra forsvar til å sentre passninger. Du visste også at på finalen skulle det være en som plukket ut spillere til East Atlanta, ditt favoritt lag. Dette var liksom din sjangse tenkte du. Du ville ikke gå glipp av den og du ville heller ikke la Angus stå i veien for å følge drømmen din om å bli proffesjonell basketball spiller. Du hadde liksom drevet med det siden du var 7. For deg var det ikke bare en hobby du drev med for gøy, du så virkelig en framtid og karriere som basketball spiller. 

 

Du skulle også bruke fredagen på å trene, så da visste du at du ikke ville få tid til Angus da heller, noe du visste han ville bli sur for. 

 

- christina <3

 
Skrevet 03.apr.2012, 19:14 i Boyfriend - HistorieKommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits