Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt oss


03.apr.2012 17:45

Hallo!<3

Nå har jeg bestemt meg for å lage en ny historie. og denne heter boyfriend. Den handre om " Ditt navn ". Jeg kommer til å legge ut minst en del hver dag, med mindre det kommer noe annet i veien, men om det skjer sier jeg fra på forhånd. 


" Jeg vant " ropte du høyt da du etter 3 runder med mv3 vant mot kjæresten din Angus. Til å være en 16 år gammel jente var du utrolig ivrig etter gaming. De fleste guttene syntes det var rå tøft at du likte å game. Selv hadde du mange spill til playstation 3 og spilte så ofte du hadde tid. Det vil si når du ikke var opptatt med skole, lekser eller basketball. Du spilte basketbal for et lag som het " Atlanta lava girls ". Ja navnet på laget deres var kanskje ikke det beste, men det var jo ikke det som telte for deg. Det som telte var at du drev med den sporten du elsket mest av alt. 

 

" Siden du vant, så for jeg vel gi deg et lite kyss da " Sa Angus og kysset deg mykt på leppene. Du smilte å så på klokka. " Oh Shit, det er bare en time til basketball trening, og jeg må hjem for å skifte " Sa du mens du reiste deg opp fra sofaen. " Kan du ikke for en gang skyld droppe den teite treninga og bli her hos meg " Svarte Angus iriitert. " Sorry ass, men det er viktig. Du vet vi bare har noen få treninger igjen til vår nest viktigste kamp, om vi vinner den vinner vi vår serie og skal spille mot vinner laget fra en annen serie " svarte du glad. Angus så oppgitt på deg. Han var virkelig lei av at du hadde så mange Basketball treninger, selvom det bare var 3 ganger i uka. Det er jo ikke så mange, i forhold til de som trener 4-5 ganger. " Noen ganger skulle man tro du likte basket bedre enn meg " Sa Angus med en litt sint stemme. " Angus, du vet at det ikke stemmer, det er bare at basket er utrolig viktig for meg. Jeg har jo vært med deg i hele dag " Svarte du og gikk ut i gangen for å ta på deg skoene dine. For denne diskusjonen orket du bare ikke engang til. Den hadde dere tatt så mange ganger før og du var lei av at han alltid skulle klage på det. " I hele dag, som vil si noen timer etter skolen " svarte han snurt. " Har ikke tid til dette nå " svarte du og kysset han fort på skinnet før du løp ut og satt deg på den rosa mopeden din som du hadde fått av foreldrene dine til 16 års dagen din.

 

 

Fort kom du deg hjem og skiftet til baksetball drakten din og kjørte videre til trening. Du bare skjønte ikke hva Angus hadde så i mot basket. Det var som om det skulle vært farlig, noe det ikke var. 

 

" Hey girls " Rope du da du kom inn i gymsalen der laget ditt trente. " Hei! " svarte alle i kor. Dere samlet dere, treneren fortalte hva dere skulle gjøre i dag og dere begynte treningen. Først litt oppvarming, så litt styrke, så litt øvelser på finter. Det med finter var noe du håndterte veldig bra egentlig, så du trengte ikke øve så mye på det, men none av de andre på laget ditt trengte litt mer øving. 

 

Etter en lang og hard treningsøkt tok du deg noe kaldt vann å drikke før dere samlet dere igjen for litt mer informasjon. " Jenter, nå som det bare er 2 uker til the big game, så har jeg bestemt at det blir litt ekstra mye treninger framover, går det greit for dere? " spurte hun og smilte. " Ja " ropte alle i kor. " Det var akkurat den instillingen jeg ville ha, Vi møtes igjen her klokka 6 i morgen presis og holder på til klokka 9, så vær forbredt på hard trening " sa treneren før hun slapp dere ut.

 

Da du kom deg hjem la du deg fort ned på senga for å hvile etter trening. Du satte på tven for å se om det var noe morsomt, men det var det ikke. Så du ble sittende å se på et skikkelig treigt program om skilpadder. Ikke skjøtne du hvorfor du gadd å se på det, men det varte ikke lenge før du la deg til å sove. Du måtte jo være opplagt til mer trening skole i morgen. 

 

Syns?


- Christina<3

 


Skrevet 03.apr.2012, 17:45 i Boyfriend - HistorieKommentarer

03.apr.2012, kl.18:02

mer! :- )


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits